Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
JardaXXX
Stálý člen

Re: Prvni uziti

Příspěvek od JardaXXX »

děda Slavík píše:Asi jsi tam něco přepískl. Byl správný postup? Tři minuty nechat působit kyselinu citronovou a potom naředit vodou? Vzít si to asi půl hodiny po jídle? Měl jsi skutečné NaCIO2 a nebo něco jiného? Naředil vodou?
vse podle navodu, ale pach uz je pryc, vyvetrano, to asi jen prvni dojem a pocit, jinak ja chodim plavat, takze jsem zjsitil na sobe ze me vune toho chloru nejak nevadi, asi si moje cichove bunky zvykly :-D, jinak beru to objednane MMS, kapicka plus 5 kapek zredene kyseliny citronove, 2dcl vody, k tomu jsem pridal navrch jeste jednu sklenku vody, tak jak to ma byt, ale jsem rad ze to neco dela, ty plane poplachy jsou takove ze mam jen prdy :-D, ted uz je uleva, jen mam ty prdy porad, takze neco to dela, zitra zacnu 2mi kapkami 2x za den, btw.: co myslis tim savem?

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

co myslis tim savem?
Každý jsme nějak začínali. Já jsem hledal na internetu nějaký zdroj něčeho levnějšího. Aby to mělo složku NaCIO. Našel jsem i SAVO, které je k dezinfekci pitné vody. A tam to je. Není to ale NaCIO2.
Možná ta kapka by mně nic neudělala, ale větší množství by asi udělalo neplechu. Prostě kluci na diskuzi hned reagovali "dědo zadrž" a večer přijel Sao z Brna a přivezl trochu originálu.
Teprve potom jsem si vše proklepl a zjistil, že jediná cesta je NaCIO2. Musí tam být ta dvojka. Pochopil jsem, že i ty tři minuty aktivace (neutralizace) jsou potřeba dodržet. Je to prostě jed. Nedodržet čas, znamená použít silnější jed, přetáhnout čas, znamená ochudit se o vyvíjený plyn (a v tom je asi ta dvojka) Nejsem chemik. Jsem strojař, tak tomu moc nehovím.

Od té doby (10 dní) jsem se ustálil na 15ti kapkách a funguje to bez problémů.

Kluci, do toho.
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Příspěvek od Denny »

děda Slavík píše:
co myslis tim savem?
Od té doby (10 dní) jsem se ustálil na 15ti kapkách a funguje to bez problémů.
DĚDO, TY JSI V PODSTATĚ ZDRAVÝ ČLOVĚK :!: To přece není možné, já se s MMSkem trápím již 4 měsíce a více než 5x4 kapky jsem do sebe nedostal :!: :!: :!: aniž bych neměl velké problémy. V poslední době si již měsíc ,,čistím trubky,, a když jsem opět na to zkusil najet, tak jsem se už z 3x2 pos... :P

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

DĚDO, TY JSI V PODSTATĚ ZDRAVÝ ČLOVĚK :!:
I tak se to dá říct. Říkají mi- "dědek nezmar" a nebo taky "nezničitelný dědek" a nebo "Titanik" ale to nevím proč. Ten se potopil a já tady ještě musím třicet let vydržet a potom se uvidí.
Z mých nemocí a závad sice mám plný invalidní a dvě "francouzky" ale dělám si z nich srandu a nic si nepřipouštím. O to snadněji se to zvládne a mých 115 kilo se s nějakým MMS taky snadněji vyrovná.

Možná těch tvých 5x pár kapek je ve skutečnosti větší síla, než těch mých 3x denně 15 kapek po jídle. Nedovolíš tělu se vzpamatovat a hned mu dáš další dávku jedu.

Kluci, do toho.
JardaXXX
Stálý člen

MMS

Příspěvek od JardaXXX »

to dedek: ty si fakt pletes pojmy co porad meles o Savu, kazdy kdo si precetl stokrat info, tak vi chloritan sodny neni savo a porad o tom meles, nevim ale nejak ti neverim, mas divne nazory :-D

jinak vcera vecer jsem si dal ustni vyplach(6 kapekx30 roztok), kloktani a umyti zubu, a inhalaci, to je neuveritelne, nikdy jsem nebyl tak v super forme, zadne skrabani v krku, z nicehonic samo od sebe prislo to ze dycham ne kratce ale dlouze, totalne mi to asi vycistilo plice(nekourim), lip se mi dycha, fakt parada, jeden ulomeny zub(osmicka), ktery si mam jit vytrhnout, tak prestal bolet, tlacim na nej prstem a NIC!, fakt je to genialni, a ta kniha od JH, ty jeho zacatky a tlaky od farma firem a dalsich vladnich uradu je opravdu sila, ja se nedivim, to uz vim davno, jen mne utvrdil v tom, jak je ten system farmak, zdravotnictvi, lekqaru je prohnily, jen kvuli penezum, sami si beztak zedne leky nedavaji a hltaji koloidni stribro a MMS ve velkem, hnus!
mozna jste si nevsimli ale prostudujte Potravinarsky kodex(Codex alimentarius), politici a vlady vedi, ze alternativni medicina by lidi uzdravila uplne, proto od noveho roku schvaluje zruseni Ecek, potravinarskych doplnku prospesnych pro lidi atd. a bude hur az zakazou tyto chemikalie! plus vitaminy, jde o to co nejvice lidi zahubit, nebo aby byli vice nemocni nez doted, aby braly leky(jedy) a farma firmy meli vice penez, branme se!

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

"JardaXXX"]to dedek: ty si fakt pletes pojmy co porad meles o Savu, kazdy kdo si precetl stokrat info, tak vi chloritan sodny neni savo a porad o tom meles, nevim ale nejak ti neverim, mas divne nazory :-D
Jardo, psal jsem, že s tím SAVEM to byl můj omyl a ne nějaký názor, který zde prosazuji. Ale abych se trochu ospravedlnil. U nás se prodávají čtyři druhy SAVA. Savo-Prim, Savo-original. Savo-profi a Savo-WC.

Doma mám na dezinfekci bytu atd. Savo-originál. Tam je psáno, že obsahuje Chlornan sodný, a aktivní kyslík. Když jsem se na to podíval do "wikipedie" tak je tam psáno- Chlornan sodný je chemická sloučenina se sumárním vzorcem NaClO. Proto jsem poznamenal, že tam schází pro nás to podstatné ve vzorci (aby to bylo to pravé ořechové) a to je ta dvojka. Tedy NaCIO2.
A jestli o tom melu, tak jen jako varování před napodobením mého tehdejšího uvažování.

Čti hochu pořádně a nenapomínej blbě dědka. On má ještě svoje zuby a dovede kousat.

A že mi nevěříš, to děláš velice dobře. To co tady píši jsou jen mé osobní zkušenosti a popis jak a co dělám já a s jakými výsledky. NENÍ TO NÁVOD K NAPODOBENÍ.

Kluci, do toho.
FrancJoeseph
Stálý člen

Fandím všem

Příspěvek od FrancJoeseph »

Jsem na 5 kapkách a nic to nedělá. Koupel byla zvláštní, ale taky nic. Já měl ale vždy velkou odolnost na léky a jedy. Pravda je že ze začátku se zdá, že to moc nesmrdí, ale časem vznikne jakási alergie. Ananasovej džus z Lidlu je fakt bezva. Mají i levnější jablečnej od stejné firmy a taky bez éček. Vytrvám a uvidím!

JardaXXX
Stálý člen

Relax Ananas

Příspěvek od JardaXXX »

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Ďalšia skúsenosť s MMS.

Příspěvek od marlenka »

Moja sesternica nemohla otehotnieť, a pokúšali sa s manželom tri roky o dieťa.
Po zdr.stránke im lekár povedal, že nič tomu neprekáža aby mohli mať deti len bol problém že Žanetka(sesternica),mala často mykózy,zistili jej plesne a mala v minulosti dvakrát zápal vaječníka.
Poradila som jej MMS,aby sa trochu prečistila a nakoľko túžba po dieťatku bola silnejšia ako obava s užívania MMS tak začala pred 4 mesiacmi. Povedala som jej ako to má užívať ako sa MMS správne riedi a viac som sa nestarala a nemala som ani čas jej volať lebo v práci aj doma mám teraz frmol. No a dnes mi zatelefonovala úžasnú novinu a síce že je tehotná.
Takže jediná vec ohľadne plodnosti,ktorej som sa obávala ,nakoľko aj ja chcem za rok začať pracovať na rozšírení rodinky,je preč. MMS som Žanetke pôvodne odporučila aby sa prečistila ale vôbec som netušila že za 4 mesiace s MMS sa spravilo viac ako za tri roky u lekára. Som vďačná tomuto fóru aj kvôli Žanetke a dúfam že za pár mesiacov budem kočíkovať.
Ďakujem, že sem prispievajú taký fantastický ľudia a píšu svoje skúsenosti.

P.S.: p. Bašovský je na 4x4 kvapkách ,viac zatiaľ nezvládne. Zatiaľ nijaké zlepšenie ,len mierny ústup nevoľností a ústup vracania. Nasadené vo veľkom enzýmy a antioxidanty a papá hodne cesnaku.Dopĺňa minerály vo forme koloidnej a čakáme na B17. Budem o týždeň znova informovať o jeho stave. p. Bašovský si píše aj denník tak potom ho sem skúsi dať.
Držte sa všetci a majte sa krásne.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re:Ďalšia skúsenosť s MMS.

Příspěvek od milda »

Marlenko, to je v pátek večer jako v pohádce. Dík za dobrý zprávy. Držím palce.

:good: +1

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

JardaXXX píše:to dedek: ty si fakt pletes pojmy co porad meles o Savu, kazdy kdo si precetl stokrat info, tak vi chloritan sodny neni savo a porad o tom meles, nevim ale nejak ti neverim, mas divne nazory :-D
Tak na dědu Slavíka mi nesahej, sic se se zlou potážeš! :!:
Všechno, co píše, má hlavu a patu, ale jestli si to neumíš přečíst tak pomalu, abys to stihnul i pochopit, tak je to jenom Tvůj problém, který Ti nikdo řešit nebude.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Jarka
Nový člen

točení hlavy

Příspěvek od Jarka »

MMS jsem si pořídila už v říjnu ale než jsem se dostala k přečtení knihy p. Humbla, uplynul měsíc. Nechtěla jsem ho začít používat, aniž bych znala více. V knize jsem se dočetla, že je vhodné nějaký čas před použitím MMS užívat větší dávky vitamínu C, což jsem také udělala, cca 14dní jsem brala 5 g denně.
V neděli 6. prosince jsem začala pociťovat bolest nohou a asi od pátku jsem pokašlávala ale nevěnovala jsem tomu moc pozornost, přičítala jsem to únavě-běžný lehce pracovní víkend-úklid, vaření, mytí oken, zahrada atp. . Pro jistotu jsem ale přestala brát céčko ( s postupným uvolňováním), stím, že začnu s MMS od úterka a v pondělí si dám od všeho pauzu. Včera, v pondělí jsem se probudila úplně grogy, hned bych si MMS připravila, ovšem musela jsem do práce- bohužel až do 17 hod. A na nic jiného nebyl čas- neměla jsem ani připravený aktivační roztok a taky jsem se bála, co by to se mnou v práci udělalo. Byla to jasná chřipka, klepala se mnou zimnice a rozhodně jsem měla teplotu, každý kousek těla mě bolel na lehký dotyk a já jsem jen počítala každou minutu do konce pracovní doby.
Doma jsem si vzala nejprve jednu kapku MMS, po hodině 2 kapky a před spaním zase 2. Usnula jsem okamžitě a spala jak zabitá. Ráno mi už bylo znatelně lépe. Vzala jsem si 3 kapky, a MMS si vzala do práce s tím, že na likvidaci chřipky bude potřeba mnohem kratší časový interval, než cca 10 hod. ( v knize p. Humbla je 6x6 kapek, na což jsem si netroufala). V práci jsem brala každou hodinu až do 14 kod. 3 kapky, tj od rána celkem 8x. Potom jsem si dala pauzu- bylo to o mnoho lepší než ráno, ale celkem dost, a to už od druhé kapky v pondělí se mi motala hlava a byla jsem celkově rozechvělá a bolelo mě břicho. Z ostatních příznaků při používání MMS se dostavil jen průjem, ale nic drastického ( zatím!). V průběhu dne se ale ( po týdnu!!) dostavila menstruace. Nikdy jsem neměla žádné problémy s periodicitou, až letos v září, kdy jsem po více než dvaceti letech navštívila gynekologa, který mi sdělil, že už nejsem nejmladší, a tím pádem je vše v normálu, což jsem i celkem uvítala. Ovšem při prvotním vyšetření objevil malou „ cystičku“ vlevo a po 14- ti dnech se cystička vlevo ztratila a objevila se malá ( asi putovní ) „ cystička“ vpravo. Zajímalo by mne proto, pokud někdo bude mít informace, nebo zkušenosti, zda není možné, že se při celkem masívním začátečním použití MMS nemohla cysta uvolnit a vyloučit. Jak už jsem psala, po dnešních 24 kapkách jsem se ještě pořád cítila rozechvěle, slabě a ne ve své kůži. V 19 hod. Jsem dala další 3 kapky a začíná mi být příjemně. Před spaním zvýším dávku na 4 a ráno uvidím.
Celkem shrnuto, na to, že chřipka byla rozjetá, a já nevychytala prvotní příznaky- moc krásnej úspěch- proti včerejšku je blaze. Jarka

Tak dnes jsem to tedy řádně podcenila. Protože mi už bylo podstatně líp a příznaky chřipky takřka vymizely, chtěla jsem pouze pokračovat v braní MMS 2x denně s tím, že každou další dávku zvýším o 1 kapku. Vzala jsem si ráno 5 kapek a kolem oběda 6 kapek, což už na mě bylo zjevně dost ( průjem). Radu o tom, že bych měla pokračovat častěji denně a max. 4 kapky jsem se bohužel dočetla až později.
Dnes se mi celý den, stejně jako včera celkem silně motá hlava a jsem celkově poněkud mimo sebe, v útlumu. Je pravda, že mám nízký tlak, ovšem nevím, jestli to s tím nějak souvisí. Rozhodně to není vůbec příjemné. Původně jsem netrpěla žádnými potížemi, léky neberu a MMS jsem chtěla abych ho na sobě vyzkoušela a v případě nutnosti ho naservírovala někomu z blízkých. Samozřejmě jsem si také pomyslela, že za život ( 46 let) mám v sobě jistě nastřádáno spoustu sajrajtu, což se ukáže při užívání MMS. Ale ukázalo se už minulý měsíc- kde se vzal, tu se vzal najednou pásový opar- sice lehká forma ale byl tu- měla jsem ho jednou v životě v pubertě. Hned na to se mi udělal opar obyčejný – herpesák. Je to už móóóc dlouho, kdy jsem na ně trpěla. Je ovšem zajímavé, že každý z obou oparů zapřičiňuje jiný virus! Opar se ještě málem ani nezahojil a vrhla se na mě chřipka. Zajímavé, jako by moje tělo se všemi těmi projevy čekalo, až budu mít k dispozici účinnou obranu. Účinná tedy rozhodně je ale hnusná!!!. Ze začátku jsem byla velká hrdinka a vůbec mi to nevadilo, jak jsem ale začala užívat v hodinových intervalech, tak se ve mně začal projevovat odpor k této moči podobné tekutině- asi ji budu muset něčím vylepšit.
Dnes tedy ve dvou dávkách večer přejdu znovu na 4 kapky a pokud tomu dobře rozumím, měla bych je brát v kratších intervalech denně tak dlouho, dokud mi nebude úplně dobře. Ale protože jsem původně chtěla klasickou kůru od 1 do 15 kapek 2x denně, týden vydržet a pak udržovacích 2x 6 kapek, nevím jak po tomhle čtyřkapkovém základu pokračovat. Prosím tedy o radu, pokud možno jednotnou, což asi nepůjde.
Shrnutí 3 dne užívání- silné motání hlavy, křeče v břiše, odosobnělost, zmizely příznaky chřipky a dlouhodobý povlak jazyka.

Protože potřebuji poradit ( viz výše) co se týká průvodních příznaků použití MMS, přesunula jsem své zkušenostiz tématu „ Chřipka“ sem.
Ve čtvrtek mi bylo dost zle. Vrátila jsem se ke 4 kapkám- celkem 6x za den. Motání hlavy nepřestává, křeče v břiše a stálý průjem. Celková slabost a malátnost. Ke všemu se mi v noci spustila silná rýma, která jak to vypadá bude klasicky trvat týden. Dnes se mi až na rýmu přeci jen trochu ulevilo. Ovšem je možné, že jsem si na ten stav už trochu zvykla. Je mi jako bych chřipku měla ale bez teploty a zimnice. S tou rýmou mi to připadá, jako by se mi všechno z těla přesunulo do hlavy, která se mimo jiné pořád motá jak blázen. Vrátila jsem se k užívání MMS po 1 hod. ( v práci 6x) a doma večer 2x po 4 kapkách. Doma se mi vždy uleví- můžu si udělat pohodlí ale v práci jsou to muka. Mj. 3 minuty aktivace MMS pro mě začíná být nesnesitelných. Cítila bych ten hnusnej smrad i za metrovým sklem. Džus ohromně pomohl a vypití samotné už není nic. V době aktivace musím být co nejdál, pokud možno někde jinde ( myslím si ale , že ten puch bych cítila i na Měsíci), pak se rychle s ucpacným nosem vrhnout ke sklenici, dolít džus- a na světě další malé vítězství. Jestli někdo máte zkušenosti co s tím motáním hlavy, prosím poraďte. Díky.

------------------
Alou dolů na jednu kapku, nebo klidně i na půl, a rozložit interval na 2 hodiny! NIKDY nejít přes 3. Tělo zjevně nestíhá detoxikovat. Na noc "dlouhý" vit. C, vzít nejdřív hodinu po posledních kapkách. Přes den hodně pít, nejlépe ledvinový čaj a čistou vodu (obojí neslazené, jinak to tělo nepovažuje za vodu, ale za potravinu a namísto čištění jater a ledvin spustí trávicí proces, což tělo dále oslabí! Sladké ano, ale s jídlem nebo bezprostředně po. Pak už ne.) Vyrážky a opar signalizují, že v těle jsou látky, kterých se tělo pokouší zbavit všemi způsoby, a to i přes kůži. Do něčeho latentního se dloublo.. ale nevadí, tím lépe. Tahle situace se patrně nelíbila poklidně spícím cytomegalovirům, kteří byli vytlačeni, a teď zoufale bojují o přežití na povrchu, ale nemají šanci. Malinko bych jim pomohl k čertu koupelí. MMS probudí leccos, a to je jen dobře. Pořád lepší, než když se takové věci objeví tehdy, kdy samy chtějí.. ;)

Kok
JardaXXX
Stálý člen

Příspěvek od JardaXXX »

Tak na dědu Slavíka mi nesahej, sic se se zlou potážeš! :!:
Všechno, co píše, má hlavu a patu, ale jestli si to neumíš přečíst tak pomalu, abys to stihnul i pochopit, tak je to jenom Tvůj problém, který Ti nikdo řešit nebude.
Zdravím - poota
Ja to pochopil, jen rikam ze se opakuje o cem se psalo X krat a porad tu strasi se Savem, a to ze je to muj problem je jasne, pokud si nekdo neda pozor apod., a proto nez jsem zacal s uzivanim MMS, tak jsem mesic studoval vse o MMS, zvlast tohle forum jsem procetl cele asi 3x, coz kazdy normalni prece udela :-D
zakpem valecnou sekeru co apaci? ;-)

jelo
Stálý člen

Re: točení hlavy

Příspěvek od jelo »

Jarka píše:
V době aktivace musím být co nejdál, pokud možno někde jinde ( myslím si ale , že ten puch bych cítila i na Měsíci), pak se rychle s ucpacným nosem vrhnout ke sklenici, dolít džus- a na světě další malé vítězství. Jestli někdo máte zkušenosti co s tím motáním hlavy, prosím poraďte. Díky.

Jarka,viem čo pomáha aby ti vôňa MMS nevadila.Ale myslím si ,že tento spôsob nie je najlebší.
Ja som počas silnej nádchy inhaloval aktivované MMS.Ale veeeeeľmi nezodpovedne som inhaloval namiesto max dvoch kvapiek šesť a viac, ktoré som mal na pite.Nádcha síce ustúpila,ale mne už týždeň nefungujú čuchové bunky.
Zatial hltám céčko a čakám na zlepšenie a ostatných chcem varovať ,aby boli zodpovednejší ako ja.Veľká koncentrácia CLO2 dokáže aj ublížiť.

PS.neodsudzujem účinky MMS,lebo mám s ním aj dobré skúsenosti.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

zakpem valecnou sekeru co apaci?
To je rozumné Jardo. Zkušenosti, které sem píšeme jsou pro poučení ostatním. Hádky je odradí. Jistě víš, že fórum o MMS je velice obsáhlé. Má několik námětů a ne každý to bude pročítat. Navíc, OPAKOVÁNÍ JE MATKA MOUDROSTI. TAKŽE TO BERU.

JARKA PÍŠE
chřipka byla rozjetá, a já nevychytala prvotní příznaky-
To je asi podstatné při všem. Nedovolit, aby nás to opanovalo. Zahájit protiútok hned při prvních SLABÝCH PŘÍZNACÍCH. Dcera dostala chřipku, ale před tím již několik dní brala MMS. S nějakou chřipkou nepočítala. Domnívala se, že MMS tomu zabrání. Okamžitě (při prvních příznacích) přerušila MMS, počkala dvě hodiny a vzala větší dávku vitaminu C. (na několikrát v čaji) za několik hodin znovu MMS a druhý den nebylo po chřipce ano stopa. Stejnou zkušenost jsem měl já. Jen ještě kratší. Na anginy a chřipky netrpím.

Čtu tady taky o nepříjemném zápachu (chloru) Možná záleží na koncentraci. Dceři jsem koupil NaCIO2 v lékárně.cz. Vzal jsem 15 kapek a byl tam velice slabý zápach při vyvíjení plynu a při naředění vodou a pití skoro nic. Můj "šalvostr" z NaCIO2 od Sao je mnohem účinnější. Ale také ne nějaký nesnesitelný zápach. Asi jako některá městská (chlorovaná) voda. Je také možné, že již nemám čich a chuť "jako za mlada"...

Kluci, do toho.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“