tomas píše:Další věc, co mi nesedí jsou symboly z mayské kultury v obilných lánech. Mayská společnost, byť astronomicky nadaná byla ve své podstate lidožroutská praktikujíci krvavé lidské oběti. Nevidím tam ovlivnění božskou inteligenci, tak jak je to například ve Starém zákoně u Židu. Židé jsou ovlivňováni a vychováváni Bohem.
Vem si, že "indiáni" zkoušeli hulit co je napadlo
Možná byli lidožrouti, ale zahulili nějakou kytku pro nás třebas neznámou, co je zhučela a otevřela jim třetí voko. Byli v tu ráno skoro jako bohové
Fet se vesměs považuje i za halucinogenní – co když to nejsou halucinace, co když je to vidění světa ve správném světle? Všechno se vlní? Proč by nemohlo
Některé kytky mohou údajně zprostředkovat vidění budoucnosti. Proč by ne
Kdyby se to veřejně profláklo, to by byl mazec
Všichni by začali hulit a konečně by si uvědomili, kolik je na světě ma®astu, bolesti, nenávisti – a úplně zbytečně... Však nemálo zhučených lidí se zbláznilo. Takové splynutí se světem...
Rok 2012 je velmi zajímavý. Podívej se do politiky. To už není únosné... Změna nastane. Nikoliv konec světa, ale hodně, hodně velká změna. Lidé - pracující a tvořící jsou čím dál více nas®aní. Určitě každý touží po odplatě... Jaká bude?
Naše "vedení" funguje z daní. Co se stane, když se národ domluví, že tyto daně přestane platit? Všechny nás zavřít nemůžou. Taková daňová stávka... Nenecháme si přece s®át pořád na hlavu, nemám pravdu?
Co nám vše zajišťuje stát a co z toho potřebujeme? Už jsme zjistili, že zdravotnictví vlastně neexistuje. Až na nějaké ty mechanické problémy, jako jsou zlomeniny apod. Úřady? Já je nepotřebuju... Policie? Akorát mi škodila, dělala ze mě blbce nebo nedokázala věci vyřešit, natož aby někoho donutila přestat páchat hnusárny...