No to je jako zařadit v autě zpátečku a chtít jet dopředu.Kometa píše:Přidám své zkušenosti s kefírem. Piju jej už 3/4 roku prakticky denně.
Podle mě neúčinkuje v těle zásaditě. Alespoň mě tedy mírně okyseluje.
Možná, že ve střevech nastolí lepší rovnováhu, ale rozjetou kvasinku z těla sám od sebe nevyžene.
Aktuálně beru antibiotika a piju ho 2-3x denně, ale stejně mám průjem a kvasinka se horší i přes přísnou dietu. Ale určitě ten dopad atb bude menší. Ovšem nevím, jak je to s jeho antibiotickým účinkem, když ho pořád piju, jím česnek co má být také antibiotický, mám dobré pH a užívám lněný olej a přesto se mi v těle rozlézá zánět.
Když na mne něco skočí,místo antibiotik se dám rychle do pořádku koloidním stříbrem nebo javor. syrupem se sodou a od podzimu do jara beru vitamín D3.