Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Koloidní stříbro
Mám Silvergen SG6 i Craftgen. Silvergen používá tenké pásky Ag ,999, Craftgen elektrody o průměru 2, nebo 2,5 mm ,9999. Rozdíl je jen v tom, že Silvergen má míchadlo, což je jediná výhoda, takže se dá dělat i litr KS. Kvalita KS je ale shodná. Craftgen stojí ale o dost méně a používá čistčí stříbro. Ale je to na tobě
Co si prosím myslíte o generátoru http://www.thesilveredge.com/gen.shtml ?
Jedná se o ten hned první model z celkem čtyř. Tenhle prý dělá .0008 částečky. Oproti ostatním, které mají jen 3 desetinná místa.
Ale zase to nemá míchadlo. Anebo jako míchadlo slouží ta trubička vypouštějící bublinky?
Stránky ve mně nebudí důvěru, je to hodně takové komerční, a jakože jsme number one ve světě, s námi ušetříte 27,000 dolarů, oni na rozdíl od různých "cheapie" a tak podobně. Ale oslnila mě ta velikost částeček. Pán, který za tím stojí, vypadá takto: http://www.thesilveredge.com/meetsteve.shtml (Steeve Barwick)
Moc děkuji.
Jedná se o ten hned první model z celkem čtyř. Tenhle prý dělá .0008 částečky. Oproti ostatním, které mají jen 3 desetinná místa.
Ale zase to nemá míchadlo. Anebo jako míchadlo slouží ta trubička vypouštějící bublinky?
Stránky ve mně nebudí důvěru, je to hodně takové komerční, a jakože jsme number one ve světě, s námi ušetříte 27,000 dolarů, oni na rozdíl od různých "cheapie" a tak podobně. Ale oslnila mě ta velikost částeček. Pán, který za tím stojí, vypadá takto: http://www.thesilveredge.com/meetsteve.shtml (Steeve Barwick)
Moc děkuji.
Mám ještě jednu otázku. Měla jsem cosi, na co mi dali antibiotika, kúra už skončila, používám kupované k.s., ale pořád to svědí a nevidím žádné zlepšení, ani po týdnu. Výrobce uvádí, že velikost částeček je "čtvrtina nanometru". Nedovedu si to přesně převést na čísla. Jak to vypadá v číslech? Připadne mi z nějakého důvodu, že to pořádně nepůsobí, protože nenastalo žádné zlepšení. A zrovna to, co jsem měla já, nebo mám, to by mělo k. s. vyřešit levou zadní.
Toto stříbro v hnědé PET-láhvi má prý životnost 2 roky.
Děkuji za názor.
Toto stříbro v hnědé PET-láhvi má prý životnost 2 roky.
Děkuji za názor.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Už tu bola debata o označovaní striebra. Tých ,999 znamená 99,9% ? pretože pri čistote 99,999% je cena porovnateľná s cenou zlata, a o cene 99,9999% ani nehovoriac. Pochybujem, že by nejaký výrobca dotoval zrovna strieborné tyčky z vlastného...Vinc 1 píše:Mám Silvergen SG6 i Craftgen. Silvergen používá tenké pásky Ag ,999, Craftgen elektrody o průměru 2, nebo 2,5 mm ,9999. Rozdíl je jen v tom, že Silvergen má míchadlo, což je jediná výhoda, takže se dá dělat i litr KS. Kvalita KS je ale shodná. Craftgen stojí ale o dost méně a používá čistčí stříbro. Ale je to na tobě
to lenkra: doporučuji podívat se na na vlákno o KS na "doktorce" asi od března do října 2008. O KS je tam snad všechno a je to velmi srozumitelně vysvětleno. Já už tam sice nechodím, protože toto forum není "řízené" a je tam znát invaze příznivců alopatické medicíny, či sysifovců , takže už se tam člověk "orientuje", ale v tomto období je to o.k. Co se generátorů týče, důležité je, jakým proudem se KS produkuje. Pokud trvá výroba 30 min a pod., je to o ničem. Co se velikosti částic týče, lze ji zjistit jen velice kvalitním mikroskopem, který většina z nás asi mít nebude, takže si výrobce může tvrdit v podstatě co chce
Co se kvality stříbra týče, je tam také všechno. Při dávkách doporučovaných FDA je téměř nepodstatné, je-li Ag 99,9, nebo 99,99. Ag 99,999 je už tak drahé jako Au. (zlato)
Co se kvality stříbra týče, je tam také všechno. Při dávkách doporučovaných FDA je téměř nepodstatné, je-li Ag 99,9, nebo 99,99. Ag 99,999 je už tak drahé jako Au. (zlato)
-
- Zasloužilý člen
doplním
Pokiaľ niekto ponúka generátor s elektródami ,999 Ag za cca 100€ - tak nekupovať! Elektródy sú určite 99,9% Ag a pri použití vody s vodivosťou 0,8 a viac mikroSiemens má výsledný produkt žlté zafarbenie spôsobené prímesami a tiež rýchlu nestabilitu (oskúšané) Takže doporučujem radšej prístroje s tyčkami 99,99% AG, prístroje s takýmito elektródami by nemali stáť viac ako tých 100€ (pozri cez google, aukro, a pod.)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Podle obrázků, kde jsou elektrody ledabyle pohozené ve skleničce, a podle informací i zde v tomto vlákně, nemám z toho dobrý dojem, a dá se předpokládat, že i ostatní parametry nebudou 100pro OK.lenkra píše:Co si prosím myslíte o generátoru http://www.thesilveredge.com/gen.shtml ?
Moc děkuji.
Pokud někdo tvrdí, že elektrody 99,9 způsobují žlutý zákal, tak toho o KS mnoho neví a určitě nečetl vlákno na doktorce, kde je vše velice podrobně popsáno. Já osobně používám tyto elektrody již více než rok a vodu o vodivosti 0,2 - 0,4 uS. Trvanlivost a čirost KS je nejméně půl roku (delší dobu se u mne KS "neohřeje" (ale neprodávám). Ostatní nechám na účastnících fora. Nikomu nevnucuji svůj názor, ale názory uvedené v příspěvku přede mnou jsou zavádějící a nepravdivé. Ale kdo se chce dopátrat pravdy, ten si cestu jistě najde
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
nesúhlas
Páni, dovolím si oponovať - nečítate celé, čo som napísal: menej kvalitné striebro spolu s menej kvalitnou vodou vytvára nažltlú farbu. Za tým si stojím. Koloidnému striebru sa intenzívne venujem dva roky, odskúšal som bezpočet kombinácií ako vstupných surovín tak aj podmienok výroby či rôzne konštrukcie prístrojov. Ak sa pri výrobe použije voda do 0,2 mikroS a elektródy min. 99,99%Ag, tak aj pri vyššom A/cm2 má koloid farbu od svetlo sivej až po tmavo šedú, nie žltú. Žltá farba signalizuje iné chemické prímesy.
Žlutou barvu způsobují větší částice KS (clustery), které pohlcují část spektra, čímž se odráží navenek jen jeho žlutá část. Tento jev byl popsán již ve 30. letech v publikaci o KS. Tehdy ovšem výroba nebyla na úrovni dnešní. Pokud má KS šedou, či našedlou barvu., do několika dní se z důvodů zhlukování částic změní ve žlutou a později zhnědne. Kvalitní KS zůstává čiré i po dobu několika měsíců. Toto platí pro stříbro v kvalitě "lékárenské, tedy 99,9) Dělat KS z mincí jsem nezkoušel (a nedoporučuji), ty mají již příliš mnoho nečistot. Každé KS, jehož částice strácí náboj po čase aglomerují. To se pak projeví sežloutnutím . Ale toto jsou zkušenosti mnohaletých výzkumů, nejen moje. Někde se lze dočíst, že by KS vlastně mělo mít barvu žlutou a že to nemá žádný zdravotní dopad. Tato informace se opírá o již zmíněnou britskou publikaci Já bych to však použil pouze na nohy, nebo na kytičky
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Souhlasím s Vincem, stříbro 99,9 a dest. do 1 mikros. + správný proud podle plochy elektrod a nějaké zabarvení se těžko nachází, je pravda že to přeléváme do tmavých lahví ale při labor pokusech, při dodržení uvedených parametrů-žádná barva.
chiq-co děláš jinak to nevím ale tvé argumenty setinová čistota stříbra a nanovodivost destilky podle mně neobstojí.
chiq-co děláš jinak to nevím ale tvé argumenty setinová čistota stříbra a nanovodivost destilky podle mně neobstojí.
-
- Zasloužilý člen
Nemienim tu ďalej polemizovať na túto tému. Mne stačí, že moje koloidné striebro má u nás najlepšie meno, a to i napriek tomu, že rôzny výrobcovia a súčasne predajcovia sa neštítia produkovať niečo, čo je žlté už po doručení zákazníkovi a ešte to vydávajú za "Koloidné Striebro" - za "výbornú cenu" 4€/500ml (údajne niekto z okolia Levíc).lajos píše:...chiq-co děláš jinak to nevím ale tvé argumenty setinová čistota stříbra a nanovodivost destilky podle mně neobstojí.
Re: RobertH
Lajosi není to nic nezvládnutelného. První prototyp generátoru jsem dal dohromady - s využitím tvého schématu a součástek co jsem měl doma.lajos píše:Na co je motor v autě? Ty tranzistory i napájení jsou v tom schematu v pořádku. Moc nekoumej, nech si to vyrobit, neb když nevýš co je tranzistor, tak asi i těch pár součástek dáš těžko dohromady.
Dimezování rozsahu regulace proudu teď odlaďuji. Do generátoru chci zařadit i měření proudu. Výroba samotného generátoru je bez problému, jediný oříšek byl pro mne ten proudový zdroj se dvěma tranzistory, který jsem viděl poprvé.
Předpokládám, že ti na otázku o motoru v autě nikdo nemusí odpovídat...
Máš nějaký typ na jednoduché automatické míchání roztoku? Dík
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: RobertH
... buďto pomocí vzduchovacího "motůrku" probubláváním ...RobertH píše:nějaký typ na jednoduché automatické míchání roztoku? Dík
... nebo pomocí vložené magnetické olivky (tzv. "cvrčka"), popř. tyčového magnetu, kterými roztáčíš kapalinu uvnitř nádoby ... těsně pod nádobu umístíme větší PC plastový ventilátor a jeho rotující magnetické pole působí i na magnet na dně nádoby ... pokud by ale tato jeho "magnetická síla" nestačila, tak potom ještě přidělej na ventilátor nějaký podélný malý magnet ...
... v reálu to potom vypadá taktonebo takto (když to ze shora osvítíš ) ... a pokud použiješ k pohonu "vnějšího magnetu" malý stejnosměrný motorek, tak to celé můžeš lehce doplnit i o regulaci otáček ...
pozn.: ... na severní polokouli se doporučuje směr otáčení "proti hodinovým ručičkám" a na jižní zase naopak ... (upřesnění pro Karbana: "při pohledu shora" ... )
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...