Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Mé léčení i trápení s MMS a očistou

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

No jistěžéé

Příspěvek od Denny »

Ano je to tak, kdo si chce v sobě pěstovat evidentně škodlivé organizmy, nebraňme mu v tom. Je to jistě skvělá idea, žít v souladu s přírodou, ale zde se přece jen jedná o něco jiného.
,,Jak sem řek" na každého jednou dojde :shock:

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: No jistěžéé

Příspěvek od pepo.bn »

Denny píše:Ano je to tak, kdo si chce v sobě pěstovat evidentně škodlivé organizmy, nebraňme mu v tom. Je to jistě skvělá idea, žít v souladu s přírodou, ale zde se přece jen jedná o něco jiného.
,,Jak sem řek" na každého jednou dojde :shock:
Denny , kedže uprimný smiech liečí tak vedz ža za seba ti ďakujem . Mimochodom vieš o tom že npr.všetky druhy kvasiniek ktorých má v sebe každý z nás tak bajočko cez jedno kilo dokáže to čo dokáže takmer každý mikroorganizmus tj. fungovať v našom tele jak aerobne tak aj anaerobne ? Keď že sa svojou ,,múdrostou" staviaš nad pravidlá všeobecné platné v prírode , poraď nám neznalým kedy je podla teba tá ,,kvasinka" paraziťom a treba ju ,,vyhladiť" a kedy je synbiantom a treba ju podporiť alebo ináč , čo s tým keď v jednéj chvýli je evidentne organizmus škodlivý a v inéj chvíly ten samý organizmus je nášmu telu prospešný ? Denny ,,ideš" - rád si to od teba ,,vypočujem". PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
Denny
Zasloužilý člen

Nepomůžeš

Příspěvek od Denny »

PePo, já si tě vážím a vím, že jsi chytrý kluk - nedělám si z tebe pr... jako ty z každého. Tím nikomu nepomůžeš.
Jestli máš radu, jak se zbavit červů v plících aj. orgánech, tak sem s ní. Pokud uznám, že je dobrá, budu se jí řídit. A co víc, pokud se také díky ní vyléčím, obdržíš bonus. Budu ti neskonale vděčný a nedám na tebe dopustit.
A to myslím vážně.
Čau

pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: Nepomůžeš

Příspěvek od pepo.bn »

Denny aby si nepovedal že len beriem , dám ti jednu radu . No vedz že pomože ti len vtedy ak žiješ v súlade s prírodou . Takmer všetky ,,červy" v našom tele nemajú radi ,,teplo". Ak nemáš problém s ,,čili" (kapsaicín) , nemáš problém ani s ,,červami". PePo

Denny
Zasloužilý člen

Příspěvek od Denny »

pepo.bn píše:Denny aby si nepovedal že len beriem , dám ti jednu radu . No vedz že pomože ti len vtedy ak žiješ v súlade s prírodou . Takmer všetky ,,červy" v našom tele nemajú radi ,,teplo". Ak nemáš problém s ,,čili" (kapsaicín) , nemáš problém ani s ,,červami". PePo
Je to jistě zajímavý názor a asi na tom něco bude, pokud to máš vyzkoušené. Jenže já si nejsem jistý, že bych ,,čili" zvládl - nikdy jsem na ostré nebyl, protože pak jsem vždy měl žaludeční problémy (helicobacter pylori). Měl jsem s tím problém ještě v době, kdy doktoři o této baktérií neměli ani potuchy a díky jejich ,,léčení" mám dnes v žaludku polypy a asi i vřed (y?). Je pravda, že mi tenkrát nějaká ,,zdravá strava" nic neříkala. Byl jsem přesvědčen, že se stravuji správně, tak jako většina lidí si to myslí ještě dosud. Nic nevyčítej, je to dobou a to sám nezměníš.

Tím však nechci říci, že bych se dobrou radou odmítal zabývat. Rád bych o tom věděl něco víc. Od toho tu jsme, abychom si své zkušenosti a dobře míněné poznatky nenechávali sami pro sebe - i když je to fórum především o MMS.
Proto tu píši také já a lidé kteří to čtou se mohou svobodně rozhodnout, jak s tím naloží. :idea:

Musím ti také říci, že přírodu miluji a rád bych s ní žil v souladu. Jenže pochop zase ty mě, že jsem se tím z vlastní nevědomosti nikdy moc neřídil. Přírodou pro mne vždy bylo, to okolo - a ne, to ve mně. A proto, aby mě teď tato vnitřní příroda ,,zaživa nesežrala", musím se bránit. A zatím jsem nic lepšího ,,nenačetl" a ani mi nikdo nic lepšího neporadil ;)

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Denny je velmi pravdepodobné že 6 - 8 týždňová kúra na brokolicových klíčikoch vyrieši tvoju ,,bolačku" s helicobactérom a to by už potom nemal byť problém préjsť na ,,kapsaicín" (nemusí to byť zo začiatku hneď ,,čili") - stačí naozaj len chcieť . Mimochodom z pohladu nášho metabolizmu ,,čili" preňho nie je korenina ale zelenina a toje velký rozdiel . MMS - ko ako ,,medicínu" neuznávam a považujem ho pre náš organizmus za ,,ťažkú chémiu" ktorá doneho nepatrí . Jeho užívanie mi svojím sposobom velmi pripomína užívanie analgetýk i opiátov zároveň tj.neodstranuje píčinu problému ale len jéj dôsledky a uživatel ako taký sa stáva na ňom ,,závislí". Je to moj osobný názor . PePo
Naposledy upravil(a) pepo.bn dne ned 31 led 2010 16:27, celkem upraveno 1 x.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Sice si provokater ale tento text je odpovědí nejen pro tebe...
Na fóru se řešila i otázka návyku na MMS.
Když se zamyslíte nad podstatou chloritanu, tak nám z chemického vzorce NaClO2 po „spotřebování“ 2 atomů kyslíku na reakce s obaly buněk a reakce s kovy zůstává v těle jen obyčejná sůl NaCl (chemický řetězec je sice trochu složitější, ale chlor je dokonce nutný ke tvorbě kyseliny solné v žaludku..)
J.Humble praktikuje MMS již více jak 13 roků a nebyly zjištěny žádné vedlejší účinky které by ovlivňovaly zdraví člověka. Byly zjištěny jen ty pozitivní. Na fóru také nikdo z mmskářů který užívá mmsko déle jako ½ roku nenapsal žádné negativní zkušenosti (mimo klasických průjmů atd.) Z praxe vyplývá, že MMS nemá žádné vedlejší účinky trvale škodící našemu zdraví, dokonce ani ty návykové.
I kdyby?
Jsou lidé, kteří berou takové množství léků, že si musí pořídit krabičku s rozdělením na ráno, poledne a večer, případně ještě častějším dávkováním. Já osobně budu raději mít návyk a budu závislý jen na jedné nezávadné chemikálii, než na spoustě jiných léků s prokazatelně přiznanými vedlejšími účinky (viz přiložené návody v obalech).
H.v.

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Kutil musím uznať , tam u vás musí byť život velmi ťažký keď človeka ktorí vysloví nahlas svoj vlastný názor považujete za provokatéra . Mimochodom tá ,,vyčtená chémia" o ktorú sa ,,opieraš" má v tomto prípade velmi ďaleko od reality . PePo
Naposledy upravil(a) pepo.bn dne ned 31 led 2010 17:18, celkem upraveno 1 x.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Víš s tebou se velice špatně jedná a proto to slovo provokater.
Tady na fóru většina lidí dává na sklo svůj názor který zase ty neuznáváš a nikdo ti neříká že je u vás těžký žití.
Všem co zde přispěli MMS více či méně pomohlo od nemocí a dokonce i od těch, se kterými si současná lékařská věda neví rady.....(já, dle doktorů hypertonik, mám po užívání mmska tlak 120/80)
Každý svého štěstí strůjcem !
Žij dále ve své nevědomosti, cpi do sebe léky po hrstech, možná, někdy, snad :?: ti to pomůže.
H.v.

Jayo
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

denny

Příspěvek od Jayo »

Denny, ja si tvoje vlakno vazim, a nic by na tom nemenil ani fakt, keby si sa v niecom mylil. Ako si sam napisal, svoje chyby si robil v nevedomosti, teraz si ziskal urcity kus poznania a tieto chyby sa snazis opravit. Pises prispevky, z ktorych sa ostatni mozu ucit, a myslim si, ze na nich nieje nic zle, naopak, su to ciste skusenosti.
Inak, mam pocit, ze sa trochu ponahlas. Neboj sa, mas na to dost casu, myslim si, ze nieje vhodne zbavit sa vsetkych parazitov co najrychlejsie, to asi ani nejde. Chce to klidek a vytrvalost. Napisal si, ze si zmenil stravovacie navyky a to je jedna z klucovych veci.

Ku helicobakteru a brokolicovym klickom - trva to 6-8 tyzdnov. Netestoval som to, ale cisto teoreticky, kolko to moze trvat kombinacii vyplach zaludku vodou (joginska technika vamanadhautí) a MMS? Skusal som vypit 3/4 litra vody s jednou kvapkou MMS na takto vyplachnuty zaludok a nesposobilo mi to ziadne problemy. Ale tipujem, ze helicobakteru sa to velmi nepacilo.

Inak pepo, problem nieje to, ze mas iny nazor, ale sposob, akym ho podavas. Ak ti mozem uprimne napisat, citit v tvojich slovach isty jed, pohrdanie a odsudzovanie (asi za dotycneho nevedomost). Problemom, ktori prudi ludi, je ten emocny jed skryty v tvojich slovach, ktory sa tam dostava skrze tvoj stav vedomia pri pisani prispevku, takze ocividne mas nejaky problem, a mal by si ho, aj keby si napisal po logickej stranke 100% pravdivy prispevok.

Denny
Zasloužilý člen

Díky Jayo

Příspěvek od Denny »

Děkuji za podporu.
Co se týká té diety, tak si myslím, že je to příliš dlouhá doba na to, abych to vydržel a přitom - výsledek může být nejistý. Všude sice čtu, jak jsou očistné diety zdravé, ale přece jen, nejsem králík 8) Byl bych ale rád, kdybys tu dal odkaz na tuto dietu. Já jsem ji nenašel, možná jsem hledal špatně.
Prozatím zústanu u svých osvědčených a méně drsných metod (včetně MMS) a budu se těšit, že nic takového ani v budoucnu nebude nutné. Tak se nezlob a díky za snahu :good:

roomsc
Nový člen

¨žlučníkoví kameň

Příspěvek od roomsc »

Dobrý den,mám 2cm velký kameň ve žlučníku nevíte někdo jestli ho dostanu ven tou očistou žlučníku a jater co zde popisuje denny.
Není už moc velkej?

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: ¨žlučníkoví kameň

Příspěvek od milda »

Tak to přesně jsem řešil cca před rokem. Nakonec po radě několika odborníků jsem ho nechal vyoperovat... :D

Leckde se dá dočíst, že vyjdou i kameny velikosti vlašskýho ořechu. Ideální by bylo, dělat očistnou kůru na oddělení v nemocnici a mít pro jistotu udělanou předoperační prohlídku... ;) :D

roomsc
Nový člen

Příspěvek od roomsc »

Takže hurá za Dr. Sovou,taky se bojím že ten šutřík je už moc velkej.

Denny
Zasloužilý člen

Příspěvek od Denny »

roomsc píše:Dobrý den,mám 2cm velký kameň ve žlučníku nevíte někdo jestli ho dostanu ven tou očistou žlučníku a jater co zde popisuje denny.
Není už moc velkej?
Ahoj, já si myslím, že se toho vůbec nemusíš bát. Moje kamínky, které ze mě prozatím vyšly, byly také až 2,5 cm a žiju. Přečti si co píše Craft a tomu můžeš věřit, že tě ,,neoblbuje". Nakonec vždycky máš možnost nechat si hrabat ve svém těle, pokud máš strach a nebo se ti to nepovede. Udělají ti 3 díry a nafouknou jako žábu, aby na to viděli. A nejsem si jistý, že skutečně vyberou vše i z játer.
Pokud se budeš držet návodu http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 74&start=0 podle mého mínění nemůžeš mít problém.
Vše je však na tobě, je to tvé tělo, rozhodni sám :!:

Mimochodem, já právě dělám třetí očistu :)

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“