Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Joe Cell - konstrukce a instalace

Teoretické i praktické informace.

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

prihláška do joe cell

Příspěvek od sano »

Ahoj Conny,
ak ešte beriete nových členov, tak sa rád pridám, aj finačne prispejem.
sano

Janis

Re: Tak nejaky dodatek?

Příspěvek od Janis »

conny píše: Jinak vitam dalsiho clena party - Honzu.
Puvodne jsem mel umysl se na projektu podilet pouze financne, proto jsem napred kontaktoval Connyho pres icq.

Prostudoval jsem nekolik informaci z netu.
V prubehu zitrka zaslu me poznamky k navrhu a realizaci - body ktere jsou oznacene * ve zprave Předmět: cell design

Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

pro všechny, co tomu dávají naději!

Příspěvek od Mim »

Chlapci, zkuste to! Já sám jsem zkoučel ledacos a tohle taky. Mám identickou buňku, jako ti v USA. Je to paskvil. Vážím si jméma Joe Cell, i když to mohla být jen propaganda. (Vzhledem k tomu Cell) Elektrolíza funguje, ať už je v jakémkoliv tvaru, nebo pulzním či jiném zapojení. Toto je blábol. Zkusil jsem to, i když jsem, pochyboval. Možná namítnete, že to bude právě kvůli tomu. Hm.........Až to někomu poběží, hluboce se mu pokloním, až k zemi, jako ten medvěd v Mrazíkovi. Elektrolíza funguje a je naprosto vyhovující, jen tomu dát moderní kabát ve formě elektroniky, která to bude perfektně kontrolovat. Hodně štěstí.....Mim

Však ono to půjde!!!
Peter

pro všechny, co tomu dávají naději!

Příspěvek od Peter »

Taky jsem to zkoušel s tímto výsledkem:
- nezaznamenal jsem ani na chvíli zvýšení výkonu
- snížení spotřeby se nekonalo
- úbytek vody byl cca 0,5 dl na 500 km
- při odpojení přívodu benzínu motor bez zaváhání zhasl
Jediné co se mi na tom líbilo byli pěkně vypálené izolátory svíček.
Názory že motor zhasne při negativní myšlence neberu, protože takový pohon není možné normálně používat.
Když jsem sledoval vývoj JoeCell, (údajně na všechny prototypy jezdilo auto), tak si myslím že striktně dodržovat rozměry trubek je blbost.
Spíš se kolem toho vytvořil určitý druh náboženství.
Tohleto jsou moje praktické zkušenosti.
Jinak všem, kteří se snaží najít zdroj levnější energie držím palce a přeji mnoho úspěchů.
Chtěl jse připojit i obrázek, bohužel to nejde.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak nejaky dodatek?

Příspěvek od Palo »

Klucí, abysme to tak nějak nepřekombinovali, jak Ti naši hokejisti...

Je pěkný, že máme několik "návodů", lišících se v "hodně" detailech, ale měli bysme na to trochu dát pozor, ať neuděláme třeba trojkombinaci kotle, žebrovaného topení a měřiče tepla :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

no právě....

Příspěvek od Mim »

Téma volné energie je příliš široké. I téma vodíku je široké. Já preferuji elektrolýzu v jakékoli formě. Poznatky ukázyli, že vše je to jen o kvalitním elektrolyzéru. Pulzní napájení je jen forma efektivity, i když se dá i obejít. Kyslíko-vodíková směs je využitelná, počítatelná a dostačující. Vše ostatní je zajímavé, ale tohle je první krok k pochopení energie, která je opomíjená a zatracovaná. S chutí do toho. Pomůžu, co budu moci všem!

Však ono to půjde!!!
conny
Starší člen
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

odpovedi

Příspěvek od conny »

Diky asi za vsechny co jsou u nas ve vetvi fora Joe Cell a jeho aplikaci (mimochodem forum ani vetev neni ma,ale Machova potazmo Rivalova :) ) nicmene byl bych moc rad kdyby se nasim pokusem at uz se na nej budeme podilet vsichni jen penezi nebo i aktivni spoluucasti na pokusech dokazalo nemoznost neceho resp. moznost neceho co nejde pochopit resp. vysvetlit stavajicimi fyz. a mat. zakony.Jak je videt na videiich treba faze Joe Cell 3 mi prijde jako hodne zajimava a proc voda pulzuje 2Hz a bublinky plynu se otaceji ve smeru elmag zareni v dane frekvenci mi prijde jako zajimavy ukaz.A to ze auto se rozjede na "orgonovou" energii beru jen jako dalsi ukaz "mimo" energie. Toto je pouze muj nazor a hlavne proto chci vytvorit turo testovaci skupinu-ono vlastne uz se vytvorila. At uz bude nas vysledek jakykoliv,tak maximalne utvrdime vsechny v tom,ze tudy nebo spise nasi cestou,cesta nevede a Joe Cell je mrtva vec,alespon pro to jak jsme se snazili-A TOHLE JAK JSME SE SNAZILI bude kompletne zdokumentovane-anebo se stane to,ze bude JAKYKOLIV pozitivni dopad na funkcnost Joe Cellu at uz v aute nebo pri testovani nabiti bunky nebo pri jakemkoliv jinem pokusu.. O tohle jde.A skupinu TEST Joe Cell bych ani nezakladal,rad bych veskere pokusy otestoval sam a hodil to sem na web pro posouzeni,ale material a dalsi veci (zpracovani) je pomerne draha zalezitost na tzv. "hracku" takze spise cesta spoluhracu je fajn nez cesta slepeho krizaka vstric nevericim :) .. Prtoo skupina Joe Cell a jeji spolupachatele... Takze tolik v kostce a ve filosofii vyvoje a historie.. At uz to dopadne jakkoliv, tenhle test provedeme navzdory + nebo - dukazum jinych lidi,presne dle navodu na netu,a potom definitivne potvrdime - ne pratele tudy ne, nebo ano,zkuste s nami.. S pranim krasne noci a spousty snu :) PS: S tim nabozenstvim a Joe Cellem neco pravdy bude - pusobi to na me taky tak. Ale kdyz uz naaaahodou nase auta nastartuji a pobezi,tak se klidne k velkemu Orgonu poklonim take. Ale predtim ani o pid :) resp. o coul/palec...

Tak kdyz uz H2 je mezi nami,ted je to o urazech.. :)
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Sranda to s Máchou

Příspěvek od Palo »

Zdravím kluci, tak jsem náhodou zabrousil ne Éronoviny našeho přítele Máchy a všiml jsem si, že Máchabuňka už Máchu zřejmě nezajímá, jelikož je tu nový hit - Konec světa viz zde: http://aeronoviny.cz/html/konec_sveta.html

Né že bych měl něco proti Máchovi, ale zazlívám mu, že přestal s námi komunikovat a nelíbí se mi to (doufejme, že za to nemůže).
Do doby, než JOE CELL dle návodu Máchy nebudeme mít vyzkoušenou či se Mácha neozve, mám k Máchovi zatím neutrální pohled (Mácho, važ si toho! :) )

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Sranda to s Máchou

Příspěvek od Palo »

Palo píše:Zdravím kluci, tak jsem náhodou zabrousil ne Éronoviny našeho přítele Máchy a všiml jsem si, že Máchabuňka už Máchu zřejmě nezajímá, jelikož je tu nový hit - Konec světa viz zde: http://aeronoviny.cz/html/konec_sveta.html

Né že bych měl něco proti Máchovi, ale zazlívám mu, že přestal s námi komunikovat a nelíbí se mi to (doufejme, že za to nemůže).
Do doby, než JOE CELL dle návodu Máchy nebudeme mít vyzkoušenou či se Mácha neozve, mám k Máchovi zatím neutrální pohled (Mácho, važ si toho! :) )
Kluci, nic z toho nebude, vyložil jsem si tarotové karty. Vyšlo mi (převedeno z významu karet): "Někdo poplašil veřejnost, je to nesmysl".
Jestli si chcete taky občas vyložit, sosněte si toto: http://www.medy.cz/tarot/tarot.exe
Programoval jsem to pro svého tatíka. Snažil jsem se! Zkuste si vyložit minulost, uvidíte, jestli se ty karty trefí. Pokuste se dodržet návod, ať to má význam :) Mějte se fajn :)

conny
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

navrh hotov

Příspěvek od conny »

Takze navrh je hotovy a odevzdany,cekam na vyjadreni (ct,pa) ohledne ceny od dodavatele. Zadane parametry (dle standartizovanych a dostupnych materialu):
2" tloustka 1.65mm delka 8"
3" tl. 2.11mm,d. 8"
4" tl. 2.11mm,d. 8"
5" tl. 2.17mm,d.10"

4" privarena zespodu kruhova plotna + dira na sroub a dirky na cirkulaci
5" provarena sezpodu potrubni zaslepka ( konicko/rovinny tvar-ohyb je plynuly) + dira na sroub
5" priruba horni - potrubni zaslepka+trychtyrovita redukce+ukonceni ohnutou trubickou 1"

Material 316L (17350)

Takze zatim vse.. ;)

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

conny

Příspěvek od lajos »

Na 4" jsem neviděl nikde přivařenou dolní záslepku, ten by měl být v sestavě jen přes ty gumové distančky.

conny
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

vychazim z Macha bunky

Příspěvek od conny »

Jak se tedy privede napeti resp. -/zem na vnitrni valec zespodu? Kvuli tomuhle to tam je..

Ikdyz tady si zase protireci 2 navody a spousta videi - kontakty seshora,Macha navod sroubem zespodu na vnitrni trubku..

conny
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

trochu grafiky pro pobaveni... Expresionismus,no... :)

Příspěvek od conny »

Tady je videt co jsem myslel tou 4" prirubou.. Jinak misto provrtani a pretesneni hlavicky sroubu je lepsi ho privarit zespodu...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) conny dne čtv 12 říj 2006 9:38, celkem upraveno 1 x.

tosemja

Re: vychazim z Macha bunky

Příspěvek od tosemja »

conny píše:Jak se tedy privede napeti resp. -/zem na vnitrni valec zespodu? Kvuli tomuhle to tam je..

Ikdyz tady si zase protireci 2 navody a spousta videi - kontakty seshora,Macha navod sroubem zespodu na vnitrni trubku..
4" - má asi být 2", že jo? - nejvnitřnější trubka.

conny
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

sh****t

Příspěvek od conny »

Jasne,priruba vnitrni je na 2" a ne na 4" :) Omluva na vsechny strany,hlavne ty svetove...
Naposledy upravil(a) conny dne čtv 12 říj 2006 9:46, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Joe Cell“