Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Co kde na netu
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
dotaz
...zdravím SANO....co to je...???.Casimir effect......
...muže to někdo přiblížit....???....
....potom...v Detroitu USA....je nebo teď byl...autosalon.....a spousta....asi 3 firmy....předváděli elektro auta....ví o tom někdo něco....viděl jsem to na čt1 v 10.30 8.2 2009....hodně moc zajímavé..gelové baterie atd......umí někdo sem dát odkaz na tento pořad bylo to po zkončení toulavé kamery .....dík martin11
...muže to někdo přiblížit....???....
....potom...v Detroitu USA....je nebo teď byl...autosalon.....a spousta....asi 3 firmy....předváděli elektro auta....ví o tom někdo něco....viděl jsem to na čt1 v 10.30 8.2 2009....hodně moc zajímavé..gelové baterie atd......umí někdo sem dát odkaz na tento pořad bylo to po zkončení toulavé kamery .....dík martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- sano
- Zasloužilý člen
Ahoj Martine
máš meno ako môj syn. Dnes dal mahatma na fórum vlákno čo sa vyrábalo, tam sa píše o tom že v rámci rozširovania áut na elektropohon je v Čechách vyše 100 čerpacích staníc na dobíjanie elektrobatérií.a ........prečítaj si. Hodne ste ďaleko.
- sano
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
dobrý dík
Sano dík...dobrej odkaz prostuduju večer....
...proč se ptám....
.....tyto řádky jsou jen pro Sano a ty což mi věří....až bude ten pístovej mag.motor v provozu....tak už nebudou potřeba ani ty el. stanice.....bude to někde v kufru tiše vrkat ....doufám , že mě nějaká automobilka půjčí vozejk na testování....martin11
...tuší někdo jaká se platí silniční daň z elektromobilu...???...
...proč se ptám....
.....tyto řádky jsou jen pro Sano a ty což mi věří....až bude ten pístovej mag.motor v provozu....tak už nebudou potřeba ani ty el. stanice.....bude to někde v kufru tiše vrkat ....doufám , že mě nějaká automobilka půjčí vozejk na testování....martin11
...tuší někdo jaká se platí silniční daň z elektromobilu...???...
- Ondřej
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
A máme tu další aspiranty na rakev: http://www.airturbineengine.com
Další nadaný lidi, kteří si myslí, že to rozjedou sériově a budou mít byznis, zachrání svět atd atd. Další naivní nebo nepoučitelní z chyb a případů ostatních před nima......
Další nadaný lidi, kteří si myslí, že to rozjedou sériově a budou mít byznis, zachrání svět atd atd. Další naivní nebo nepoučitelní z chyb a případů ostatních před nima......
Spíš další lidé s výborným smyslem pro humor...Ondřej píše:A máme tu další aspiranty na rakev: http://www.airturbineengine.com
Re: dobrý dík
---------------------martin11 píše:...tuší někdo jaká se platí silniční daň z elektromobilu...???...
Zákon č. 16/1993 Sb., o dani silniční
§ 3 Osvobození od daně
Od daně jsou osvobozena:
f) vozidla pro dopravu osob nebo vozidla pro dopravu nákladů s největší povolenou hmotností méně než 12 tun, která
1. mají elektrický pohon,
* * *
----------------------
Re: martin11
Jak tam vidět, nejde o věc úplně nejnovější - cca 15 zpět se u nás poblíž ve vsi vyráběly elektromobily.
Příbuzný pracoval při výrobě skeletů jednoho z typů, měl náhodou i možnost si prohlédnou finál a svézt se.
Bohužel, dalšímu rozšíření bránil nedostatek lepších napájecích zdrojů a dnes vozítka BETA s el. pohonem skoro nevidno.
Dle mého by možná bylo vhodné zabývat se verzí s pohonem podobného sytému, jako u lokomotiv - tzn. spalovací motor ženoucí alternátor, který poběží v nejefektivnějších otáčkách (tím se omezí ztráty klasického mechanického pohonu, kdy nutno otáčky měnit při řazení, hnát motor zastudena do výkonu a podobně).
Ale to řeší např. Toyota a řada jiných výrobců....
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: auto na vodu
"..Na to, aby sme mohli 15 minút zvárať, stačí do zváračky naliať 8 ml vody..."
8 ccm vody by po rozložení nestačilo ani na ohřev hořáku....
-
- Zasloužilý člen
Re: gas
...jen dotaz....je zde někdo na našem Foru...kdo zná původce...či někoho z teto firmy....ponúka...nabidka je velmi lákavá...ale ...podvodníkou je veĺa....nenašel jsem jediný odkaz.....na tema ...ano ...mám to ....mohu potvrdit....Maco píše:http://www.gas-generator.yw.sk/
....je možné si toto zařízení pronajmout na ...zkoušku....i za poplatek....100% zálohu s možností po 30ti dnech 100% vrátit při nespokojenosti.....děkuji za všechny ....zvídavé....karkulka červená...& martin11
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
patent na vlastní DNA
http://novazeme.ning.com/profiles/blogs ... i-dna-aneb
pěkný film o tání ledovců, přednáší legitimní americký prezident ( pepan křoví vyhrál na základě dohody soudců, nikoliv počtem hlasů ...) Aj s cz titulky
pěkný film o tání ledovců, přednáší legitimní americký prezident ( pepan křoví vyhrál na základě dohody soudců, nikoliv počtem hlasů ...) Aj s cz titulky
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/1314558/An%20Inconvenient%20Truth%20-%20Al%20Gore.rar
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.