Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
TRkové řady vyvíječů
Moderátor: sao
pomoc
Zdravím vas všechny,rád bych vás požádal o radu s kamaradem jsme se do tohohle dila pustili a spustili,on tdi spotreba o 2L na 100km mensi a ja 1,8 benzín a o 2L na 100 spotreba vyzsi a nevime co s tim a jsem skoro vkoncich protoze jemu to funguje tak jak ma a me ne.POradite mi co stim mam delat?DEkuji
Re: Zlatý řez a laikovy teoretické úvahy........
Osobně bych ladil výhradně podle Svijanský jedenáctky. Jeff jí má fak bohovskou...poota píše:Úvaha se mi líbí.laik píše:... vlnová délka našeho universa je 7,23 cm ....tzn. že od této hodnoty bych se pomocí "geometrie" mohl dopracovat ke každé další hodnotě, třeba pří tvorbě Trka...či Ufka...
Jenom je potíž v tom, že není jasné, ke kterým rozměrům se má vztahovat - délka spirály, délka nádoby, průměr spirály, průměr nádoby, délka drátu? Co z toho se má přesně naladit?
Z toho důvodu se mi zdá lepší "ladit" prvky podobně, jako se to používá např. u periodicko-logaritmických antén. Její prvky jsou navzájem v takovém poměru, aby v určitém rozsahu frekvencí vždycky nějaká část antény rezonovala s momentálním kmitočem. Podobně fungují třeba paraboly a Fibonacciho spirála.
Zdravím - poota
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Taky dobrý pívo nosí z nějakého koutahabana píše:Osobně bych ladil výhradně podle Svijanský jedenáctky. Jeff jí má fak bohovskou...
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
poota píše:Taky dobrý pívo nosí z nějakého koutahabana píše:Osobně bych ladil výhradně podle Svijanský jedenáctky. Jeff jí má fak bohovskou...
Kout.... bléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
....muj děda pocházel z Kouta...poslední rok jsem tamní pivo nedegustoval...ale nebylo špatný ...jsou horší...m11habana píše:poota píše:Taky dobrý pívo nosí z nějakého koutahabana píše:Osobně bych ladil výhradně podle Svijanský jedenáctky. Jeff jí má fak bohovskou...
Kout.... bléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
... věřím, že se " TO " povede ......
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
laikovy teorie.....
Palo....
směrovat auto přesně podle světovejch stran je dost těžký... jedině kdybych vubec nejezdil...a to by byla úspora... Člověk taky nechodí jen směřovanej jedním směrem sever jih....to by se šlo blbě...hmmm ale taky by to šlo zvládat....ted si tak představuji jak by to na ulicích vypadalo.. ...
ps:ponkys asi se stala někde chyba ,při zapojení v autě ,nebo tomu víc šlapeš po krku....co nějaká fotka a víc podrobností???....
jinak ,Svijany sem pil jen jednou a jelikož už sem byl podroušen ,tak nevím jak chutnají. tak se polepším a pokusím se to co nejdřív napravit.....
směrovat auto přesně podle světovejch stran je dost těžký... jedině kdybych vubec nejezdil...a to by byla úspora... Člověk taky nechodí jen směřovanej jedním směrem sever jih....to by se šlo blbě...hmmm ale taky by to šlo zvládat....ted si tak představuji jak by to na ulicích vypadalo.. ...
ps:ponkys asi se stala někde chyba ,při zapojení v autě ,nebo tomu víc šlapeš po krku....co nějaká fotka a víc podrobností???....
jinak ,Svijany sem pil jen jednou a jelikož už sem byl podroušen ,tak nevím jak chutnají. tak se polepším a pokusím se to co nejdřív napravit.....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: laikovy teorie.....
Proč auto? Jen mechanizmus, né?laik píše:Palo.... směrovat auto přesně podle světovejch stran je dost těžký...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 175 poděkování
tr-ko
co pořád hledáte složitosti , udělej to tak jak je tady na foru podle Saa , foukni to přes žárovku do sání a spoř!!!
na světové strany se víš co...
spořím 5l na 100 - heč
na světové strany se víš co...
spořím 5l na 100 - heč
felda
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: tr-ko
Jasný, to je ohledně stojatých přístrojů či staveb... No laik má v plánu i jiný věci, konkrétně toto sem to nepatří...felda píše:...na světové strany se víš co...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
- laik
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Trko
Ahoj feldo
ja už mám v autě trko .sice ne přesně podle saa,ale mám.taky něco uspořím litr až dva ,asi.....ale těžko se to pozná protože jezdím pořád městem a věčně vozím v autě hroooomady bordela.....i tu žárovičku tam mám...(jen ta diodka tam chybí )
.......ale i kdybych uspořil 100% paliva ,tak mě to nedá ,abych se nesnažil prozkoumat věci ohledně energii co nejvíc do hloubky a ještě hlouběji až k.......?????.....kdo ví.....
Palo nemysli si že mě nenapadla třeba i taková blbost ,jako otočnej spořič podle světovejch stran.....ale to je krávovina....ale u stacionárních zařízení ,doma či venku ,se tím mužem řídit......ale tyto uvahy patří do jiné kategorie.....
no ale problém asi bude ,podle čeho se řídit ,když mag.pole země se neustále někam posunuje??......
ja už mám v autě trko .sice ne přesně podle saa,ale mám.taky něco uspořím litr až dva ,asi.....ale těžko se to pozná protože jezdím pořád městem a věčně vozím v autě hroooomady bordela.....i tu žárovičku tam mám...(jen ta diodka tam chybí )
.......ale i kdybych uspořil 100% paliva ,tak mě to nedá ,abych se nesnažil prozkoumat věci ohledně energii co nejvíc do hloubky a ještě hlouběji až k.......?????.....kdo ví.....
Palo nemysli si že mě nenapadla třeba i taková blbost ,jako otočnej spořič podle světovejch stran.....ale to je krávovina....ale u stacionárních zařízení ,doma či venku ,se tím mužem řídit......ale tyto uvahy patří do jiné kategorie.....
no ale problém asi bude ,podle čeho se řídit ,když mag.pole země se neustále někam posunuje??......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 175 poděkování
laikovy teorie
to je OK , to jen aby to někteří nebrali tak vědecky.....
já spořím , protože mi dali služebák... proto těch 5 litrů----
já spořím , protože mi dali služebák... proto těch 5 litrů----
felda
- laik
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
zlatý řez
Zdravím
já jen aby se neřeklo že ty bláboly kolem využití zlatého řezu, jsou zase nějaký ty moje blbosti.......
jeden výrobce kabelů si na tom taky ujíždí...
http://www.excelia-hifi.cz/cardas.htm
já jen aby se neřeklo že ty bláboly kolem využití zlatého řezu, jsou zase nějaký ty moje blbosti.......
jeden výrobce kabelů si na tom taky ujíždí...
http://www.excelia-hifi.cz/cardas.htm
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Pan Vranka byl v pořadu Den-D na ČT1.
Karban by měl radost. Investory totiž nepřesvědčil. Non
Viz část Hydrogen: Investoři si zkrátka se Zdeňkem nerozuměli. „Je to bláznivina, nikdy se to nerozšíří ( ) a nemám zájem,“ shrnul pak navíc své pochyby i o samotné funkčnosti přístroje Ondřej Bartoš. Ostatní investoři ho v rychlém sledu následovali a i zarputilý Zdeněk Vranka tak musel Doupě opustit bez úspěchu.
http://www.ceskatelevize.cz/program/102 ... den-d.html Pusťte si to od 16té minuty.
Viz část Hydrogen: Investoři si zkrátka se Zdeňkem nerozuměli. „Je to bláznivina, nikdy se to nerozšíří ( ) a nemám zájem,“ shrnul pak navíc své pochyby i o samotné funkčnosti přístroje Ondřej Bartoš. Ostatní investoři ho v rychlém sledu následovali a i zarputilý Zdeněk Vranka tak musel Doupě opustit bez úspěchu.
http://www.ceskatelevize.cz/program/102 ... den-d.html Pusťte si to od 16té minuty.
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Re: Pan Vranka byl v poøadu Den-D na ÈT1.
Zdenda Vranka se chtěl kapku medializovat, toť vše.aNONym píše:Karban by měl radost. Investory totiž nepřesvědčil. Non
Pro něj je samotnou účastí splněno, nic jiného čekat nemohl.
Pokud někdy v budoucnu někoho přesvědčí a prachy dostane, bude mít stejně později potíže jako spoustu jiných podvodníčků menšího kalibru...
:O)
Re: Pan Vranka byl v poøadu Den-D na ÈT1.
- a navíc ten název: HYDROMOTOR, to snad ne!
Hydromotor je přece skutečný stroj, motoro hnaný tlakovou kapalinou.
Hydromotor je přece skutečný stroj, motoro hnaný tlakovou kapalinou.