vokoun píše:no možná měl pravdu tenkrát ale ted jsou úkáčka samostatní tak co se do nich ivan s prominutím sere
Já myslela,že převrat udělala EU za to,že nechtěla podepsat nesmyslné požadavky o vstupu do EU a na východě se bojuje za to,že chtějí za každou cenu vyhnat lidi z domovů U Slavjansku a Doněcku se ve skutečnosti bojuje o břidlicový plyn. Jihovýchod Ukrajiny byl již prodán západním naftařským firmám Shell a spol
‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
poota píše:Tím se dostáváme k problému menšin, které si obsadí určité území, které potom chtějí připojit ke své původní domovině - zářný příklad jsou třeba sudetští Němci.
Zdravím - poota
Já jsem asi také agresor Jsem Slovenka co se narodila v Čechách a obsadila Sudety ,doufám,že mě nevyženete
‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
Ale to je problém Ukrajiny at si to prodají komu chtěj a ne aby dopadly jako mi s uranem zadara rusákům když to rusáci chtějí tak at přeplatí konkurenty a né že si to budou kupovat silou ale já si spíš myslím že nejde o břidlicoví plyn ale že se Ivan bojí toho že se od něj všichni odtahujou a úkáčka chtěli do NATA
dkamila píše:
Já myslela,že převrat udělala EU za to,že nechtěla podepsat nesmyslné požadavky o vstupu do EU a na východě se bojuje za to,že chtějí za každou cenu vyhnat lidi z domovů U Slavjansku a Doněcku se ve skutečnosti bojuje o břidlicový plyn. Jihovýchod Ukrajiny byl již prodán západním naftařským firmám Shell a spol
Proč někteří Češi nekriticky věří ruské propagandě?
......... kolik lidí v České republice ztratilo racionalitu a soudnost a naprosto nekriticky přijímá šílenou propagandu z ruské strany. ......
To, že česká média jsou prodejná a šíří hloupou protiruskou propagandu, přece proboha neznamená, že automaticky začnu věřit každé pitomosti, kterou šíří ruská televize! - See more at: http://www.blisty.cz/art/74035.html#sth ... iGBGr.dpuf
vokoun píše:Ale to je problém Ukrajiny at si to prodají komu chtěj a ne aby dopadly jako mi s uranem zadara rusákům když to rusáci chtějí tak at přeplatí konkurenty a né že si to budou kupovat silou ale já si spíš myslím že nejde o břidlicoví plyn ale že se Ivan bojí toho že se od něj všichni odtahujou a úkáčka chtěli do NATA
Ale zajímalo by mě jak je to v současné době s jaderným "odpadem". Je ne tak úplně známá věc, že určité produkty z jaderných reaktorů, mohou sloužit například k výrobě jaderných zbraní. Jinak řečeno, bez reaktorové technologie by tyto zbraně neexistovaly. Považuju za ostudu, že když se hovoří neustále o výstavbě/rozšíření nových JE, toto se z veřejné debaty vynechává.
vokoun píše:ono to nebylo úplně zadarmo to jako že jsme jim za ten uran ještě stavěly plynovod a ropovod
No asi to nebyl úplně férovej obchod, ale teď s tím už nic nenaděláme. Proč se babrat v minulosti, když i v součastnosti úspešně ryjeme držkou zemi. A příčinou toho marasmu určitě není nějaké Rusko.
Kdyby bývalé kolonie v Africe i jinde měly obviňovat bývalé koloniální mocnosti, které z jejich drancování profitují dodnes, a nikdy jim žádné kompenzace nezaplatili, tak ti by v podstatě z údivu ani nevyšli. Proto si myslím že tohle fakt nikam nevede.
Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
Ne že bych chtěl omlouvat jednu nebo druhou stranu ale rusové nám zpětně dodávali obohacený uran do našich reaktorů, kteráž procedura nebyla one sranda jak technologicky tak finančně.
Česko uvěřilo ruské propagandě ??? Nepotřebuji ruskou propagandu mám vlastní mozek .Jedna výhoda facebooku a přiblblých her na něm je ta,že máte stovky přátel z různých koutu světa i ,když je osobně neznáte stávají se přáteli nejen her,ale i opravdovými přáteli vše s nimi prožíváte bolest i radost . Byla jsem hrozně moc překvapena,když sdílejí děkovné zprávy Putinovi ,který zabránil válce v Sýrii a Putina navrhli na Nobelovu cenu míru a jak ho mnoho lidí miluje,za zákaz GMO,kontrola očkovacích sér a CHEMTRAILS což Zeman říkal,že to zjistí a také se nic neděje.Všude ve světě jsou protesty proti umělému vyprovokování boji proti Rusku a u nás se o tom mlčí.Vidím ,jak se lidé v různých státech svolávají na protesty a posílají videa z USA,Německa,Francie atd.,jak je policie brutálně napadá a u nás se o tom stále mlčí . Čtu hodně z českých i zahraničních médii (díky google )a mohu to posoudit dle lidí ,co tam u toho opravdu jsou a všichni vidí,co se na Ukrajině děje,že tam vládnou banderovci
u nás se sále mluví o roku 1968,ale to nebyl Putin a ani Rusko,ale Světský svaz a další země a bylo to na pozvání!!! stejně ,jako teď zve NATO Ukrajinský prezident!!!!,ale né lid a pro tento lid budeme agresoři my
To je ta realita a jsem ráda,že mnoho lidí začíná otevírat oči a nenechají se oblbovat a každý má právo na svůj názor
dkamila píše:Česko uvěřilo ruské propagandě ??? ...
Ono je dost výmluvné už toto. http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=130495#p130495 Nesmírně to připomíná politickou tvorbu Axis před druhou světovou. Pokud by se mluvilo o blitzkrieg propagandy, byli to především Američani, kdo posbíral experty Hitlerovského Německa aby se naučili. Šlo nejen o technologie, ale také o SS experty na mučení, špionáž a propagandu. Jinak mi Mildo přijde dost pošetilé se opírat o mozkovou masáž vypocenou mainstreamem ČeTky.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.