poota píše:ťuťu píše:
Píšu k věci. ...
Sice ne tak úplně, ale budiž.
Pro ty obtížněji chápající se pokusím ještě jednou vysvětlit, o co nám jde.
Nechceme kupovat žádné hotové zařízení, takže nás ani příliš nezajímá, jestli skutečně funguje a nebo je to podvod.
Naopak nás zajímá, kterak je vevnitř utvářené - fotografie, výkresy, slovní informace.
Naším cílem je podobné zařízení vyrobit a vyzkoušet, jestli je pro vytápění výhodnější, než ostatní způsoby.
Doufám, že i naše milé ťuťu dokáže pochopit, že jakékoli informace o funkčnosti či nefunkčnosti zařízení, jehož vnitřní uspořádání neznáme, jsou nám dokonale k ničemu.
Zdravím - poota
...no tak Poota to snad vysvětlil již dokonale, o co nám zde jde....kupovat to nebudem.../ za 75 000.- už vůbec ne...rozmýšlel bych se už u 20 000.- a ani ty nemám
/ na certifikáty kašlu, protože vystavit jakejkoliv papír lze v tomto státě na všechno
skutečně mojí / osobní/ snahou je to zkusit udělat, a to bez ohledu na výsledek. pokud se prokáže COP alespoň 1,2 budu spokojen / kdo vám kde dá "jen tak" slevu 20%...že....
to je ad1
ad2 o duševním stavu ťťu jsem psal s ohledem na tvoji starost o nás, já jen , aby tě to zase tak moc / náš osud a peněženka/ netrápilo, protože jsi nám již asi pojedenácté důrazně oznámil, že to je podvod./ o čemž samozřejmě "jen " diskutuješ, protože jsi to ani z dálky neviděl.../ a mám podezření, že asi ani netušíš o co v principu u tohoto zařízení jde
/...nebo se snad mýlím a už jsi to někdy někde zahlédl pracovat???
ad 3 děkuji Aqarius1 za přínosnou poznámku....kdyby náááhodou jindra chtěl "trochu" zasosat na netu...kde že to vyčetl....já už jsem to hledal, vím, že jsem tyto údaje někde zahlédl, a nemohu to znova najít.../ možná je to již smazáno....jindro od ruky to načrtni, co jsi popisoval, abychom to pochopili jednotně a stejně....děkuji všem zúčastněným martin11
... věřím, že se " TO " povede ......