Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Vodíková Diskuze
Jaccobův vyvíječ!
Takže zdravim všechny vodíkáře.Dneškem se připojuju k výzkumu o efektivním rozkladu vody elektrolýzou.Dnes jsem začal dělat plechy, použil jsem kombinaci nerez plechů o rozměrech 150x300x1 o hliníkové plechy 150x300x2. Udělám pár fotek pro představu.Je to pouze 9 plechů, 3x hliník a 6x nerez, ale na pokusy to bude bohatě stačit.Když jsem se díval na mimovo pokusy, tak mi v tom neco nehralo, nevim:(,,, pokusim se prispet do vaseho tymu!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
cesta plynu
Cesta plynu je delší ? To by mohlo znamenat zvětšení náboje ve vyvíječi, ale zase mezery jsou taky větší, co z toho teda leze při ostatním beze změn Při tak dlouhých deskách bych si tipnul, že se ohnuly. Zajímavé by to mohlo být, pokud se bubliny rozrotují, důvod pro to tu ale není patrný.
Hledáš mimovo repliku, nebo nové řesení ?
K.
Hledáš mimovo repliku, nebo nové řesení ?
K.
Mimovo replika mi připadá dost nereálná!Jeho zapojení mi připadají okoukaná!Hledám nové řešení a budu se snažit dát do této věci nový pohled.Přemýšlel jsem, jestli by nebyla možnost lineárně rozšiřovat otvory, že by spodní měla 3mm, dalsi 4mm, dalsi 5mm atd.... Pak by na poslední desce z otvorů o nejake urcite velikosti se vyvijel vetsi objem plynu.
A dalsi vec, co me napadla,, co tahle mit elektrody, ktere by byli utesnene v nejake nadobe.Ve spod by byla nasavaci triska vzduchu, ktera by nasavala potrebny vzduch do vyvijece.Na hornim vyku nadoby by byla triska. pres kterou by natahoval potrebny plyn do karburatoru pres vyvijec.Takze nasaty vzduch by proputoval pres vsechny elektrody a tim by se vlastne obohatil o rolozeny kyslik a vodik.
Já mám úctu k vaší práci, velmi mne to zaujalo, a proto chci také přispět, ale při mezerách, které jsem měl já jsem měl na svém vyvíječí větší účinnost, takže to bude asi jak na jakém modelu vyvíječe.Iv píše: Hmm?Nauč se úctu k práci lidem,jíž věnovali spoustu času pro ostatní,pak si tě budou i ostatní taky vážit.
Jo a kdyby jsi pořádně četl,tak ideální sestava elektrod dle měření je úplně jiná.
Mim udělal hodně dobré práce, hodně na tom pracuje.Jeho práce si vážím, pro toto forum udělal strašně moc, ne jenom pro toto forum, toto se dela pro cely svet, a to se neda ocenit!
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro Jaccob
Cau Iv...Iv píše:Dobře,cením si tvého sebekritického názoru a tím ti přidám i bod,ale pokud ti mohu poradit,pro zkoužky ti na mezeře ani tak nezáleží,to můžeš upravit vodivostí elektrolytu,šlo mě o počet desek a ten vychází pro největší účinnost + 0 0 - na jednu buňku.Jaccob píše:Já mám úctu k vaší práci, velmi mne to zaujalo, a proto chci také přispět, ale při mezerách, které jsem měl já jsem měl na svém vyvíječí větší účinnost, takže to bude asi jak na jakém modelu vyvíječe.Iv píše: Hmm?Nauč se úctu k práci lidem,jíž věnovali spoustu času pro ostatní,pak si tě budou i ostatní taky vážit.
Jo a kdyby jsi pořádně četl,tak ideální sestava elektrod dle měření je úplně jiná.
Mim udělal hodně dobré práce, hodně na tom pracuje.Jeho práce si vážím, pro toto forum udělal strašně moc, ne jenom pro toto forum, toto se dela pro cely svet, a to se neda ocenit!
Moc dobre te nechapu? Jednou napises to a podruhe zas tohle?
Pokud se pletu tak ne oprav viz tvuj serial. Je tady dost dusno posledni dobou ale musim.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Svět zboř! Já budu stát.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Cesta
Nechte ho ať se snaží,stejně si to musí všechno osahat jako všichni.Pokud ty desky budou trochu univerzálně zapojitelné,tak není co řešit a ještě jednu poznámku,každý vyvíječ potřebuje trochu podtlak a to i pulzní rozklad.Dělá mu to dobře a když už nic jiného,tak eliminuje ztráty.
/ U manometr a na zbytek přijdeš/
/ U manometr a na zbytek přijdeš/
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro xzzzx
Iv píše:Tak se koukni tady do Wordu a než vystřelíš ránu,trochu přemýšlej! Když budete uvažovat tak jak uvažujete,tak nikdy Vám nepojede žádný patent veřejně uvolněný na Net.
Tak a ted je to vsem uuuuuplne jasne?????
Tak dem fetovat. Pozor pouzit jen dve elektrody mezi pol. elekktrody.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zase špatně. Přesně to má být - při 12V napájení a pulzním spínání fety použít jen dve elektrody mezi pol. elekktrody.xzzzx píše:Iv píše:Tak se koukni tady do Wordu a než vystřelíš ránu,trochu přemýšlej! Když budete uvažovat tak jak uvažujete,tak nikdy Vám nepojede žádný patent veřejně uvolněný na Net.
Tak a ted je to vsem uuuuuplne jasne?????
Tak dem fetovat. Pozor pouzit jen dve elektrody mezi pol. elekktrody.
Při jiných zapojeních nebo jiných napětích je to jinak.... Například při nastartovaném motoru je v palubní síti kolem 14V.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Tady nejde o přesvědčování, jde o to, jestli dokážete "lidi" přesvědčit o tom, že to funguje,, kolik je tady fungujících replik?1?2? A to jenom možná,, a ani jedna tu není zdokumentována na takove urovni, ze bych jií mohl vytvorit sam!Proto jsem se do toho pustil sam!Iv píše:To je škoda času........smazáno i s přílohou.Promiňte,ale necítím potřebu někoho přesvědčovat.