Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

TRkové řady vyvíječů

Praktické informace...

Moderátor: sao

Odpovědět
Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Přéjemné svátky...

Příspěvek od Pego »

trochu opožděně, nejenom Těm, co jako já padli pod stromeček a na net až teď....

Ať se mooc a moc daří! :hip: :jump: :mrgreen: :roll:

wolf234
Starší člen
Dostal: 9 poděkování

štastne a vesele

Příspěvek od wolf234 »

štastne a vesele a štastny novy rok

Návštěvník

Re: Hura

Příspěvek od Návštěvník »

Iv píše:
P.S.Peter,di se už vycpat se svými úvahami,jasně,těleso ponořené do kapaliny..........Prosím Tě běž študovat nové věci a hlavně se modli,o prominutí,že jsi zpronevěřil svůj čas!!!!Už jsi zapomněl???Běž na regresi-uleví se Ti!
Nikdy jsem netvrdil, že to nefunguje. Na rozdíl od tebe a ostatních to co se tvoří ve vyvíječi dokážu správně pojmenovat a dle potřeby vyrobit. Dělat kolem toho zbytečnou "magii" je jenom masírování vlastního ega. Netrpím záští vůči nikomu, jenom je mi líto, že na mojí věcnou připomínku reaguješ hloupým výpadem.
Až dokážete "éter" vznikající ve vyvíječi správně pojmenovat, dostanete se dál.
Mnoho štěstí přeji.
P.

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Hura

Příspěvek od puch »

Cauky vsichni o Vanocich.Predstavuji snad zatim konecnou verzi podle Vasich rad.Bubler vlozen.Nemam ampermetr do 1A,ale to snad nevadi.Vlozena zarovka ma 5W-staci to?Prez prepinac je i kontrola funcnosti zarovky a tim i funkce Trka.Zatim jsem najel jen 20km a auto jede lip.Tim,ze je to napojeno az pod karburatorem je sila probublavani pri jakemkoli pridani-ubrani plynu stale stejna.Zatim to necham tak a uvidi se-A HLAVNE JE VENKU STRASNA KOSA A MRZNOU MI PRSTY :hip:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Novák
Zasloužilý člen
Dostal: 2 poděkování

Puch

Příspěvek od Novák »

Strašně moc záleží na tom,kam to umístíš.Místo vedle akumulátoru nepovažuji za to nejlepší,ale to neznamená,že to nebude fungovat.

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

puch

Příspěvek od puch »

Aha!?Tak to zkusim premistit na druhou stranu,ale tam je taky svazek kabelu.Nebo vadi jen baterie? :evil:

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: puch

Příspěvek od kutil »

puch píše:Aha!?Tak to zkusim premistit na druhou stranu,ale tam je taky svazek kabelu. :evil:
Eště než ti budó mrznót prsty, vyzkóšé ke stěně aku dát ALOBAL.
Hliník by měl být pro Orgón či co to hledáme izolant a voda je naopak nositelem energie. Za zkóšku nic nedáš a enem sleduj co se děje.
Ale nedělé ukvapeny závěry, já furt blbnul s předstihem až sem se namích a vyměnil rozvodové řetěz. No a je klid ;)
Vydržať H.

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: puch

Příspěvek od Iv »

puch píše:Aha!?Tak to zkusim premistit na druhou stranu,ale tam je taky svazek kabelu.Nebo vadi jen baterie? :evil:
Vím ,řekneš si radílků jak máku,ale doporučuji ,dej to tam a nebo to nech tam,kde Ti to zatím jede a laborování nech třeba na léto!Stačí,když víš,aby cesta byla do motoru ta nejkratší.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pro Ještírka "P"

Příspěvek od Iv »

Anonymous píše:
Iv píše:
P.S.Peter,di se už vycpat se svými úvahami,jasně,těleso ponořené do kapaliny..........Prosím Tě běž študovat nové věci a hlavně se modli,o prominutí,že jsi zpronevěřil svůj čas!!!!Už jsi zapomněl???Běž na regresi-uleví se Ti!
Nikdy jsem netvrdil, že to nefunguje. Na rozdíl od tebe a ostatních to co se tvoří ve vyvíječi dokážu správně pojmenovat a dle potřeby vyrobit. Dělat kolem toho zbytečnou "magii" je jenom masírování vlastního ega. Netrpím záští vůči nikomu, jenom je mi líto, že na mojí věcnou připomínku reaguješ hloupým výpadem.
Až dokážete "éter" vznikající ve vyvíječi správně pojmenovat, dostanete se dál.
Mnoho štěstí přeji.
P.
A kde máš Ty tu jistotu,že jsi to pojmenoval správně,mě je název k ničemu a používám jej,že to k tomu sedí a lidem to instiktivně něco říká a navíc to vystihuje i svou podstatu, před kterou se osobně zkláním,tak jak před vším co je v přírodě stvořeno,ale název není podstatný,je to věc názorů a ani ti to nevyvracím.Jen vím,že je to podstata stvoření a žádný fyzik z obavy posměchu to nechce pojmenovat.A když jsme v době vánoční,tak ti jenom budu oponovat a navíc,vždyť celý život je magický a někdy i humoristicky nádherně,i co se týče tebe.Jseš proti,já ne a v tom je ten rozdíl mezi námi.
Znejte všechny poučky na světě,ale mír v duši tím nedosáhnete,smějte se,ponižujte se vzájemně,ale pravdu tím nezničíte!
Každý máme tu svou pravdu,záleží jen na úhlu pohledu z kterého se na to díváme a tím zastupujeme každý ty své sféry.Ty jsi si vybral úzce materielní rovinu,kterou z duše nenávidím, ale je to tvoje rozhodnutí,ne mé.I Vesmír(Bůh) se dá fyzikálně popsát,tak jak ti doktor popíše lidské tělo,ale tady přeci jde o něco úplně jiného,tajemného,které co bude lidstvo existovat nerozluští,ale o to mě nejde,jde mě jen o pokoru a vzájemné porozumění a aby lidi šli vpřed,ne dozadu,jak nyní ,ne o lidskou nabubřelost,která vede stejně jako vždy ke zkáze a v tomto bodě dnes lidstvo je,ty jseš toho zářným příkladem..Používáš slovo Magie,víš vůbec co to je?To jsou i vztahy mezi lidmi,hledání komunikačních kanálů pro porozumění a za to bych se měl stydět?To snad nemyslíš vážně,pokud nestojíš na druhé straně.Ta pravá magie má lidem pomáhat v překonávání jejich překážek a ne k ubližování,i komunikace mezi lidmi je vždy magie,jen záleží na tom,kterým směrem jde.Pochopil??? Proč lidem bereš atmosféru tajemna,to byl vždy hnací motor pro lidstvo a až lidstvo dosáhne bodu,kdy bude vše znát,tak ti zaručuji,že tady už nebude,jen pár jedinců,kteří budou stále dokola opakovat poučky,které kdosi kdysi objevil a budou si nechat říkat vědci,jaká to marnost příteli.Miluji obyčejné lidi,protože ti,nedokážou nic zakrývat a když,hned je to poznat,z té jednoduchosti je miluji a mohou mít třeba deset vysokých,ale tyto lidi já miluji,protože si na nic nehrají a jsou bezprostřední a bezprostřednost miluji,protože to je ta správná lidská vlastnost a ne vypočítatelnost u těch tkzv. chytrých,združovaných dnes v institucích jako je VUT a pod.,jak směšné!!!.:devil: :angel:
Naposledy upravil(a) Iv dne pát 26 pro 2008 1:58, celkem upraveno 2 x.

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Hura

Příspěvek od puch »

Stale jste v mem predmetu Hura!Neni mi 20cet!!!To Hura znamenalo pokrok-uspech-neco,co k necemu vedlo(a jak vidite snad jo)...Uz skoro rok sleduji ruzna temata v tomto foru a je to vzdy stejne-vsude se porafete kvuli PI-OVINE a je to jen na ukor tech jako ja.Ja nejsem myslitel ani chemik,ani elektrikar.....Ja jen chci jako spousta jinych pouzit Vase napady,znalosti,vlastni zkusenosti("KDO SI NIC NENAMOTA-NIC SI NEZASLOUZI" ke kterym jste nas nakopli)...k tomu abychom se meli vschini lip.Nechapu proc jste proti sobe.Vzdy kdyz jsem zde videl hadky,mizeli mozna HODNOTNE prispevky ke kterym jsem se uz nedostal,prot majitel je smazal a ja jsem na foru byl pozde.Nechci mentorovat,ale tohle neni o osobnich vztazich.Je to sdileni informaci.Nelibi se mi,ze se urcita skupina nadchne pro myslenku,zacne shanet komplice pro nakup materialu ve velkem(jasne,ze to jinak nejde) a pak je ticho po pesine!K hodne vecem ke kterym bych se rad pripojil jsem se se opravdu dostal pozde,ALE OPRAVDU ME SEROU VASE ZABOMYSI VALKY!!!!Jasne ze zavist v tomhle svete existuje,ale o tomhle snad tohle forum neni-je o sdileni informaci,o pokroku,o pomahani si, o tom abychom se meli lip proti monopolum a proto me udivuji Vase vypady jeden proti druhemu.Koncim svuj VYLEV kecu a preberte si to jak chcete :hip:

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Dobře

Příspěvek od Iv »

Správný názor,vždyť toto forum bylo vytvořeno pro to,aby združovalo fandy VE a ne negativisty VE.Ti ať odkráčí jiným směrem,kde se mohou poplácávat navzájem poučkami po zádech.Ale tu pointu o které jsem se tady bavil,jjsi zatím nepochopil.Nezlob se,taky mě to unavuje,ale budu bojovat,dokud budu tady dýchat proti takovým jako je Peter,znám tyto typy lidí moc dobřeze své zkušenosti tímto životem a věř,těch křížků mám dost,ikdyž mladí dnes to neberou-je to civilizační trend.Zatím jsem se nikdy nemýlil a vím moc dobře co dělám.Tento plevel je potřeba z tohoto světa vyhladit,nekompromisně a bez pocitu viny.Vím co dělám,snad na to přijdeš později a už se nebudu k tomu vyjadřovat,pokud se zase opět neobjeví značka "Anonym P ",půjdu po tom jak pes po kosti a důsledně,bez pardonu.Moc času nám nezbývá!!!!!Přeber si to jak chceš,ale rádo by falešné ušlechtilé řeči v rámci porozumění a lidství , v tomto případě neberu.Čas tolerance skončil,nedovolují to okolnosti a věř,že jsem tvrdý bojovník a pokud se ti to nelíbí,tak to nečti!!!
Naposledy upravil(a) Iv dne pát 26 pro 2008 0:42, celkem upraveno 1 x.

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Dobre

Příspěvek od puch »

Nechci ti lezt do pr....(abych zachoval spravny pocet tecek) :D ,ale to co jsem udelal podle tebe fungovalo.Netvrdim,ze jsi buh,ale asi mas zkusenosti a znalosti ktere ja nemam.Jak jsem uz jednou napsal-chci replikovat-a delam to.Treba zatim v malem,ale jen proto, abych nelil love do hovna.Ale v posl.dobe vidim(a nejen ja,ale i muj sponzor),ze to k necemu je a pujdem ve tvych slepejich dal.Uz jsme udelali(teda on)tvou elektroniku,ktera funguje a chceme ji pouzit na vytapeni domu.Take strasne moc dekuji SAOVI,ze otevrene mluvil o svem napadu a vlastne o cele diskuzi a fotodokumentaci bez ktere bych to neudelal.Dik chlapi

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Puch

Příspěvek od Iv »

Jsem rád,vím ,zní to jak za komančů,ale v před,bez nějakých přetvářek a fantazii popustit,to je ta jediná cesta a na to ostaní,to hlubší,na to přijdeš časem sám a možná si vzpomeneš,že nějaký Iv,Sao,Novák, vám masíroval palice a dal vám do vínku nezištně něco,které někoho popouzí a přivádí do stavu nepříčetnosti,ale zamyslel jsi se nad tím,že je to vlastně správně a že je to ta jediná cesta,která i obsahuje určitý druh zloby a tříbení názorů?Dnes již není čas na nějaké traslavé hlasy,působící na chudé lidi duchem aby dali darna nějaké lidumilné akce.To je jen zástěrka jak ovlivnit myšlení lidí,jen divadlo pro lid-to je skutečnost bez přetvářek a tak ji taky nazývejme,Jinak by jsi dnes nemohl ani lítat na autě a stát neošvindloval o pár litrů benzínu a tím i daní! Čím vás bude víc,tím přispějete k tomu,že celý systém se bude muset změnit a ne aby pár jedinců sedělo na milionech a rvalo si břicha nadbytkem a druzí,i kdyby se pos....,nikdy nic mít nebudou,pochopil.....ale červenej nejsem!!!!!!!!

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Dobre

Příspěvek od puch »

"ale rádo by falešné ušlechtilé řeči v rámci porozumění a lidství , v tomto případě neberu.Čas tolerance skončil,nedovolují to okolnosti a věř,že jsem tvrdý bojovník a pokud se ti to nelíbí,tak to nečti!!!"
sorry asi jsi starsi,chytrejsi,ale cece nevim jestli rozumejsi!!!Jak jsem psal uz Vas vsechny sleduji skoro rok a to co se deje na vsech forech(a jste to jen a jen ti sami lidi co se zerou,dejte si do drzky nekde jinde,nebo si roztrhejte obcanky,nebo nevim co.....).Ja jsem tu abych pochytal rozumy(prot. je sam nemam),abych udelal co chytrejsi vymysleli,abych si samo pomohl,abych aspon trochu bojoval proti molochu monopolu a co delate vy:HADKY(bez se ucit,odkud jsi vylezl,jsi demagog,tohle neni norn. fyzika,nic neznas.......)UZ TOHO NECHTE.Nechci rikat,ze vy ale spousta lidi prestala prispivat jen diky Takovym BLBYM hadkam jako jsou Vase
Naposledy upravil(a) puch dne pát 26 pro 2008 1:14, celkem upraveno 1 x.

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puch »

A ja cervenej jsem a je nas 13%!!!Je to spatne????Sorry-nepochopil-asi jsem debil.Co to ma spol. s Vasi nenavisti a hadkami o nicem????

Odpovědět

Zpět na „Sao“