Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
V Hádánicích
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
špekoun je teď užitečný!
Teď mě taky napadlo, že tlusťoch by na sobě mohl mít miniaturní odsávačku tuku, která by z něj podle potřeby vyssávala tuk a dodávala ho do malé spalovací komory, vzniklé teplo by se pak konvertovalo v mechanickou práci... Dříve v jednotce vysmívaný špekoun by se stal strategicky důležitou osobou a všichni by si ho vážili...
Re: Elektrárna v baťohu.
Pro někoho jsou pojmy jako "rezonance" či "magnetismus" příliš neznámé a proto si je odsouvá kamsi do oblasti záhad.StepanPepan píše: Ovšem přečíst by si to možná měli jiní. Zase jsem tady narazil na takový náznak magičnosti ve slově "rezonance"....
Bohužel tak činí právě ten, kdo má tendence jiného za každou cenu poučovat a přitom je sám v těžkých omylech, viz vozík s kmitajícím závažím.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: špekoun je teď užitečný!
...hele nic proti kreativitě myšlení...ale není jednodušší , aby si každej vzal sebou ....do batohu 3 kg škvařenýho sádla.../ o vejpečkách nemluvím.../ a z toho se dělala energie....jasně si představuju tvýho tlustýho vojáka.... ...jak ho odsávaj.... ...no jinak dobrý.....nevím co si teď o tobě myslí toto Forum......zdarec martin11 p.s. mam štěstí jsem hubenej....StepanPepan píše:Teď mě taky napadlo, že tlusťoch by na sobě mohl mít miniaturní odsávačku tuku, která by z něj podle potřeby vyssávala tuk a dodávala ho do malé spalovací komory, vzniklé teplo by se pak konvertovalo v mechanickou práci... Dříve v jednotce vysmívaný špekoun by se stal strategicky důležitou osobou a všichni by si ho vážili...
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
Má to několik problémů: každý by měl v báglu sádlo, to je trochu nepraktické, a zbytečně by byl každý voják zatížen nošením sádla. TLUSŤOCH - STRATEGICKÝ ENERGETICKÝ ZDROJ, by kromě zařízení ke konverzi sádla v elektřinu nenesl nic jiného, měl by navíc přiděleno několik vojáků na jeho ochranu.martin11 píše:...hele nic proti kreativitě myšlení...ale není jednodušší , aby si každej vzal sebou ....do batohu 3 kg škvařenýho sádla...StepanPepan píše:Teď mě taky napadlo, že tlusťoch by na sobě mohl mít miniaturní odsávačku tuku, která by z něj podle potřeby vyssávala tuk a dodávala ho do malé spalovací komory, vzniklé teplo by se pak konvertovalo v mechanickou práci... Dříve v jednotce vysmívaný špekoun by se stal strategicky důležitou osobou a všichni by si ho vážili...
Sádlo v živém tlusťochovi se nekazí, sádlo v batohu může.
Nepřítel by potom mohl jednotku snadno identifikovat podle smradu žluklého sádla.
Zbývá jenom vyřešit otázku, co s tlusťochem, kdyby přes veškerou ochranu padl. Odsavačka by v tom případě asi měla režim SUCK ALL, a cenná energetická surovina by se pak musela rychle spotřebovat.
Mě takovéhle vymýšlení i třeba absurdních blbostí velice baví...
-
- Zasloužilý člen
...bezva tema...ale ztrácíš body....ŠPEK se nekazí...to vím z doby , kdy jem čundroval..../ tak rok 1968.../ v usárně byl jen špek , kus chleba a placatka rumu..../a ani ve vedru se špek nezkazil.... nikdy jsem neviděl plesnivej špek...a jesli byl nazelenalej, tak to byl penicilin....StepanPepan píše:Má to několik problémů: každý by měl v báglu sádlo, to je trochu nepraktické, a zbytečně by byl každý voják zatížen nošením sádla. TLUSŤOCH - STRATEGICKÝ ENERGETICKÝ ZDROJ, by kromě zařízení ke konverzi sádla v elektřinu nenesl nic jiného, měl by navíc přiděleno několik vojáků na jeho ochranu.martin11 píše:...hele nic proti kreativitě myšlení...ale není jednodušší , aby si každej vzal sebou ....do batohu 3 kg škvařenýho sádla...StepanPepan píše:Teď mě taky napadlo, že tlusťoch by na sobě mohl mít miniaturní odsávačku tuku, která by z něj podle potřeby vyssávala tuk a dodávala ho do malé spalovací komory, vzniklé teplo by se pak konvertovalo v mechanickou práci... Dříve v jednotce vysmívaný špekoun by se stal strategicky důležitou osobou a všichni by si ho vážili...
Sádlo v živém tlusťochovi se nekazí, sádlo v batohu může.
Nepřítel by potom mohl jednotku snadno identifikovat podle smradu žluklého sádla.
Zbývá jenom vyřešit otázku, co s tlusťochem, kdyby přes veškerou ochranu padl. Odsavačka by v tom případě asi měla režim SUCK ALL, a cenná energetická surovina by se pak musela rychle spotřebovat.
Mě takovéhle vymýšlení i třeba absurdních blbostí velice baví...
...jinak ...víš co se vyvíjí v tajnejch zbrojních laboratořích.....analysátory kyseliny máselný..... ...zdarec m11 p.s. / kdyby jsi nevěděl co je m11, tak to je usa utočná puška.... /
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Taky je to italský tank z doby před WW2. Nonmartin11 píše: p.s. / kdyby jsi nevěděl co je m11, tak to je usa utočná puška.... /[/b]
http://www.wwiivehicles.com/italy/tanks ... m11-39.asp
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Zasloužilý člen
m11
...jojojo...jsi bystrej..... .....v současných dějinách techniky jsem ale na scéně JÁ....m11aNONym píše:Taky je to italský tank z doby před WW2. Nonmartin11 píše: p.s. / kdyby jsi nevěděl co je m11, tak to je usa utočná puška.... /[/b]
http://www.wwiivehicles.com/italy/tanks ... m11-39.asp
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: m11
A taky se o Tobě bude psát až za 70. let? Nonmartin11 píše:.....v současných dějinách techniky jsem ale na scéně JÁ....m11
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Zasloužilý člen
Re: Steorn - energie z magnetů
Nefunguje to. Pokud si pan McCarthy nedá pozor, skončí v kriminále. Je to lhář a podvodník, kupodivu se dá lhát a podvádět beztrestně, ale musí se to dělat šikovně. On neprodává hotový produkt (protože nefunguje), on prodává kit k jeho vývoji a hodnocení za 400 Liber. Kit pravděpodobně funguje a měří. Takže z právního hlediska je z toho venku, snaží se nejasnými a nenapadnutelnými formulacmi vzbudit dojem, že to funguje a pak prodá funkční testovací kit, kterým se dají provádět nějaká měření.Torontik píše:Věděl by někdo zkušenější jak to funguje
Hajzl.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
Ak je to z právneho hľadiska čisté, tak kde berieš tú drzosť nazývať ho podvodníkom a klamárom? Vzbudzovanie dojmu predsa nie je trestné. Hádam nechceš určovať, kto "skončí v kriminále"?StepanPepan píše: Nefunguje to. Pokud si pan McCarthy nedá pozor, skončí v kriminále. Je to lhář a podvodník, kupodivu se dá lhát a podvádět beztrestně, ale musí se to dělat šikovně. On neprodává hotový produkt (protože nefunguje), on prodává kit k jeho vývoji a hodnocení za 400 Liber. Kit pravděpodobně funguje a měří. Takže z právního hlediska je z toho venku, snaží se nejasnými a nenapadnutelnými formulacmi vzbudit dojem, že to funguje a pak prodá funkční testovací kit, kterým se dají provádět nějaká měření.
Hajzl.
A čo ten tvoj podpis, Hujere, v tvým věku!?
-
- Zasloužilý člen
Napsal jsem snad jasně, že je možné podvádět a lhát takovým způsobem, že se to nedá postihnout zákonem? Je snad podle tebe lhaní a podvádějí společensky a lidsky přijatelné chování?chiq píše:Ak je to z právneho hľadiska čisté, tak kde berieš tú drzosť nazývať ho podvodníkom a klamárom?
DRZOST? Takže on si může klidně podvádět, a já jsem drzý, že říkám, co dělá?
Ne? Vzbuzování nesprávného dojmu za účelem svého obohacení se ti zdá v pořádku? On to dělá šikovným způsobem, že oddělil tu lež od samotného nákupu, kdy prodává něco jiného - desku na měření, přístup na jeho web, nějakou licenci na testování (pravděpodobně velice vážně a důstojně vypadající papír, aby se kupec mohl cítit velice důležitě), a USB disk.chiq píše: Vzbudzovanie dojmu predsa nie je trestné.
Pokud jsi fanoušek pana McCarthyho a chceš ho podporovat, proč si jeden nebo hned několik systémů od něj nekoupíš? Máš příležitost.
http://www.steorn.com/skdb/oedu/
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
Re: uložení energie
... protože to nejde.martin11 píše:... také jsem nikdy nikde nezaznamenal akumulaci kinetické energie do energie magnetů - magnetického pole
-
- Zasloužilý člen
Re: uložení energie
nejde, nejde napiš , že to neumíš, pak tomu budu rozumětStepanPepan píše:... protože to nejde.martin11 píše:... také jsem nikdy nikde nezaznamenal akumulaci kinetické energie do energie magnetů - magnetického pole
podívej se na ten patent a zamysli se nad tím, jak že to ten inovátor v tom patentu myslel. Já jsem to bohužel nepochopil.
když jsem to četl, ten patent, tak jsem si na tebe ...kupodivu vzpoměl. Co by jsi tomu řekl. Tak prosím, zkus na to juknout, stojí to za to zdraví martin11
-
- Zasloužilý člen
.
Představ si zjednodušený model - složený z kotoučů, na jejihž obvodu je jediný magnet. kotouče dej na sebe tak, že se magnety budou přitahovat - budou všechny nad sebou v jednom sloupci. potom začni horní kotouč pootáčet - začnou se ti a pootáčet všechny kotouče mezi horním a spodním nepohyblivým - natahuješ magnetické péro. Nic jiného to není - magnetická pružina.