Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
TRkové řady vyvíječů
Moderátor: sao
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Aha
Byl jsem upozorněn, že Okurkáč tu není. Ach já hlupák, hlava děravá, berlu mrazilku jsem zapoměl doma.
Chtěl, ale nedal.
Takže to napravuju.
Chtěl, ale nedal.
Takže to napravuju.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
orgonový akumulátor
Eter a Water nedavno napísali zaujímavý názor na to ako pôsobí eter na spaľovací motor.Kedže stále nemám nerez drôt na trko,zobral som svoj pekný orgonový akumulátar z obývačky a upevnil som ho pod kapotu.Už po pár kilometroch som zistil že motor má vyšší výkon alebo vyšší točivý moment.Jednoducho má ťah už od nižších otáčok,a do kopcov ktoré poznám motor ťahal aj pri vyššom prevodovom stupni.
Ale je to iba moje subjektívne tvrdenie,pretože zmerať to neviem.S orgonovým aku. som vyjazdil dve nádrže a spotreba klesla iba o 1dl,čo je zanedbateľné.Cakal som od toho viac ...zatiaľ to tam nechám,aspoň mám pocit že mám silnejšie auto.
Ked má niekto orgonový aku. tak rýchlo s ním pod kapotu,budem čakať na výsledky a dúfať že si to len nenamýšľam a že mi nešibe
Ale je to iba moje subjektívne tvrdenie,pretože zmerať to neviem.S orgonovým aku. som vyjazdil dve nádrže a spotreba klesla iba o 1dl,čo je zanedbateľné.Cakal som od toho viac ...zatiaľ to tam nechám,aspoň mám pocit že mám silnejšie auto.
Ked má niekto orgonový aku. tak rýchlo s ním pod kapotu,budem čakať na výsledky a dúfať že si to len nenamýšľam a že mi nešibe
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
znova su zde
Zdravím všecky
Jelikož z Ufkem sem nepocítil zatím žádný pokroky (ale to asi proto že sem neměl čas to upně dořešit jak bych chtěl a jak by to mělo být)
tak sem zase po třech měsících namontoval Trko....... nová je nádoba z tesca......podle dřívějších rad sem udělal navíc přisávání z venku auta ,konkrétně hadičkou do přední masky.......zatím jezdím a uvydím co bude.....proud 0,7A ,já vím sao že na trko je to moc......(ale namontoval sem to tam abych nejezdil pořád sám v prázdným autě)........ ještě to dořeším ..fakt.......bubler nemám ale vyřeším bezpečnost jinak.......
Jelikož z Ufkem sem nepocítil zatím žádný pokroky (ale to asi proto že sem neměl čas to upně dořešit jak bych chtěl a jak by to mělo být)
tak sem zase po třech měsících namontoval Trko....... nová je nádoba z tesca......podle dřívějších rad sem udělal navíc přisávání z venku auta ,konkrétně hadičkou do přední masky.......zatím jezdím a uvydím co bude.....proud 0,7A ,já vím sao že na trko je to moc......(ale namontoval sem to tam abych nejezdil pořád sám v prázdným autě)........ ještě to dořeším ..fakt.......bubler nemám ale vyřeším bezpečnost jinak.......
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Najde se ?
Zdar vyvíječům a jejich vyvíječům, po otestování vlivu vodíku na spalovací proces (provedeno instalací dodávky vodíku z lahve přímo do sání s vydatností od 5ltr až 12ltr za minutu stabilně - tedy bez změny objemu dodávaného plynu podle otáček motoru) a konstatování, že to skutečně má vliv na chod motoru a jeho spotřebu (při cca 7-9ltr H2 za minutu je to 0,5 ltr LPG na 100 v městském provozu) se ptám : je někdo šikovný a znalý schopen dodat vyvíječ (12V) s výkonem min. 5 ltr H2 ? (nejlíp z Prahy, ne zadarmo )
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Najde se ?
vzduchar píše:5 ltr H2 ? (nejlíp z Prahy, ne zadarmo )
Těžko mnohem míň, a navíc průměr 70mm délka cca700 je to velký dráťák, který podle mýho ale uspoří mnohem víc než
0.5 l LPG/100 km, dělam jiný věci a tak to můžu postrádat, ale není to obchod, spíš půjčka s výměnou zkušeností, teda pokud ses nepolekal. Je to totiž ve skle.
jinak Praha 5, praha 6 či Praha 4 jsem v pohybu. POUZE SZ pokud se umíš přihlásit ........
K.
Re: Najde se ?
Ty si chodil z vodikovou bombou v aute a daval si autu 7-9 litrov vodiku/min z tej bombyvzduchar píše:Zdar vyvíječům a jejich vyvíječům, po otestování vlivu vodíku na spalovací proces (provedeno instalací dodávky vodíku z lahve přímo do sání s vydatností od 5ltr až 12ltr za minutu stabilně - tedy bez změny objemu dodávaného plynu podle otáček motoru) a konstatování, že to skutečně má vliv na chod motoru a jeho spotřebu (při cca 7-9ltr H2 za minutu je to 0,5 ltr LPG na 100 v městském provozu) se ptám : je někdo šikovný a znalý schopen dodat vyvíječ (12V) s výkonem min. 5 ltr H2 ? (nejlíp z Prahy, ne zadarmo )
A uspora LPG 0.5 litra na sto tak to ta vyslo poriadne draho!!! Sam si sa presvedcil ze si vela neusetril a preco?, lebo si do motora nedaval kyslik, ale zbytocne vodik, ktory ti tam nic neurobi, pretoze si ho nemohol poriadne spalit pre nedostatok kyslika zo vzduchu, zbitocne bohata zmes a nic viac. BP je uz ina vec. Mal si odpojit LPG ak sa da a vyskusat to cisto na ten vodik. Na chudobnu zmes 1:100 bi ti to malo ist na 12 litrov plynneho vodika do 1800 ot./min. Predpoklad su dobre sviecky.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Srázek
Srázek klidně, navrhni kdy kde - aby bylo možné i prezentovat výtvory - někde kde je prostor, kde bude v zimě teplo a bude k dispozici pípa, popř. alespoň základní pivní vybavení. Kdo bude moct, přijdeSalli píše:Já osobně sem z Jižní moravy (Brno) a nebojím se udělat si výlet, protože co se tohoto týče, věřím, že by stálo zato si o tom promluvit s ostatnímy naživo
Brno vyhovuje nemálo lidem Já piju Plzeň
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- laik
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Palo
Kouknu dnes na počítač a koukám že saovo vlákno nějak ožilo....
A říkám si "ááá Palo a ve vlákně trko....hmmmm ,co se děje ,že by si taky začal dělat nějakej spořič.???...
A on zatím organizuje setkání....
...............................................
Ale odbočím....
Mám jedno noroční předsevzetí v hlavě.........ctít při tvorbě všech výtvorů ,zákonitostí "zlatého řezu,Fibonačeho posloupnosti"......
Myslím že tudy vede ta správná cesta.....
A říkám si "ááá Palo a ve vlákně trko....hmmmm ,co se děje ,že by si taky začal dělat nějakej spořič.???...
A on zatím organizuje setkání....
...............................................
Ale odbočím....
Mám jedno noroční předsevzetí v hlavě.........ctít při tvorbě všech výtvorů ,zákonitostí "zlatého řezu,Fibonačeho posloupnosti"......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palo
A ještě přidej frekvenční délku vodíku Páč podle toho se staví všechno, co má dobře fungovat (např. kostely, pyramidy apod.)laik píše:...ctít při tvorbě všech výtvorů ,zákonitostí "zlatého řezu,Fibonačeho posloupnosti"......
- laik
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Zlatý řez a laikovi teoretické úvahy........
Nejde mě nějak zjistit jak převést frekvenci vodíku třeba na centimetry???...
ale dočetl sem se že vlnová délka našeho universa je 7,23 cm ....tzn že od této hodnoty bych se pomocí "geomertie"
mohl dopracovat ke každé další hodnotě ,třeba pří tvorbě Trka...čí Ufka........jde o to že když něco bude vyrobeno v harmonii tak i energie (at je jakakoli)
by mohla být co nejharmoničtější..........
ale dočetl sem se že vlnová délka našeho universa je 7,23 cm ....tzn že od této hodnoty bych se pomocí "geomertie"
mohl dopracovat ke každé další hodnotě ,třeba pří tvorbě Trka...čí Ufka........jde o to že když něco bude vyrobeno v harmonii tak i energie (at je jakakoli)
by mohla být co nejharmoničtější..........
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Zlatý řez a laikovy teoretické úvahy........
Úvaha se mi líbí.laik píše:... vlnová délka našeho universa je 7,23 cm ....tzn. že od této hodnoty bych se pomocí "geometrie" mohl dopracovat ke každé další hodnotě, třeba pří tvorbě Trka...či Ufka...
Jenom je potíž v tom, že není jasné, ke kterým rozměrům se má vztahovat - délka spirály, délka nádoby, průměr spirály, průměr nádoby, délka drátu? Co z toho se má přesně naladit?
Z toho důvodu se mi zdá lepší "ladit" prvky podobně, jako se to používá např. u periodicko-logaritmických antén. Její prvky jsou navzájem v takovém poměru, aby v určitém rozsahu frekvencí vždycky nějaká část antény rezonovala s momentálním kmitočem. Podobně fungují třeba paraboly a Fibonacciho spirála.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- laik
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
zlatý řez....
Mluvíme li o Fibonačiho spirále či zlatém řezu ,mluvíme vlastně o tomtéž.....
Jde o harmonii všech detailů vůdši sobě a vůdši celku......těžko to asi všechno spočítat ,ale určitě to jde......Když to dovedl "Bůh" při stvoření ,a to určitě neměl ani kružítko a ani kalkulačku tak to snad musíme zvládnout taky.....
Pruměr nádoby k délce nebude problém ,k tomu velikost spirály k roztečím drátu od sebe a tlouštce drátu....atd atd....
a snad by šlo takto se dopracovat i k tomu "Aeskulapovu žezlu".....ale to snad dál probrat ve vlákně Ufka.....
V tom by moh být zádrhel že někomu tyto spořiče více čí méně fungují a jinému vůbec...prostě se někdo při tvoření toho spořiče prostě jen náhodou dostal blíž k "ideálním"proporcím a ..............hmmmm
Jde o harmonii všech detailů vůdši sobě a vůdši celku......těžko to asi všechno spočítat ,ale určitě to jde......Když to dovedl "Bůh" při stvoření ,a to určitě neměl ani kružítko a ani kalkulačku tak to snad musíme zvládnout taky.....
Pruměr nádoby k délce nebude problém ,k tomu velikost spirály k roztečím drátu od sebe a tlouštce drátu....atd atd....
a snad by šlo takto se dopracovat i k tomu "Aeskulapovu žezlu".....ale to snad dál probrat ve vlákně Ufka.....
V tom by moh být zádrhel že někomu tyto spořiče více čí méně fungují a jinému vůbec...prostě se někdo při tvoření toho spořiče prostě jen náhodou dostal blíž k "ideálním"proporcím a ..............hmmmm
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zlatý řez a laikovi teoretické úvahy........
Převádět se nemusí, je to známé (jen si to teď přesně nevybavuju). Je to nějakých 21 cm a nějaké drobné... Řekl bych, že s Universem to bude mít hodně společného - tedy když si vynásobíš Tebou zmiňovanou frekvenci třikrát (tedy mělo by jít o harmonickou frekvenci), pak dostaneš 21,69 cm. Ta vodíková je o něco méně, ale s tím bych si moc nelámal hlavulaik píše:Nejde mě nějak zjistit jak převést frekvenci vodíku třeba na centimetry???
A nasměrovat samozřejmě kolmo k světovým stranám (sever, jih, východ, západ). Takže základna "přístroje" čtvercová či obdélníková
V podstatě jsem se zmiňoval o kostelích apod. - v podstatě je to proto, aby kostel působil přirozeně, odpočinkově a prostě úžasně. Takhle se loví dušičky!