Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

TRkové řady vyvíječů

Praktické informace...

Moderátor: sao

Odpovědět
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Puch

Příspěvek od Iv »

Docela dobrý názor!Ale......pokud někdo napadá tvou práci,které jsi věnoval hodně času,bez nároku na nějakou odměnu,nezištně pro Vás lidi,kteří chcete jít dál a nepapouškovat stará pravidla a navíc od bytosti,která nic nepředložila(mimo okopírované myšlenky),tak budu bojovat,dokud budu tady na světě dýchat,vše se vším souvisí,poznáš časem a já vím,proti komu bojuji a je mně upřímně líto,že to musíte číst,ale i to je součástí života,ať chceš,nebo ne!"Jsem upřímný,ale neznamená to,že nenávidím,jen bojuji proti tomu,co lidi stále tiskne k zemi!
P.S.A Vám červenejm jsem fandil,než to většina díky sobeckým zájmům zvrtla.Idea je to dobrá,ale......
A blbý hádky?Jen na povrchu si to myslíš,ale podstata je hodně hluboká a vliv na směr to má hodně velký.A pokud tato bytost tady bude opruzovat,tak dokud budu dýchat,použiji všechny prostředky k tomu,aby šli proti němu,čas tolerance skončil a pokud se ozve s napadáním znovu,bude to ještě šťavnatější.Moudřejší ustoupí? Blbost! Moudřejší se ho zbaví a všemi dostupnými prostředky!Kdyby mně tato černá bytost nechala v klidu pracovat,byli by jste už dávno za vodou-to je realita!Vše má svou míru a já nemíním již dnes tolerovat negativismus.

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

puch

Příspěvek od puch »

Ja si Tve prace vazim!!!Vzdyt ji uvadim do praxe!!!Jasne ze je asi chyba,ze neplatim,ale je to na verejnem foru a bezplatnych strankach....Odbocim-do doby co jsem objevil tohle Rivalovo forum jsem vubec nic nevedel o VE.Celkem peclive jsem precetl skoro vse co zde bylo napsano(necemu jsem rozumel,vice nerozumel-nemam na to bunky,ale cetl)Vybral jsem si co bych ve svych podminkach 1+1+par kamaradu mohl zrealizovat a a to jsem udelal a delam.A NEMA TO NIC SPOL.JESTLI JSI CERVENY NEBO CERNY!!!!Nikomu nic nekradu,vse tihle lide zde dali v dobre vire,ze se to bude pouzivat a chteli pomoci jinym.Prechazim to,ze se treba jim neco povedlo a odmlceli se-to je zivot i kdyz me to se..Vy jste uzavrena kasta,ktera se asi zna(treba jen po Netu),ale nenavidite se jako Montekove a Kapuleti.Jako by Vam slo o babu a vy se hadali kdo bude zpivat pod balkonem,ale vsichni vite,ze o babu se hadat je pico....Ja chapu,ze mate sve hrdosti,znalosti,ale pochopte i Vy nas-my jdem za Vami v dobre vire,ze nam poradite a ne ze na sebe budete hazet spinu a nadavky.Vyridte si to v SZ a nemazte prispevky.Dik za precteni

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Puch

Příspěvek od Iv »

I ta špína má svůj význam.Škoda,nepochopil jsi celý teátr.Měj se.

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puch »

Hodne si te vazim na to,abych te poslal do lokality stranou civilizace,ale pro me jsou to stale zabomysi valky,ktere jsou total nekonstruktivni.Mozna nechapu tvou averzi vuci urcitym clenum fora(nekdy me to ale neprekvapuje po tom co jsem cetl),ale Vy jste vetsinou na urovni spis honicich psu nez konstruktivnich reseni

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

puch píše:Hodne si te vazim na to,abych te poslal do lokality stranou civilizace,ale pro me jsou to stale zabomysi valky,ktere jsou total nekonstruktivni.Mozna nechapu tvou averzi vuci urcitym clenum fora(nekdy me to ale neprekvapuje po tom co jsem cetl),ale Vy jste vetsinou na urovni spis honicich psu nez konstruktivnich reseni
Napsals:Vy jste vetsinou na urovni spis honicich psu nez konstruktivnich reseni
Moc dobrý,"dobrej pohled".Pes když má v kožichu blechu,tak ji zakousne,taky realita!

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puch »

:bhead: Ja to myslel spis o vlastnich ocasech nez o blechach!!!!Ale mozna i Tva verze je prijatelna-ale nekonstruktivni!!!!! :hip:

wolf234
Starší člen
Dostal: 9 poděkování

Příspěvek od wolf234 »

blchy v kožuchu by som neignoroval !

PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

:)

Příspěvek od PeTr1 »

Uz toho nechte. Kazdy kdo sem napise nejaky napad ma neco do sebe.Petre Ivane podej te si ruku oba jste chytri a kdyz to date dohromady tak to bude mnohem lepsi.A jen tak bokem kdyz uz si to chcete vyrikat tak ring volny -boxovarna.Chudak rival kdo to ma cistit.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Jo,Ja?

Příspěvek od Iv »

Sao,smaž ten svinčík,kluci se zlobit nebudou,jen jsem chtěl podotknout,že jinak to nešlo a s Anonymem si psát přes SZ nemohu!I ostrá výměna názorů je někdy hodně konstruktivní,aspoň pro mne ano,přinese mně to vždy hodně poznání.

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Puch

Příspěvek od puch »

Novák píše:Strašně moc záleží na tom,kam to umístíš.Místo vedle akumulátoru nepovažuji za to nejlepší,ale to neznamená,že to nebude fungovat.
kutil:"Eště než ti budó mrznót prsty, vyzkóšé ke stěně aku dát ALOBAL."--postaci tohle stineni?Sacek od kafe. :?:A ta vsazena zarovka na napajeni staci 5W?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Novák
Zasloužilý člen
Dostal: 2 poděkování

Všiml jsem si

Příspěvek od Novák »

Konečně trochu mrzne a protože jsem línej škrábat přední okno,tak ho polévám a ke všemu jsem ještě trochu bordelář,tak ty pet lahve házím vedle sebe na podlahu.Stopařky v pick-upu nechtějí jezdit.A jedná se o tohle,lahve se zbytkem kohoutí vody ve vzdálenosti 10-15cm od spořiče nezamrzají a ostatní lahve které jsou dál samozřejmě jsou jako kámen.
Jenom mě zajímá i jiná zkušenost od lidí,co jim spořič funguje.
Tak piště šmoulové :!:

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: Puch

Příspěvek od kutil »

puch píše:....... vyzkóšé ke stěně aku dát ALOBAL."--postaci tohle stineni?Sacek od kafe. :?:A ta vsazena zarovka na napajeni staci 5W?
Ahojky, jak již bylo řečeno pečlivě sleduj jakékoliv změny a dedukuj vo co gou. JC je podobně stíněný, podle mně by to nemělo vadit.
ALE :!: :!: :!:
to je pouhá teorie, já JC ještě nezprovoznil a tuším že ještě nikdo na tomto fóru. Chytáme se nebes, tak se přidej :lol: :lol: :lol:
Ono to pude, vydržať
H.

felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

žárovka

Příspěvek od felda »

Hele , nevím jestli jsem to správně pochopil podle obrázku - tobě tam ta žárovka svítí?
Já jsem -jestli je to tak - tě asi uvedl v omyl, má být v serii- tedy svítit může, ale až když je za ní zkrat- tedy havarijní -tedy nechtěná situace....

felda
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zdravím

Příspěvek od laik »

Ted mě matete ,já myslel že žárovka je tam na omezení proudu???
bez žárovky mám 1,2 A a přes žárovku 0,21 A (žárovka je 5w)
(destilka hornbach) ...??? a taky mě pořád svítí....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: žárovka

Příspěvek od puch »

felda píše:Hele , nevím jestli jsem to správně pochopil podle obrázku - tobě tam ta žárovka svítí?
Já jsem -jestli je to tak - tě asi uvedl v omyl, má být v serii- tedy svítit může, ale až když je za ní zkrat- tedy havarijní -tedy nechtěná situace....
------Je tam prepinac.Na jednu stranu je to kontrola zarovky(sviti) a na druhou napajeni Trk(nesviti)

Odpovědět

Zpět na „Sao“