Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
Příprava roztoku
Mám dotaz, vždycky jsem natáhla pinetkou kyselinu a pak tou samou chlorytan. Bohužel mi nedošlo, že když mezitím pinetku nevymyju, tak tam logicky něco ukápne, takže jsem dneska zjistila, že z lahvičky s kyselinou tahám už žlutou tekutinu , asi se tam dostalo trošku chlorytanu a aktivovalo se tam MMS. Mám s tím počkat a doma si večer připravit novou kyselinu, nebo to můžu vypotřebovat?
Každý vydrží něco jiného?
Kolik do sebe člověk může dát nejvíc kapek MMS? Nezáleží také na věku/váze/výšce? Moje tělo (164 cm/48 kg) přece nevydrží tolik, co tělo třeba chlapa 2 m, 150 kg....
Dneska jsem na 16 kapkách, které beru postupně během dne, na kolik bych se měla dostat, abych věděla, že jsem opravdu pročištěná a ukončila kůru?
Dneska jsem na 16 kapkách, které beru postupně během dne, na kolik bych se měla dostat, abych věděla, že jsem opravdu pročištěná a ukončila kůru?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Příprava roztoku
Použít nažloutlý aktivátor by vadit nemělo, ale zas čeho je moc, toho je příliž Tedy nový aktivátor udělat co nejdříve. Původní aktivátor, pokud není příliž znečištěn, se použít dá, ale pokud jsou pochybnosti, radši se ho zbavit...Jana píše:Mám dotaz, vždycky jsem natáhla pinetkou kyselinu a pak tou samou chlorytan. Bohužel mi nedošlo, že když mezitím pinetku nevymyju, tak tam logicky něco ukápne, takže jsem dneska zjistila, že z lahvičky s kyselinou tahám už žlutou tekutinu , asi se tam dostalo trošku chlorytanu a aktivovalo se tam MMS. Mám s tím počkat a doma si večer připravit novou kyselinu, nebo to můžu vypotřebovat?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Re: Příprava roztoku
Hej, toto ma nastastie napadlo preventivne, tak som si kupil dve kvapkatka, vzdy stihnu vyschnut , a potom ich do oboch roztokov davam suche. Kup este jedno a mas to v pohode. ;-)Jana píše:Mám dotaz, vždycky jsem natáhla pinetkou kyselinu a pak tou samou chlorytan. Bohužel mi nedošlo, že když mezitím pinetku nevymyju, tak tam logicky něco ukápne, takže jsem dneska zjistila, že z lahvičky s kyselinou tahám už žlutou tekutinu , asi se tam dostalo trošku chlorytanu a aktivovalo se tam MMS. Mám s tím počkat a doma si večer připravit novou kyselinu, nebo to můžu vypotřebovat?
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hm.
Kúp si v lekárni fľašky BRALEN, sú s kvapátkami hore a do jedného daj MMS a do druhého aktivátor, najlepšie 50%-ný a máš po probléme. Tiež som si dnes tie fľašky kúpil, 18 centov kus 50ml. 25ml sú tiež a sú ešte lacnejšie.
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- Deane
- Zasloužilý člen
Hm.
Skús a uvidíš. Ja som cca 180/docent (do 100kg) a v pohode 3x15.
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
-
- Zasloužilý člen
Re: Hm.
Diky za radu! Toto je presne co som hladal, len som bol lenivy sa opytat. :-) Spadlo mi to do huby ako peceny holub. :-DDeane píše:Kúp si v lekárni fľašky BRALEN, sú s kvapátkami hore a do jedného daj MMS a do druhého aktivátor, najlepšie 50%-ný a máš po probléme. Tiež som si dnes tie fľašky kúpil, 18 centov kus 50ml. 25ml sú tiež a sú ešte lacnejšie.
-
- Zasloužilý člen
Deane, teda na takych davkach sa obavas encefalitidy? ;-)Deane píše:Skús a uvidíš. Ja som cca 180/docent (do 100kg) a v pohode 3x15.
- Deane
- Zasloužilý člen
Hm.
Si ma dostal. Ale nie, nebojím, predsa som vyzbrojený MMS-kom, to je ako za vojny Kaťuše. Najviac čo som ja urobil bola salva 18 rakiet (kvapiek)
-
- Zasloužilý člen
Tak mam ich, ale su plastove, to nevadi, ked v tom bude chloritan a roztok kys. citronovej?Deane píše:Kúp si v lekárni fľašky BRALEN, sú s kvapátkami hore a do jedného daj MMS a do druhého aktivátor, najlepšie 50%-ný a máš po probléme. Tiež som si dnes tie fľašky kúpil, 18 centov kus 50ml. 25ml sú tiež a sú ešte lacnejšie.
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Bralenky a MMS1
Čau Jayo, bralenky z PE, 50 ml používam na MMS1 už skoro rok. Je to bez problémov, čisté, jednoduché , bezpečné a lacné . MMS mám označené červeným pásom (centrofix) a s výstražným nápisom "pozor žieravina" + návod na použitie - je prilepený pod izolepou na celej bralenke.
Citrónku si robím 50 %, aby to šlo 1:1, je označená zeleným pásom + návod na aktiváciu MMS . Farebne sú označené aj vrchnáčiky, aby nedošlo k zámene. Je to veľmi praktické a účelné, aj pre tých, čo majú problém s čítaním návodu a počítaním kvapiek .
S pozdravom Bob.
Citrónku si robím 50 %, aby to šlo 1:1, je označená zeleným pásom + návod na aktiváciu MMS . Farebne sú označené aj vrchnáčiky, aby nedošlo k zámene. Je to veľmi praktické a účelné, aj pre tých, čo majú problém s čítaním návodu a počítaním kvapiek .
S pozdravom Bob.
Bob
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bralenky a MMS1
Jojo, jsou v pohodě. Někdo říká, že chloritan tyto plasty rozpouští, ale to se mi nepotvrdilo. Zatím jediný způsob, kdy chloritan se ocitl mimo lahvičku bylo, že podivným způsobem vytekl přes vršek... Zejména u nedotažené tzv. prachovnice - se skleněným uzávěrem (a zejména v letních měsících)...bob píše:Čau Jayo, bralenky z PE, 50 ml používam na MMS1 už skoro rok...
Jinak mám několik desítek lahviček podobných této na obrázku, tato na obrázku je menší... Zatmavemé sklo, 50 ml s kapátkem, ideální pro MMS.
Kdo by chtěl, tak můžu nabídnout po 30 Kč, mám i takové 30 ml za 25 Kč... Jen teda posílat samotné se mi to nechce, třeba víc kusů nebo aspoň s lahví chloritanu sodného, nebo něčím jiným, co mám skladem:
- jedlá soda bicarbona (250 g a více)
- glauberova sůl (200g a více)
- epsomská sůl (200g a více)
- MMS1-roztok (1,5 litru a násobky)
- MMS1-prášek (200g a více)
- kyselina citronová - aktivátor pro MMS1 (200g a více)
- MMS2+tobolky (libovolně)
- odkysující směs (250 g a více)
plánuju DMSO...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Zasloužilý člen
Re: Bralenky a MMS1
Hej, toho som sa bal, ci to tam nevypusta plasty, bud do chloritanu alebo do kyseliny citronovej. Ale, ako by sa to vlastne dalo jednoznacne zistit? Ved taka destilka ze vraj nasava nieco z plastu, a tiez to tu flasku nijak opticky nerozozere, alebo som v tomto zle informovany?Palo píše: Jojo, jsou v pohodě. Někdo říká, že chloritan tyto plasty rozpouští, ale to se mi nepotvrdilo. Zatím jediný způsob, kdy chloritan se ocitl mimo lahvičku bylo, že podivným způsobem vytekl přes vršek... Zejména u nedotažené tzv. prachovnice - se skleněným uzávěrem (a zejména v letních měsících)...
dotaz
Ahoj,nevíte někdo jestli můžu užívat Wobenzym a MMS zároveň ?jestli se to nějak neovlivňuje jako například v případě antibiotik .Nerada bych brala Wobenzym zbytečně ,přece jen mě stál 900 kč
Ne. Naopak. Je to nejlepší detoxikační prostředek, který znám.
Ne. Naopak. Je to nejlepší detoxikační prostředek, který znám.
- Daria Lori
- Starší člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Stravovanie a MMS
Manzel ma bolesti v okoli kotniku. Bral MMS 15 kapek-aktivovanych a potom jsem mu delala koupele nohou v teple vode - taky 15 kapek-aktivovanych. Ted ma pauzu s vitaminem C, Equiseto po ranu na lacno - vypit pro remineralizaci, potom na snidani chleba s medem a skorici a vecer mu delam masaze s arnikou - mam jeste neco pridat? Zatim se to zlepsuje vic nez po lecich od doktora. Muze dokonce i ridit. Snizila jsem prijem kavy a soli. Jinak se taky snazim o domaci kuchyni.