Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Rok 2012 - střípky poznání

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Odkaz

Příspěvek od huhu »

asi teď budu jako syfilos , ale dal jsem si to do gůgla a našel jsem to ještě na matrixu , zmenyklimatu , novadoba .... v uplně stejném znění. s dodatkem " toto není můj text " původně ten text pochází z matrix-2012

Tuto knihu píšu z čistého strachu, beznaděje a zoufalství............. To, co jsem zjistil, začalo vést a ovládat můj život.
K tomu , abych prodal knihu místo toho , abych se rychle podělil o svůj alarmující objev s co nejvíce lidmi a abychom mohli vymyslet plán jak se zachránit.

původně ten text pochází z matrix-2012 14 Leden 2011 16:35 citát :
"Tuto knihu mi věnoval přítel, který se chce aktivně zapojit i se svou rodinou do mého projektu 3"
projekt 3 byl zrušen 10 Listopadu 2010 13:11

shrnutí a závěr :
já si tu knihu nekoupím :-)

Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

kdy se bude psal rok 2012

Příspěvek od Pego »

podle nasl. dokumentu jsme nejakym zazrakem preskocili kolem 300 let :shock:
http://www.cl.cam.ac.uk/~mgk25/volatile ... z-1997.pdf

takze mame jeste casuuuuu

tomas
Stálý člen

rok 2012 proroctvi

Příspěvek od tomas »

Asi před 14 dny na ČT2 dávali dokumet o kruzích v obilí a spojovali to s mayským proroctvím a ufem. Neseděla mi tam jedna věc, v obilí byla vytvořena tvář mimozemštana s CD a na něm (jakoby na CD) zpráva v ASCII kodování v anglickém jazyce.

Začal jsem silně pochybovat o věrohodnosti takové zprávy. Napadlo mě, jesli něco podobného do obilí nemuže vyrobit laser ze satelitu na oběžné dráze. Určitý typ holografie.

Další věc, co mi nesedí jsou symboly z mayské kultury v obilných lánech. Mayská společnost, byť astronomicky nadaná byla ve své podstate lidožroutská praktikujíci krvavé lidské oběti. Nevidím tam ovlivnění božskou inteligenci, tak jak je to například ve Starém zákoně u Židu. Židé jsou ovlivňováni a vychováváni Bohem.

Proto mám silný dojem, že celý humbuk kolem obilných kruhů, je nějaká hra, možná tajných služeb, mající ovlivnit některé sekty a tajné spolky.
To je můj dojem.

film je na
http://www.ulozto.cz/9014123/rok-2012-m ... -obili-flv

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: rok 2012 proroctvi

Příspěvek od Palo »

tomas píše:Další věc, co mi nesedí jsou symboly z mayské kultury v obilných lánech. Mayská společnost, byť astronomicky nadaná byla ve své podstate lidožroutská praktikujíci krvavé lidské oběti. Nevidím tam ovlivnění božskou inteligenci, tak jak je to například ve Starém zákoně u Židu. Židé jsou ovlivňováni a vychováváni Bohem.
Vem si, že "indiáni" zkoušeli hulit co je napadlo :) Možná byli lidožrouti, ale zahulili nějakou kytku pro nás třebas neznámou, co je zhučela a otevřela jim třetí voko. Byli v tu ráno skoro jako bohové :) Fet se vesměs považuje i za halucinogenní – co když to nejsou halucinace, co když je to vidění světa ve správném světle? Všechno se vlní? Proč by nemohlo :) Některé kytky mohou údajně zprostředkovat vidění budoucnosti. Proč by ne :) Kdyby se to veřejně profláklo, to by byl mazec :) Všichni by začali hulit a konečně by si uvědomili, kolik je na světě ma®astu, bolesti, nenávisti – a úplně zbytečně... Však nemálo zhučených lidí se zbláznilo. Takové splynutí se světem...
Rok 2012 je velmi zajímavý. Podívej se do politiky. To už není únosné... Změna nastane. Nikoliv konec světa, ale hodně, hodně velká změna. Lidé - pracující a tvořící jsou čím dál více nas®aní. Určitě každý touží po odplatě... Jaká bude?

Naše "vedení" funguje z daní. Co se stane, když se národ domluví, že tyto daně přestane platit? Všechny nás zavřít nemůžou. Taková daňová stávka... Nenecháme si přece s®át pořád na hlavu, nemám pravdu? ;)

Co nám vše zajišťuje stát a co z toho potřebujeme? Už jsme zjistili, že zdravotnictví vlastně neexistuje. Až na nějaké ty mechanické problémy, jako jsou zlomeniny apod. Úřady? Já je nepotřebuju... Policie? Akorát mi škodila, dělala ze mě blbce nebo nedokázala věci vyřešit, natož aby někoho donutila přestat páchat hnusárny...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

tomas píše:Asi před 14 dny na ČT2 dávali dokumet o kruzích v obilí a spojovali to s mayským proroctvím a ufem. Neseděla mi tam jedna věc, v obilí byla vytvořena tvář mimozemštana s CD a na něm (jakoby na CD) zpráva v ASCII kodování v anglickém jazyce.

Začal jsem silně pochybovat o věrohodnosti takové zprávy. Napadlo mě, jesli něco podobného do obilí nemuže vyrobit laser ze satelitu na oběžné dráze. Určitý typ holografie.

Další věc, co mi nesedí jsou symboly z mayské kultury v obilných lánech. Mayská společnost, byť astronomicky nadaná byla ve své podstate lidožroutská praktikujíci krvavé lidské oběti. Nevidím tam ovlivnění božskou inteligenci, tak jak je to například ve Starém zákoně u Židu. Židé jsou ovlivňováni a vychováváni Bohem.

Proto mám silný dojem, že celý humbuk kolem obilných kruhů, je nějaká hra, možná tajných služeb, mající ovlivnit některé sekty a tajné spolky.
To je můj dojem.

film je na
http://www.ulozto.cz/9014123/rok-2012-m ... -obili-flv
Obávám se že kam se hrabe mayská společnost na dnešní co se týče krvavých praktik a obětí.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

NAVAR píše:Obávám se že kam se hrabe mayská společnost na dnešní co se týče krvavých praktik a obětí.
O tom žádná :)

Jak tak sleduju, tak už to začíná: :)
http://www.novinky.cz/finance/233222-st ... -proc.html

Čím to asi bude? Jen tak dál a ještě přitlačit! :lol:

Doporučuji diskuzi, je výborná :)

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

Mno....když ono to je těžký.... Já si začínám myslet, že žádná katastrofa nepřijde... ona už pomalu začala.
Lidi se chovají jako dobytek od zkorumpovaných politiků přes zkorumpované zastupitele, obecní ouřady, policajty a nenažraný dochtory.
Bude to lepší????Proč by mělo...... vlastně to není katastrofa, nýbrž přirozený vývoj, taková morální evoluce.
Není kam spěchat, páč se nikam nejde. Vlastně není kam.... za lepší kulturou?? Za lepší technikou??? Za lepší meducínou??? Nebo snad lepší morálkou?? Lepšími zítřky???
Ty už budou pomalu končit.
Dobře si to užívejte, páč bude vysoko do žlabu.
Hlevně se tím netrapte, páč to stejně neovlivníte.... a sůra koránu č1 je netrap se něčím, co nemůžeš ovlivnit. č2 neber nic osobně a č 3 ono to nějak dopadne, páč se ještě nestalo, že by to dopadlo nijak.......
K těm krvavým praktikám mayů inků a bůhví koho...Nejvíce mrtvých a krve na rukou mají křestani. Jen je třeba strčit nos do dobové literatury, kterak se prováděl výslech jinověrců a bezvěrců.Nebo i souvěrců, s podezřením na nekalé praktiky. Nějaké krvavé orgie inků či aztéků, neb lidojedů byl slaboučký čajíček... Nějaké sekání hlav či podřezání nebylo nic proti právu útrpnému či církevním výslechům.... Mnohdy se mučilo dlouhé dny, i měsíce.....trhalo se koňmi, na žebříku i v kole se lámaly kosti, a naražení na kůlu umírali i týden.
Takže gulášek z obětovaného nepůsobí až tak otřesně...
Každá kultura má něco do sebe. Nebo něco za sebou.......

NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

Palo píše:
NAVAR píše:Obávám se že kam se hrabe mayská společnost na dnešní co se týče krvavých praktik a obětí.
O tom žádná :)

Jak tak sleduju, tak už to začíná: :)
http://www.novinky.cz/finance/233222-st ... -proc.html

Čím to asi bude? Jen tak dál a ještě přitlačit! :lol:

Doporučuji diskuzi, je výborná :)
Přetáhli strunu, kdo chce víc - nemá nic. A dobře jim tak. Ceny v poslanecké kantýně jim nezávidím ale dotovat jim je nebudu.
Jejich zlodějiny ve velkém taktéž ne, maximálně přispěji na koš, kandelábr, špagát a mýdlo.
Ať žije sobětstačnost, bártr, šedá ekonomika a pátá kolona občanského odboje. :D

To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

NAVAR píše:Ať žije sobětstačnost, bártr, šedá ekonomika a pátá kolona občanského odboje. :D
:good: Všichni takhle skončíme – dřív nebo později – chca nechca :)

NAVAR
Zasloužilý člen

Re: mno...

Příspěvek od NAVAR »

jarda ovčák píše:Mno....když ono to je těžký.... Já si začínám myslet, že žádná katastrofa nepřijde... ona už pomalu začala.
Lidi se chovají jako dobytek od zkorumpovaných politiků přes zkorumpované zastupitele, obecní ouřady, policajty a nenažraný dochtory.
Bude to lepší????Proč by mělo...... vlastně to není katastrofa, nýbrž přirozený vývoj, taková morální evoluce.
Není kam spěchat, páč se nikam nejde. Vlastně není kam.... za lepší kulturou?? Za lepší technikou??? Za lepší meducínou??? Nebo snad lepší morálkou?? Lepšími zítřky???
Ty už budou pomalu končit.
Dobře si to užívejte, páč bude vysoko do žlabu.
Hlevně se tím netrapte, páč to stejně neovlivníte.... a sůra koránu č1 je netrap se něčím, co nemůžeš ovlivnit. č2 neber nic osobně a č 3 ono to nějak dopadne, páč se ještě nestalo, že by to dopadlo nijak.......
K těm krvavým praktikám mayů inků a bůhví koho...Nejvíce mrtvých a krve na rukou mají křestani. Jen je třeba strčit nos do dobové literatury, kterak se prováděl výslech jinověrců a bezvěrců.Nebo i souvěrců, s podezřením na nekalé praktiky. Nějaké krvavé orgie inků či aztéků, neb lidojedů byl slaboučký čajíček... Nějaké sekání hlav či podřezání nebylo nic proti právu útrpnému či církevním výslechům.... Mnohdy se mučilo dlouhé dny, i měsíce.....trhalo se koňmi, na žebříku i v kole se lámaly kosti, a naražení na kůlu umírali i týden.
Takže gulášek z obětovaného nepůsobí až tak otřesně...
Každá kultura má něco do sebe. Nebo něco za sebou.......
Co se stane jednou se nemusí už stát nikdy a co se stane dvakrát se zcela jistě stane i potřetí, to taky tuším říká korán. Toť historie a vlastně si součatstnost, takže kdo jde mimo morálku jeddnou, dvakrát ujede i potřetí.
Je dobré jít za leším sám sebou, za spokojenějším sám sebou atd. a nenechat se ovlivnit okolím, což jde dost těžko. Pomůže "zalézt do jeskyně" a trochu se izolovat aby člověk nenačuchnul to špínou a pokud na ní snad narazí měl by jí buď přejít a nebo když už do ní šlápne tak jí vyčistit.

NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

Palo píše:
NAVAR píše:Ať žije sobětstačnost, bártr, šedá ekonomika a pátá kolona občanského odboje. :D
:good: Všichni takhle skončíme – dřív nebo později – chca nechca :)
Někdo už takhle dokonce skončil :)

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

statu-se-nedari-vybirat-dane-vlada-nevi-proc.

http://www.finance-management.cz/080vyp ... PojPass=54

easy

NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

Skvělý. :good:
To jsi trefil.
Už mi je jasný proč jsem si sám před pár lety vnitřně vyhlásil období prohibice 8) :)
huhu píše:statu-se-nedari-vybirat-dane-vlada-nevi-proc.

http://www.finance-management.cz/080vyp ... PojPass=54

easy

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Nemá chybu :)

Hlavně, že v politice nejsou žádní ekonomové s možností regulace rychlosti pádu s®aček na národ...
Vážení, už se hezky rochníme a to rochnění bude už jen "lepší" a "lepší" :lol:

Někde jsem četl: "S komunistama jsme šli do p®dele, ale naši páni politici našli zkratku." :lol:

Takže bude konec "světa", nebo ne? Pro mě určitě ano, alespoň ve smyslu týhle zas®aný civilizace.
Konečně budem dělat něco, co má smysl a nenadřem se tolik na to, abysme bydleli a nažrali se.

Abakuk
Starší člen

konec světa

Příspěvek od Abakuk »

Konec Světa přináší začátek vesmíru.
On ani ten barterový obchod za současných zákonů není čistý. Nad hodnotu tuším 20000 musíte stejně platit daň jinak je to krácení daně i kdyby jste žadné platidlo nepřijal.
Prostě schválně není prostor jak se legálně vyhnout současnému systému.

Tma na to vrhá nové světlo
Odpovědět

Zpět na „Universum“