ahoj etericka,etericka píše:ahoj LW , nový ako kde , že ?Lightworker píše:Zdravím vás všechny,
jsem tu "nový" a nově zaregistrovaný. (numerologicky hezké datum 5:5:5)
padol si mi presne na ranu , čo ma tesi a uistuje,ze všetko ide ako ma . takze ako to je s tými eter.parazitmi, ako možem ja sebe a najblizšim pomoct v ramci duchovnej roviny a eter.tiel pomocou shambally trebars ? da sa to vobec sha poriesit,ci to nechat na svetel.bytosti a len ich poziadat o pomoc ?
samo že se to dá pořešit s tím, co máš. Já jsem si tenkrát říkal, že tomu pomůžu i ze zdola nahoru přez fyziku. Ale zatím to nejde jen s Reiki nebo Shamballou - musí se tam přidat nějaká metoda zbavení se negativních emocí. Přijď do Bratislavy na seminář RUŠ, naučíme tě to. Ta je ze všeho nejrychlejší a nejúčinnější a hlavně si ji může dělat každý sám.
Trochu něco o úrovních vědomí.
Když se narodíme, máme ve vínku určitou úrověň vědomí, která je náš možný dosažitelný potenciál v tomto životě. Pak ale přebereme naše nevyřešené věci z minula, které jednak převezmeme buněčnou pamětí rodu, pak to, co nám rodiče a jiní vychovatelé předají - jejich přesvědčení z jejich rodů - pak dostanenme určité věci od dalších vychovatelů (školky, školy atd.) od spoluvrstevníků, spolužáků, od různých idolů, a pak si ještě vytvoříme svoje vlastní světonázory. To všechno pak musíme žít...
Tohle to všechno, když je aktivované, tak tomu říkáme taky karma.
Nebo by se to dalo taky ukázat tak, že máme tedy určitou možnou dosažitelnou úroveň vědomí v tomto životě, ale drží nás na zádach spousta gumiček zaháknutých v různých úrovní vědomí. Protože žijeme ve frekvenčním pásmu strachů, je spousta gumiček zaháknutých přímo v této úrovni vědomí. Další jsou třeba zaháknuté ve studu/hanbě, což je nejnižší úroveň vědomí tady na planetě. A tak dále... Prostě ty gumičky máme zaháknuty v těch nižších úrovní vědomí než je naše potenciální úroveň.
No a v průběhu toho našeho života, každou vyřešenou situací nějakou tu gumičku uvolníme. Vemte si ještě to, že pokud zrovna jsme ve strachu, tak ta gumička toho strachu nás ještě víc přitáhne, jakoby se zkrátí. A pak se nám ta naše úroveň vědomí v tu chvíli ještě víc sníží a my zažíváme naplno třeba ten určitý strach. Pokud ten strach prožijeme a pochopíme, že to vlastně je jen třeba přejatý strach od rodičů, kteří ho tak nádherně barvitě vylíčili, že jsme tomu bezmezně uvěřili, jak je to strašné, pak ten strach už nemusíme žít, odstranili jsme tu gumičku. A o maličko se posuneme opět k vyšší úrovni vědomí. Možná i naši rodiče tomu samému strachu uvěřili zase od svých rodičů a ty zase od svých, a nikdy se do těchto oblastí ani nepustili, protože se báli, měli strach, co kdyby ....
Pokud si začneme jakoukoli metodou, ať už s Reiki, nebo Shamballou, nebo RUŠí, nebo jinými metodami, které znáte, uvolňovat ty naše gumičky, pak je to velká zkratka v našem životě. Normálně bychom si ty všechny "gumičky" museli odžít, ale nyní v tomto zrychleném čase evoluce už nemusíme. Různé metody nám umožňují se těchto věcí docela rychle zbavit. Zkoušel jsem mnoho různých metod a nejrychlejší ze všech je Shamballa a metoda RUŠ spolu dohromady. Ale pozor existuje spousta různých Shamball a ne všechny jsou ty správné, ne všechny vás napojí nad zrcadlo...
Všichni žijeme v určité úrovni vědomí a ta má pro toho dotyčného svůj strop/dekl. Vše, co je nad tímto stropem, je pro tuto úroveň vědomí jako Sci Fi, většinou lidi říkají to neexistuje, to tak není, to nejde atd. To jsou jen přesvědčení té určité úrovně vědomí a i rodu, vesnice, města, státu....
Vlastně je to pro tuto úroveň vědomí ta jejich Pravda a za ni by položili třeba i svůj život. Však jste to ti zažili i vy, třeba nejdřív někdo řekl paraziti a vy jste se mu vysmáli. Za nějaký čas se už jim pilně věnujete. Což mi připomělo - dneska jsem se střetl s mým budoucím pronajímatelem bytu. On je dokror ORL a když jsem mu začal povídat o parazitech, že by se na ně mohl zaměřit a tím by rozřešil spoustu jeho oborových problémů. Tak mi říkal, že to není možné, že tomu nevěří. Ale semínko jsem zasil
Pro vyšší úrovně vědomí už je to zase o něčem jiném, pravda je zase o něco jinde a tak to jde dál a dál.
existuje kniha - Moc versus Síla od David R. Hawkins. 20 let zkoumal úrovně vědomí za pomocí kineziologie a v této knize je jeho výsledek. Naše buňky ví všechno, znají tu pravou realitu, narozdíl od nás. Proto se můžeme s kineziologií ptát na různé věci a je nám 100% pravdivě odpovězeno. Kyvadlo není 100%, můžeme ho velice snadno ovlivnit, ale když se zeptáme kineziologií přes jiného člověka, kterému ani neřekneme nahlas, na co se ptáme, jeho buňky nám řeknou vše přesně.
Úroveň vědomí počítá od 1 - 1000. Kdy 1 jsou láčkovci a 1000 je avatar. Dá se s tím velice dobře pracovat a i odhadnout, kde se člověk právě nachází a jak se asi bude chovat. Pokud už nebudete nikoho hodnotit, posuzovat a odsuzovat, pak se vám to podaří velice jednoduše -většinou to už ani nebudete potřebovat. V rámci svého výzkumu si občas měřím úrovně vědomí těch, kteří ke mě chodí na terapie. Většina z nich se pohybuje pod úrovní 200. Není to tak, že se nacházíme jen v jedné úrovni vědomí. Jak už jsem psal, je to soubor úrovní vědomí, kdy jsme i nad úrovní 200, ale souhrn vědomí pod 200 je tak silný, že jen občas dosahujeme třeba při meditacích vyšších úrovní vědomí. Pokud si vzpomínáte na nějaké semináře, kdy jste se dostali do vyšších hladin vědomí v tom kterém kolektivu, tak většinou za několik dní po semináři jste se dostali zpět do vašeho normálu a pěkné pocity byly ty tam. Ano člověk se tam neudrží dlouho právě proto, že průměr jeho úrovmě vědomí je hluboko pod 200. A tak zakouší na seminářích nebo při meditacích alespoň na krátkou dobu úrovně vyšší, tím si je vyzkouší a ohmatá a pak když je začne pomaličku žít, ví už, o co se jedná.
85% lidí na světě se nachází pod úrovní vědomí 200, čili ze systému spíš jen berou. Až teprve nad hodnotou 200 (úroveň odvahy) začínají pomáhat vyrovnávat negativitu všech lidí pod 200.
Tyto úrovně nejsou lineární ale mají logaritmetický průběh.
Nejdestruktivnější úroveň vědomí je 20 - stud/hanba
pak následuje 30 - vina
50 - apatie
75 - žal
100 - strach
125 - touha - tady se lidé po dosažení průměrné úrovně vědomí 123 probouzí do duchovna
150 - hněv - národ se pomaličku dostává do této úrovně vědomí, začínají se hněvat na vládu...
175 - hrdost/pýcha
200 - odvaha - to je zlomový okamžik jednotlivce, tady začíná už Moc. Všechny úrovně pod 200 vyžadují sílu a energie se musí pořád doplňovat silou.
250 - nestranost
310 - ochota
350 - přijetí
400 - rozum
500 - láska - bezpodmínečná láska, která je polaritou strachu. Mám v podpise - Láska je nepřítomnost strachu. To co tu prožíváme na Zemi ve frekvenčním pásmu strachu/karma je nalepovací láska, na lásku se nalepí strach...
540 - radost
600 - mír/Milost
700-1000 - osvícení
---------------------------
Vy všichni co tu jste, máte svou domovskou úroveň daleko nad 200. Fyzičtí paraziti je jedna věc, druhá by měla být hlavně navýšení vašich osobních vibrací jakoukoliv metodou. Tím se můžete odpojít od éterických parazitů, tím i fyzických a přestanete i "parazitovat" na společnosti - všichni, co jsou pod úrovní 200 "parazitují", proto mají i hodně parazitů fyzických. A hlavně se jich nemohou zbavit, nebo to trvá moc dlouho, nebo se jim za čas opět vrátí... O tom všem vlastně hovořila nepřímo paní Bláhová, když říkala, že je to běh na dlouhou trať, že se za čas lidi opět vrátí a vše je při staru.
Hlavně si nic neberte osobně - je to jen můj názor v určité úrovni vědomí, tedy i moje pravda
Příspěvek je sice hezký, ale na jiné téma, než jaké má toto vlákno - poo.
I tyto "teorie" mohou být pro některé přínosem, alespoň mohou vidět, proč se jim třeba nedaří s likvidací parazitů. Pokud ale najdeš jiné vlákno, kam by se to víc hodilo... - LW