Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Chemtrails
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
Chemtrails
Akční snímek z posypu konkrétního člověka.
P.
P.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: fotky chemtrail letadla
Když je někdo padlý na hlavu, tak je to letadlo na sypání chemických látek. Je asi moc těžké zjistit skutečné určení namontované aparatury. Blbci se bojí všeho co přesahuje jejich schopnost chápání.Pego píše:
P.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: Chemtrails
Trochu odbočím od tématu, ale - ten pilot je buď Peter Besenyei, nebo to má za pár.Anonymous píše:Akční snímek z posypu konkrétního člověka.
P.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chemtrails
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
Raději mu řekni ti zlí američani ve spojení s ještě horšími mimozemšťany (můžeš upřesnit galaxii aby se o tom mohl přesvědčit) nasypali do nádrže prášek kterým ovládají všechny bezmozky kolem cest kudy jezdíš.
Spíš ti uvěří, než kdybys ho přesvědčoval že nemáš v pořádku svíčky a omylem si tam nalil o litr oleje víc.
P.
Spíš ti uvěří, než kdybys ho přesvědčoval že nemáš v pořádku svíčky a omylem si tam nalil o litr oleje víc.
P.
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
zdravím
Na stránkách "Cesty duší" ,je pěknej příspěvek autorky Evy Lipinové ........
Chemtrailis jako přivítání
1.9.2009
Před chvíli jsem se vrátila. Doprovázela jsem prvńačku. Místo radosti cítím hluboký smutek. Zmizelo krásně čistě modré nebe včerejšího dne a nad hlavou právě vytvořená bílá cesta se zdánlivě milých obláčků.
Kolem mě se valí mladící , někteří s cigareou v ruce, holkám občas vyklouzne nějaké to "lepší" slůvko. Pozoruji lidi kolem , jen jeden starý pán se dívá na oblohu. Co mu asi proudí hlavou, když letadla za sebou nechávají bílou stopu, co nemizí ? Za chvílu je spousta křížů na obloze. Jedno letadlo letí obzvláště nízko. Je vidět, jak se z něj přímo "dýmí" , ne dvě čáry, jak je obvykle známe , je to několik výfuků .Husté bílo pak vytváří široký pás.
Obvykle létáte brzy ráno, za úsvitu.
Někteří letci si pospíšili, ale několik jich právě teď brázdí oblohu.
Směřujeme ke škole po šedavém chodníhu , vzpomínám na básníčku Cestička do školy, nad hlavou bílá obláčková cesta ozářená paprsky slunce. Podivná symbolika...
Škoda, že tam nevykouzlili veliké srdce, pozdrav "ahoj" . Kříže, kříže, kříže.
Ten nad školou jsem vyfotila. V záběru vypadá jako modrá obálka... Co je v ní asi napsáno?
Umělá oblačnost nad Ostravou...žádné jasné nebe... a nikdo z lidí se nedívá vzhůru..
Když vidím dětské oči prvňáčků plné očekávání, svírá mě podivný pocit beznaděje , protože nade mnou se právě odehrává představení, které bych tak ráda pozměnila. Nemám povolení psát scénař. Ten za nás píše někdo jiný a já "mohu" jen přihlížet.
Chce se mi vzlétnout a zastavit je... Už nemám křídla ani pro vzletné myšlenky.
Před školou hemžení rozdílných tváří... postrádám více veselosti.
Na obloze pruhy, pruhy a další přibývají.... a já mohu jen přihlížet?
Snažím se myšlenkou vytvořit z těch obláčků mráčky radosti. Dnes se mi to nedaří.
Je 1. září 2009 a děti jdou do školy, lidé se sklopenou hlavou spěchají do práce a na obloze se dějí věci, kterým nerozumím... Co bych teď dala za to, kdybych neměla o chemtrailis nic přečteno.
"Zlatá nevědomosti! ".
Jen naše noviny mlčí...mlčím já... mlčíme všichni. Jen pár odvážných odborníků uvede články na internetu.
Už nechci mlčet, když uvnitř se mi chce křičet.
Promiň, Jitko, nechci ti kazit den. Jednou jsi mi psala, že chodíš na stránky relaxovat. Chci je takové mít. Ale v tuto chvíli cítím, že musím vyslovít svůj pocit, protože si přeji čistě modré nebe.
Jak to mám udělat?
Podívejte se občas nahoru, pozorujte oblohu a pozorujte sebe.
Ale co dál, to nevím....
Chemtrailis jako přivítání
1.9.2009
Před chvíli jsem se vrátila. Doprovázela jsem prvńačku. Místo radosti cítím hluboký smutek. Zmizelo krásně čistě modré nebe včerejšího dne a nad hlavou právě vytvořená bílá cesta se zdánlivě milých obláčků.
Kolem mě se valí mladící , někteří s cigareou v ruce, holkám občas vyklouzne nějaké to "lepší" slůvko. Pozoruji lidi kolem , jen jeden starý pán se dívá na oblohu. Co mu asi proudí hlavou, když letadla za sebou nechávají bílou stopu, co nemizí ? Za chvílu je spousta křížů na obloze. Jedno letadlo letí obzvláště nízko. Je vidět, jak se z něj přímo "dýmí" , ne dvě čáry, jak je obvykle známe , je to několik výfuků .Husté bílo pak vytváří široký pás.
Obvykle létáte brzy ráno, za úsvitu.
Někteří letci si pospíšili, ale několik jich právě teď brázdí oblohu.
Směřujeme ke škole po šedavém chodníhu , vzpomínám na básníčku Cestička do školy, nad hlavou bílá obláčková cesta ozářená paprsky slunce. Podivná symbolika...
Škoda, že tam nevykouzlili veliké srdce, pozdrav "ahoj" . Kříže, kříže, kříže.
Ten nad školou jsem vyfotila. V záběru vypadá jako modrá obálka... Co je v ní asi napsáno?
Umělá oblačnost nad Ostravou...žádné jasné nebe... a nikdo z lidí se nedívá vzhůru..
Když vidím dětské oči prvňáčků plné očekávání, svírá mě podivný pocit beznaděje , protože nade mnou se právě odehrává představení, které bych tak ráda pozměnila. Nemám povolení psát scénař. Ten za nás píše někdo jiný a já "mohu" jen přihlížet.
Chce se mi vzlétnout a zastavit je... Už nemám křídla ani pro vzletné myšlenky.
Před školou hemžení rozdílných tváří... postrádám více veselosti.
Na obloze pruhy, pruhy a další přibývají.... a já mohu jen přihlížet?
Snažím se myšlenkou vytvořit z těch obláčků mráčky radosti. Dnes se mi to nedaří.
Je 1. září 2009 a děti jdou do školy, lidé se sklopenou hlavou spěchají do práce a na obloze se dějí věci, kterým nerozumím... Co bych teď dala za to, kdybych neměla o chemtrailis nic přečteno.
"Zlatá nevědomosti! ".
Jen naše noviny mlčí...mlčím já... mlčíme všichni. Jen pár odvážných odborníků uvede články na internetu.
Už nechci mlčet, když uvnitř se mi chce křičet.
Promiň, Jitko, nechci ti kazit den. Jednou jsi mi psala, že chodíš na stránky relaxovat. Chci je takové mít. Ale v tuto chvíli cítím, že musím vyslovít svůj pocit, protože si přeji čistě modré nebe.
Jak to mám udělat?
Ale co dál, to nevím....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 10 poděkování
Re: zdravím
To je jednoduché, stačí si nařídit budík jenom na dny se stabilním zvrstvením vzduchové hmotylaik píše:Na stránkách "Cesty duší" ,je pěknej příspěvek autorky Evy Lipinové ........
"Ale v tuto chvíli cítím, že musím vyslovít svůj pocit, protože si přeji čistě modré nebe.
Jak to mám udělat?
Ale co dál, to nevím...."
Jinak autorka sama teorii chemtrails nevědomky vyvrací větou: "Když vidím dětské oči prvňáčků plné očekávání, svírá mě podivný pocit beznaděje,...". Nebo že by zrovna prvňáčci byli nějaká extra kasta odolná jakékoliv chemii?
Ano, jedná se o vážný problém, ukrytý ovšem uvnitř hlavy dotyčné autorky.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
srágory na nebi
Je to zajímavé, ale stejný obraz jsem pozoroval nad Prahou v pondělí 31.8.2009. Další den, v úterý 1.9.2009 bylo nebe čisté, asi přece jen nemají až tolik letadel, aby mohli oblohu zasírat celoplošně.
Jeff
Jeff
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 10 poděkování
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
srágory na nebi
Dnes už je ošetřeno cca 60-70% území,vše zakopáno,nejvíce problému dělají zatím radary,tam se toho musí umístit víc,je to jen stejně otázka času..
Iv
Iv
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ještě srágory
Ano, v úterý bylo nebe čisté. Dnes máme protrhanou oblačnost a v dírách mezi mraky jsou zase vidět v pravidelných rozestupech pěkně tučné srágorové pruhy. Je vidět, že čas rozhodně nemarní.Tuco píše:A všiml sis, že na nebi nebyly nejen čáry, ale ani žádný další mraky?
Jeff
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Správně
Ano samozřejmě snaží se nás vyhladit a kdo za to muže? Američani! Já říkám mladtě je do hlavy!
No nic nechám toho skarasmu ale vážně mi to připadá komické, jak někdo dělá ze spálenýho kerosinu kdovýjakou havári nebo sabotáž či snad dokonce konspiraci na vyhlazení lidstva
No jdu se vrátit k motorum tomuhle očividně nerozumim..
S pozdravem
Dvell
No nic nechám toho skarasmu ale vážně mi to připadá komické, jak někdo dělá ze spálenýho kerosinu kdovýjakou havári nebo sabotáž či snad dokonce konspiraci na vyhlazení lidstva
No jdu se vrátit k motorum tomuhle očividně nerozumim..
S pozdravem
Dvell
"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."