Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chemtrails

Příspěvek od děda Slavík »

Ondřej píše:Reversní inženýrství .
Podíval jsem se na to, co je to vlastně ono reverzní inženýrství.

"Reverzní inženýrství (též zpětné inženýrství nebo zpětná analýza, anglicky reverse engineering, zkratka RE) je označení pro proces, jehož cílem je odkrýt princip fungování zkoumaného předmětu většinou za účelem sestrojení stejně či podobně fungujícího předmětu (nemusí však být výslovnou kopií originálu)."

Abych si ověřil jestli a jak to funguje, nemám nejmenší chuť to několik hodin držet v ruce. Fakt je ten, že na mně nikdy skoro nic nefungovalo co s jiným pořádně zatočilo. Zatím na tom budu spát. Čas ukáže.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen
Dal: 92 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od jandera »

Tohle vypadá jako zajímavé udělátko za pár korun, už sháním věcičky.

http://energieupramene.blogspot.cz/2011 ... praxi.html

https://sites.google.com/site/sirenizvu ... icky-laser

co dokáží zvukové vibrace

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kurník, ten akustický laser, kdyby se podařilo zdokonalit, šlo by s tím ničit i ty práškovací "čmeláky" Stačí pár kousků a ostatní by měli strach odstartovat.

Honem jsem si ty články okopíroval, protože něco takového "šediváci v pozadí" hned mažou.

"AKUSTICKÉ ZBRANĚ

Akustické zbraně zahrnují zbraně založené na vyzařování energie v celé oblasti slyšitelných kmitočtů (zvukové) a v navazujících oblastech nižších i vyšších, lidským sluchem neslyšitelných kmitočtů. Generátory zvuku velmi nízkého kmitočtu s dostatečným výkonem vyzařují kombinace nelibozvučných tónů a akordů s různými šumy a zázněji o velmi intenzivní hlasitosti. Způsobují vyřazení lidí z jakékoliv činnosti, jejich dezorientaci, nevolnost, zvracení a křeče vnitřních orgánů. Vliv infrazvuku na organismus a lidskou psychiku se v USA intenzivně zkoumal již v 60. a 70. letech, a to jak pro využití policií, tak jako zbraně. Ukázalo se, že již nízké úrovně signálu mohou vyvolat hluboký pocit strachu a davovou paniku. Při vysoké úrovni je možné narušení psychomotorických funkcí a navození stavu, jaký obvykle předchází epileptickému záchvatu. Zatím však není prakticky ověřeno, při jak velké výkonové hustotě může způsobovat až smrtelná poškození organismu. Předpokládá se, že akustické paprsky se budou vytvářet tradičními prostředky se směrovým účinkem, použití infrazvukové zbraně bude efektivní i proti živé síle ve krytech a uvnitř bojové techniky. Infrazvuk může být též využit k destrukci konstrukcí, např. i k demolici zdiva. Další vyvíjenou formou jsou tzv. akustické náboje, vystřelované do určitého prostoru. Jednu z posledních zpráv v této oblasti přineslo televizní zpravodajství NOVA dne 16.7.2002. Američané na základě zkušeností z boje proti terorizmu vyvinuli a údajně již vyrábějí přenosnou akustickou zbraň velikosti 30 cm, která vyniká vysokou směrovostí, takže ve skupině několika lidí lze "zasáhnout" vybraného jedince. Zásah údajně způsobuje šok a nezanechává žádné vedlejší škodlivé účinky. Své určitě sehrává moment překvapení."

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Copak asi znamenají dnešní opakované záblesky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Říkalo se, že SE BLEJSKÁ NA LEPŠÍ ČASY.....

Kluci, do toho.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

děda Slavík píše:Kurník, ten akustický laser, kdyby se podařilo zdokonalit, šlo by s tím ničit i ty práškovací "čmeláky" Stačí pár kousků a ostatní by měli strach odstartovat.
Tak zrovna od Tebe bych něco tak ošklivého určitě nečekal :enaughty: :(

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Ondřej »

No moudrý to moc není. :mrgreen: Připomělo mi to nějakého mladého muže, co mi navrhoval/tlačil, že bysme měli na postřikovače svítit oněma silnějšíma laserama, jakože budem oslepovat piloty. Jsem mu řek, jestli není náhodou na palici, jaký to má význam a jak to chce vlastně udělat - svítit někomu do ksichtu, kdo se pohybuje rychlostí 700kmh a je 3-4km vysoko a na zem pod letadlem ani nevidí. Prostě myslitel.

jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

RE: laser

Nemyslím si, že by to zase byl až tak úplně špatný nápad_někde u plnící základny, jakákoliv radikalizace může být prospěšná, ale v tomto případě neúčinná, myslím si, že ne vše jsou letadla, používají řízené rakety plné toho svinstva a silueta je pouze hologram velmi často poškozený, nebo jinak velikostně deformovaný.

Ledy se stále hýbou, v UK žádají své zastupitele (MP) o zvážení zastavení sprejování, možná dobrý směr pro začátek

http://translate.google.cz/translate?sl ... 2F&act=url

ze stejného saitu, zajímavé fotky a další info

http://translate.google.cz/translate?sl ... 2F&act=url

jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Využití raket (výhodné pro použití ve větších výškách) pro sprejování pod názvem NASA ATREX, ale veřejnost akceptuje raději letadla než rakety.

jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Dnes v noci krásná hvězdná noc, měsíc bez chemické korony, ale od 6 do 9 30 nálety jako prase. Ocet v tomto mrazu asi nemá sílu. No tak jsem dal do škopku 3 litry kys. octové cca. 12 % a trochu citronovky (nezahříval jsem to) a výsledek níže, obě fotky asi v 8 40 (směr jih a plně vzhůru). Jěště tam dávám velmi pěknou ilustraci a odkaz zdroje.

https://www.facebook.com/KilluminatiCZSK?ref=stream

Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Ondřej »

Citronovka přece netěká, nechápu kdo to vymyslel.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

V těch dvou fotkách vidím rozdíl jen v tom, že na první je obloha tmavá a práškování září. Na druhé fotce již slunce prozáří i tu slabou deku a tak to vyhlíží, jako že ocet udělal zázrak.
Jak již jsem psal, moje tři pokusy v bezvětří ukazují, že ocet je povídačka. Prostě mně to nefungovalo.

Upravil jsem sluneční záření (kontrast) u toho obrázku s octováním. Jak je vidět, nic se nedělo. Jen větřík pozměnil sestavu čar z chemtrailsu..

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Citronovka určitě těká (v roztoku se volně odpařuje jako kterákoliv karboxilová kyselina/monohydrát kys. citronové, neplatí pro přímou destilaci, kdy při cca. 75 st ztrácí schopnost vázat vodu roztok se zpětně koncentruje až ke krystalizaci) a navíc octovka nezamrzá.
Nepsal jsem o zázraku, deku to zeslabuje a alespon jim to trochu škodí.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Trošku jsem si zauvažoval o octování.
Dejme tomu, že v letním počasí za absolutního bezvětří se ten ocet bude nádherně odpařovat a stoupat rychlostí kolem 10 m za minutu vzhůru. Nebudou se páry ředit tím, že by se roztahovaly do šířky. To znamená, že za hodinu stoupnou výpary (nezředěné) do výšky 600 m. Tam je již skoro vždy nějaký vánek a tak ten můj ocet letí někam do sousedníhu okresu. Ředí se víc a víc a než dosáhne výšky, kde je chemtrajls, rovná se jeho účinnost NULE.

Tak takle dopadlo to moje octování. Jen vyhozené peníze za ocet a snad chvilka nadšení z modré oblohy, která by byla stejná i bez mého octa.

Kluci, do toho.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

děda Slavík píše:Kurník, ten akustický laser, kdyby se podařilo zdokonalit, šlo by s tím ničit i ty práškovací "čmeláky" Stačí pár kousků a ostatní by měli strach odstartovat.

Honem jsem si ty články okopíroval, protože něco takového "šediváci v pozadí" hned mažou.

"AKUSTICKÉ ZBRANĚ

Akustické zbraně zahrnují zbraně založené na vyzařování energie v celé oblasti slyšitelných kmitočtů (zvukové) a v navazujících oblastech nižších i vyšších, lidským sluchem neslyšitelných kmitočtů. Generátory zvuku velmi nízkého kmitočtu s dostatečným výkonem vyzařují kombinace nelibozvučných tónů a akordů s různými šumy a zázněji o velmi intenzivní hlasitosti. Způsobují vyřazení lidí z jakékoliv činnosti, jejich dezorientaci, nevolnost, zvracení a křeče vnitřních orgánů. Vliv infrazvuku na organismus a lidskou psychiku se v USA intenzivně zkoumal již v 60. a 70. letech, a to jak pro využití policií, tak jako zbraně. Ukázalo se, že již nízké úrovně signálu mohou vyvolat hluboký pocit strachu a davovou paniku. Při vysoké úrovni je možné narušení psychomotorických funkcí a navození stavu, jaký obvykle předchází epileptickému záchvatu. Zatím však není prakticky ověřeno, při jak velké výkonové hustotě může způsobovat až smrtelná poškození organismu. Předpokládá se, že akustické paprsky se budou vytvářet tradičními prostředky se směrovým účinkem, použití infrazvukové zbraně bude efektivní i proti živé síle ve krytech a uvnitř bojové techniky. Infrazvuk může být též využit k destrukci konstrukcí, např. i k demolici zdiva. Další vyvíjenou formou jsou tzv. akustické náboje, vystřelované do určitého prostoru. Jednu z posledních zpráv v této oblasti přineslo televizní zpravodajství NOVA dne 16.7.2002. Američané na základě zkušeností z boje proti terorizmu vyvinuli a údajně již vyrábějí přenosnou akustickou zbraň velikosti 30 cm, která vyniká vysokou směrovostí, takže ve skupině několika lidí lze "zasáhnout" vybraného jedince. Zásah údajně způsobuje šok a nezanechává žádné vedlejší škodlivé účinky. Své určitě sehrává moment překvapení."
...nevím, ale připomíná mě to "Trouby z Jericha" :idea: také s tím bourali hradby...m11

... věřím, že se " TO " povede ......
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“