Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
Re: RobertH
Díky za typ, funguje to. použil jsem větrák z počítače s magnetem a regulaci otáček s jedním tranzistorem.
Článek
Co si myslíte o tomto článku (anglicky)? http://www.redecke.de/michael/silver.htm
Docela kontrast ke chvalozpěvům.....
Docela kontrast ke chvalozpěvům.....
Mno, chvalospěvy se začínají proslýchat i z konvenční medicíny. Ta se snaží stříbro nacpat všude, kde se dá a bylo by k něčemu. Konkrétně švýcarský koncern farmaceutik IBSA na tom postavil svoji bombu Ialugen plus........ A nejen ten. Stříbro táhne světem, ať ve fusaklích, nebo v záchodovém prkénku, v mastičkách pro kojence, v plínkách a nebo ve volantu pro auta.....
Kámoš byl v IBSA na školení a cpou tam stříbro v několika formách. Odměnou jim je nejhojivější preparát všech dob.
Tolik ke stříbru.
Myslím, že nelze polemizovat.
Kámoš byl v IBSA na školení a cpou tam stříbro v několika formách. Odměnou jim je nejhojivější preparát všech dob.
Tolik ke stříbru.
Myslím, že nelze polemizovat.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
stribro do vseho!
mno, je to k prospechu veci, cpat to do vseho. akorat u pracky AEG si nevim velkem dobre predstavi, jake pak a kolik koloidniho stribra vyrobi a doda do prani - z kohouti vody....
AG 100 koncetrace
Měřil jsem vodivost koloidního stříbra AG100 PWT konduktometrem.
Vodivost byla 36 uS což odpovídá koncentraci cca 43 PPM.
Máte někdo podobný poznatek?
Vodivost byla 36 uS což odpovídá koncentraci cca 43 PPM.
Máte někdo podobný poznatek?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
RobertH
Díval jsi se do těch tabulek našich labor. měření, na které jsem upozorňoval?? Zkoušeli jsme také měřit koncentraci pomocí vodivosti i se zadáním parametrů na stříbro ale bohužel každé měření, třeba toho samého vzorku dával málem řádové rozdíly, tak že jsme od toho upustili.
Samo že i technik na příslušný stroj(prodejce, výrobce), dával od toho pazourky pryč jakmile se dozvěděl že se jedná o sříbro.
Jedno měření-žádné měření a u stříbra, více měření a jseš jako alenka v říši divů.
Samo že i technik na příslušný stroj(prodejce, výrobce), dával od toho pazourky pryč jakmile se dozvěděl že se jedná o sříbro.
Jedno měření-žádné měření a u stříbra, více měření a jseš jako alenka v říši divů.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: AG 100 koncetrace
Konduktometr na kovové koloidní roztoky moc není... ten je na soli.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
-
- Zasloužilý člen
konduktometr
To výš že jsme to v laborkách nedělali jen tak. V návodu bylo kde co a jak nastavit na měření ppm přes vodivost, ale jak jsem naznačil ani tachnik s tím nechtěl toho mít moc společného, možná se vyvlíkal neb o tom věděl ještě míň než mi no a pak ty otázky od uživatelů trochu iritují.
Re: RobertH
Ok, tak jak zjistit koncentraci?lajos píše:Díval jsi se do těch tabulek našich labor. měření, na které jsem upozorňoval?? Zkoušeli jsme také měřit koncentraci pomocí vodivosti i se zadáním parametrů na stříbro ale bohužel každé měření, třeba toho samého vzorku dával málem řádové rozdíly, tak že jsme od toho upustili.
Měření PWT metrem u mě vykazuje stejné hodnoty. Do druhého dne koncentrace roztoku poklesne např z 8 uS na 6 uS/cm2.
Tabulky měření mi unikly. Kde jsou?
Při výrobě KS se mi oběvují bublinky na elektrodách. Proud je 1,3 mA, proudová hustota 0,155mA/cm2. Děje se to i vám? Dá se to eliminovat?
-
- Zasloužilý člen
robertH
Víš co milé zlaté Jú, je to tady ve vlákně tabulka xls, neboli excel(POD MÝM NICKEM), vyhrab si to!!!!!!!!!!!!!!!!. Měření ppm v laborkách asi nezaplatíš ale pokud máš stabilní hodnoty z pwm metru je to bezva, třeba po nějakých opakování a zkušenostech ti to poslouží ppm sem nebo tam se neposere. Chtělo by to kontrolu z laborek ale radši na to tolik nemysli, tolik smyslu to zas nemá. Pokazit toho tolik nemáš co. Bublinky jsou na elektrodách, zvlášť časem výroby, důležitý je nebarevný výsledek. A už dej pokoj a vyráběj a pij(nebo pi-co já vím).
Ponožky se stříbrem
Koupila jsem si ponožky, které obsahují stříbro. Nepotí se v nich nohy, nezapáchají. Jsou bezvadné
http://ikvido.com/antibakterialni-pradl ... er-stribro
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Ponožky se stříbrem
... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=368 ...Veronika píše:Koupila jsem si ponožky, které obsahují stříbro. Nepotí se v nich nohy, nezapáchají. Jsou bezvadné
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
Re: robertH
Lajosi díky za informace (občas musím fitrovat tvou tendenci tahat si veřejně tričko), pomohlo mi tvé schéma i tabulka.
Zmiňuješ se o průzkumu velikosti částic. Podařilo se ti něco zjistit?
Pokud se použije proud pod 0,155 mA/cm2 budou částice menší?
Zmiňuješ se o průzkumu velikosti částic. Podařilo se ti něco zjistit?
Pokud se použije proud pod 0,155 mA/cm2 budou částice menší?
Silver Sol - jakáý je rozdíl od koloidního stříbra?
Zde je zajímavý US patent popisující výrobu koloidního roztoku stříbra (anglicky):
http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Pars ... 135195#top
Abstrakt:
We disclose a colorless composition comprising silver particles and water, wherein said particles comprise an interior of elemental silver and an exterior of ionic silver oxide, wherein the silver particles are present in the water at a level of about 5 40 ppm, and wherein the composition manifests significant antimicrobial properties. Methods of use of the composition are described.
The electrode device is operated at approximately ten thousand volts alternating current (with each silver electrode having an individual voltage supply) as described in the patent. It has been found that voltages significantly lower than this produce a composition with larger particles not having the optimal properties described herein. Voltages significantly higher tend to produce a solution with significant ionic silver dissolved therein. The present composition comprises in excess of 97% metallic silver with essentially no free ionic silver in solution.
The device and process of Pat. No. 6,214,299 have been modified and improved to provide the silver composition of the present invention. Essentially, the eight-silver/one common electrode device as disclosed in the patent has been modified and scaled to fit a 75-gallon water chamber. To start the process approximately 70 gallons of high purity water are placed in the chamber. To this is added approximately five gallons of silver composition produced in a prior production run. This is necessary because the high purity water is insufficiently conductive for the process to occur properly. The water chamber is equipped with an air input that allows a stream of air bubbles to be streamed through the liquid during the processing. It has been discovered that this approach gives improved mixing as compared to the impeller mixer described in the patent.
http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Pars ... 135195#top
Abstrakt:
We disclose a colorless composition comprising silver particles and water, wherein said particles comprise an interior of elemental silver and an exterior of ionic silver oxide, wherein the silver particles are present in the water at a level of about 5 40 ppm, and wherein the composition manifests significant antimicrobial properties. Methods of use of the composition are described.
The electrode device is operated at approximately ten thousand volts alternating current (with each silver electrode having an individual voltage supply) as described in the patent. It has been found that voltages significantly lower than this produce a composition with larger particles not having the optimal properties described herein. Voltages significantly higher tend to produce a solution with significant ionic silver dissolved therein. The present composition comprises in excess of 97% metallic silver with essentially no free ionic silver in solution.
The device and process of Pat. No. 6,214,299 have been modified and improved to provide the silver composition of the present invention. Essentially, the eight-silver/one common electrode device as disclosed in the patent has been modified and scaled to fit a 75-gallon water chamber. To start the process approximately 70 gallons of high purity water are placed in the chamber. To this is added approximately five gallons of silver composition produced in a prior production run. This is necessary because the high purity water is insufficiently conductive for the process to occur properly. The water chamber is equipped with an air input that allows a stream of air bubbles to be streamed through the liquid during the processing. It has been discovered that this approach gives improved mixing as compared to the impeller mixer described in the patent.