Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
...
Jsem rád že jsem MMS koupil od PALA zatím žádné komplikace , jsem na 8mi kapkách 3x denně. snad jen že mi moje oblíbené startky přestávájí chutnat....je to v tom souvislost?? já kouřím rád a přestávat ještě nechci ale vodní dýmku mi to nijak chuťově nemění a to je hlavní..
Originál MMS
Ahoj všichni
MMS jsem koupil 2.4.2009 od "Z Technology s.r.o." (http://www.emms.cz). Byl to komplet 100 ml MMS a 100 g kys.citronové plus 100 ml lahvička plus kniha Jima Humbleho MMS 1. vydání vše za 890 Kč plus poštovné 140 Kč (celkem pálka na to, že chloritan sodný je za pakatel a kyselina citronová taky, ale bylo to něco novýho a knížka k tomu..... ).
Moje zkušenosti:
Já 84 Kg 184 cm 43 roků // Ona 49 Kg 160 cm 41 roků (R=ráno V=večer K=počet kapek MMS aktivovaných 5 x počet kapek kyseliny)
Oba relativně zdraví, sportovně založení chtíc se zbavit všech případných breberek.....
1.den V= 1K // 1K
2.den R= 2K // 2K V= 3K // 3K
3.den R= 4K // 4K(těžký průjem,zvracení) V= 5K // 0K(zimnice)
4.den R= 6K // 1K V= 7K // 2K (oba lehký průjem)
5.den R= 8K // 3K V= 9K // 4K (oba lehce "rozhození" jinak to šlo)
6.den R= 10K // 5K V= 11K(jako 5.den) // 6K (špatně od žaludku=tlak)
7.den R= 12K (zvracení,silný průjem) // 0K (špatně od žaludku) V= 10K // 5K (oba únava)
8.den R= 10K // 5K
Od osmého dne jsme to oba přestali brát. JÁ z důvodu totálního odporu k pachu oxidu chloričitého a ONA ze soucitu ke mě, ale ještě několik týdnů si čistila zuby roztokem 5 kapek MMS a 25 kapek kyseliny v 1 dl vody. Při aktivaci a vývinu oxidu chloričitého jsem se musel hodně držet abych nehodil pořádnou kosu hned po ránu ještě celých 14 dní. Je to už dříve zmiňovaný reflex na tomto fóru, kdy se mozek prostě blokne, tak pozor na to a nepodceňujte tento reflex. Raděj si zacpěte nos nebo opravdu řeďte džusem atd. Brácha se toho půl roku nemůže zbavit! Je to v podstatě důvod proč jsem MMS neužíval od jara ani já
Možná to bylo opravdu zbytečnou honbou za docílení 15 kapek za každou cenu.... Až humbuk kolem prasečích a jiných morových strašáků mě přiměl oprášit lahvičky MMS a pokusně dal koupel podle návodu. Cítil jsem se skvěle a kupodivu mi vůbec nevadil oxid i přesto,že jsem si čichnul přímo při aktivaci ke skleničce!
Můj názor na konec:
1) Neřešil bych co je jak naředěný, podstatná je aktivace dostatečným množstvím kyseliny a to 1 MMS ku 5 kyseliny je vždy dostačující od 20%-30% chloritanu sodného.
2) Každý člověk je jinak citlivý k MMS a to svým zdravotním stavem,váhou,věkem,pohlavím atd. tak nesoupeřte jako já kolik toho do sebe dostanete, ale poslouchejte svoje tělo a pokud vám nedělá problém 100 kapek tak si je klidně dejte a stejně tak citliví si můžou dávat svou hranici třeba 2 kapky. Hlavně se nesmíte cítit dlouho špatně bez změny k lepšímu. Můj názor je brát často (co 2 hodiny) menší dávky, protože stejně oxid chloričitý v krvi koluje maximálně tuto dobu. Jak napsal děda Slavík "To znamená, že každé dvě hodiny dodám tělu jako pomoc jen malé pohlazení pro svinstvo, které chci z těla odstranit.
Když ale dám tři dávky za den po 16 kapkách, tak je to třikrát za den pořádná rána pěstí do nepřítele a šance úspěšnosti vyšší, něž dlouhodobá hlazení" taky názor a na odolnější breberky jistě účinné, ale je důležité k takovým dávkám dojít postupně a ne silou.
Teď řeším vlastní výrobu MMS naředěním 80% chloritanu v prášku nebo přímo koupí roztoku 25% na úpravu pitné vody. Jsem tak trochu chemik tak mi připadne dost ujetý další dávku 100 ml kupovat za 300 Kč
Jsem ze Střední Moravy,tak sháním lidičky na společný nákup soudku chloritanu, protože jen pro sebe by mi vydržel 1000 let
MMS jsem koupil 2.4.2009 od "Z Technology s.r.o." (http://www.emms.cz). Byl to komplet 100 ml MMS a 100 g kys.citronové plus 100 ml lahvička plus kniha Jima Humbleho MMS 1. vydání vše za 890 Kč plus poštovné 140 Kč (celkem pálka na to, že chloritan sodný je za pakatel a kyselina citronová taky, ale bylo to něco novýho a knížka k tomu..... ).
Moje zkušenosti:
Já 84 Kg 184 cm 43 roků // Ona 49 Kg 160 cm 41 roků (R=ráno V=večer K=počet kapek MMS aktivovaných 5 x počet kapek kyseliny)
Oba relativně zdraví, sportovně založení chtíc se zbavit všech případných breberek.....
1.den V= 1K // 1K
2.den R= 2K // 2K V= 3K // 3K
3.den R= 4K // 4K(těžký průjem,zvracení) V= 5K // 0K(zimnice)
4.den R= 6K // 1K V= 7K // 2K (oba lehký průjem)
5.den R= 8K // 3K V= 9K // 4K (oba lehce "rozhození" jinak to šlo)
6.den R= 10K // 5K V= 11K(jako 5.den) // 6K (špatně od žaludku=tlak)
7.den R= 12K (zvracení,silný průjem) // 0K (špatně od žaludku) V= 10K // 5K (oba únava)
8.den R= 10K // 5K
Od osmého dne jsme to oba přestali brát. JÁ z důvodu totálního odporu k pachu oxidu chloričitého a ONA ze soucitu ke mě, ale ještě několik týdnů si čistila zuby roztokem 5 kapek MMS a 25 kapek kyseliny v 1 dl vody. Při aktivaci a vývinu oxidu chloričitého jsem se musel hodně držet abych nehodil pořádnou kosu hned po ránu ještě celých 14 dní. Je to už dříve zmiňovaný reflex na tomto fóru, kdy se mozek prostě blokne, tak pozor na to a nepodceňujte tento reflex. Raděj si zacpěte nos nebo opravdu řeďte džusem atd. Brácha se toho půl roku nemůže zbavit! Je to v podstatě důvod proč jsem MMS neužíval od jara ani já
Možná to bylo opravdu zbytečnou honbou za docílení 15 kapek za každou cenu.... Až humbuk kolem prasečích a jiných morových strašáků mě přiměl oprášit lahvičky MMS a pokusně dal koupel podle návodu. Cítil jsem se skvěle a kupodivu mi vůbec nevadil oxid i přesto,že jsem si čichnul přímo při aktivaci ke skleničce!
Můj názor na konec:
1) Neřešil bych co je jak naředěný, podstatná je aktivace dostatečným množstvím kyseliny a to 1 MMS ku 5 kyseliny je vždy dostačující od 20%-30% chloritanu sodného.
2) Každý člověk je jinak citlivý k MMS a to svým zdravotním stavem,váhou,věkem,pohlavím atd. tak nesoupeřte jako já kolik toho do sebe dostanete, ale poslouchejte svoje tělo a pokud vám nedělá problém 100 kapek tak si je klidně dejte a stejně tak citliví si můžou dávat svou hranici třeba 2 kapky. Hlavně se nesmíte cítit dlouho špatně bez změny k lepšímu. Můj názor je brát často (co 2 hodiny) menší dávky, protože stejně oxid chloričitý v krvi koluje maximálně tuto dobu. Jak napsal děda Slavík "To znamená, že každé dvě hodiny dodám tělu jako pomoc jen malé pohlazení pro svinstvo, které chci z těla odstranit.
Když ale dám tři dávky za den po 16 kapkách, tak je to třikrát za den pořádná rána pěstí do nepřítele a šance úspěšnosti vyšší, něž dlouhodobá hlazení" taky názor a na odolnější breberky jistě účinné, ale je důležité k takovým dávkám dojít postupně a ne silou.
Teď řeším vlastní výrobu MMS naředěním 80% chloritanu v prášku nebo přímo koupí roztoku 25% na úpravu pitné vody. Jsem tak trochu chemik tak mi připadne dost ujetý další dávku 100 ml kupovat za 300 Kč
Jsem ze Střední Moravy,tak sháním lidičky na společný nákup soudku chloritanu, protože jen pro sebe by mi vydržel 1000 let
Naposledy upravil(a) HARAKIRI dne úte 15 pro 2009 21:00, celkem upraveno 1 x.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Originál MMS
Každý jsme jiný a máme jinou potřebu. To je asi ono. Ale mám ještě jeden postřeh.Každý člověk je jinak citlivý k MMS a to svým zdravotním stavem,váhou,věkem,pohlavím atd. tak nesoupeřte jako já kolik toho do sebe dostanete, ale poslouchejte svoje tělo
Jistě každý víte, jaký zápach vychází z člověka, který má chřipku. Dnes přijel zeť s údajně vyléčenou chřipkou, zdržel se dvě hodiny, ale zápach (acetonu??) zůstal.
Kdysi jsem měl doma dělané horské slunce (/z výbojky) a v podobných případech "vypálil vzduch". Již dávno má svůj život za sebou. Napadlo mne, dát do skleničky asi padesát kapek NaCIO2 s příslušným množstvím kyseliny (bez vody) a čekat. Netrvalo dlouho a chřipkový zápach zmizel a vzduch voní podobně, jako při použití horského slunce. Slaboučká vůně chloru mně nevadí. Pokud zde nějaký pozdrav chřipky nechal, je po něm.
To je můj nový názor (pro mne nový)
Kluci, do toho.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Originál MMS
Jestli je pro Tebe tato nabídka nezajímavá:HARAKIRI píše:...jsem ze Střední Moravy,tak sháním lidičky na společný nákup soudku chloritanu, protože jen pro sebe by mi vydržel 1000 let
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 51&start=0
Pak bude zřejmě pro Tebe asi nejblíž Brenntag v Chopyni (soudek s chloritanem sodným): http://www.mapy.cz/#st=s@sss=1@ssq=Bren ... opyn%C4%9B@@
Vjezd mají u tý benzínky tam, jak je ten "skorokruháč"
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
....horské slunce....
Zdravím...
....jen tak mimo téma.....
To horský slunko používáme doma na vypálení "bacilů" dodnes a ten ozon je fakt stejnej jak když se odpařuje MMS z odevřené sklenice.....nevím nakolik to bude mít ale stejný účinky....
ps:ale pokud se potřebujete zbavit plísně na stěnách bez použití sava tak to horský sluníčko poslouží stejně...
To horský slunko používáme doma na vypálení "bacilů" dodnes a ten ozon je fakt stejnej jak když se odpařuje MMS z odevřené sklenice.....nevím nakolik to bude mít ale stejný účinky....
ps:ale pokud se potřebujete zbavit plísně na stěnách bez použití sava tak to horský sluníčko poslouží stejně...
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
také mimichodem
Máme doma malou vodní fontánku, občas se musí vyčistit, voda zřejmě pochytá z místnosti vše možné. Nějak se mi do toho nechtělo, kápla jsem tam 3 kapky MMS bez aktivátoru a vodička čistá a voňavá jako horská bystřina
Nejsilnější lék je LÁSKA - trošičku denně mi dej.......
- Bardioc
- Starší člen
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 74 poděkování
Re: ....horské slunce....
Můžu potvrdit. Pořídil jsem si horské slunce v kamenném bazaru, nebo spíš vetešnictví. Je to staré horské slunce original Hanau v prvotřídním stavu a je to naprosto prvotřídní bacilodrtič. Bacilům a ani plísním na zdi žádné nepomůže!laik píše:Zdravím...
Naposledy upravil(a) Bardioc dne stř 16 pro 2009 15:18, celkem upraveno 1 x.
Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: také mimichodem
Tak. A podobně to dokáže vyčistit vzduch. Ale je potřeba přidat aktivátor, aby se tvořil plyn.vodička čistá a voňavá jako horská bystřina
Při tom jsem si ale vzpomněl na jednu důležitou věc. UMÍSTIT SKLENIČKU S MMS, KTERÝM CHCI VYČISTIT VZDUCH, MIMO DOSAH DĚTÍ. SKLENIČKA A BARVA TEKUTINY LÁKÁ DĚCKA K NAPITÍ.
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Mrtvé s živým zde není porovnáno, ale je ukázán i JINÝ ÚČINEK MMS, než na který jej zatím používáme. Na dezinfekci vody a vzduchu.Hmm... , myslím si že porovnávať mrtvé so živím je už trošku silná káva . Pepe
Běžné SAVO originál, nebo Laguna (NACIO) je na čistění pitné vody a studní. A jak je vidět, MMS je stejně účinné (ne-li lepší) a dovede vyčistit i vzduch v bytě.
Kluci, do toho.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Furt to SAVOděda Slavík píše: Běžné SAVO originál, nebo Laguna (NACIO) je na čistění pitné vody a studní. A jak je vidět, MMS je stejně účinné (ne-li lepší) a dovede vyčistit i vzduch v bytě.
Savo je NaClO. -Chlornan sodný
MMS1 je NaClO2. - Chloritan sodný
Chlornan vápenatý CaClO2 = Laguna modrý šíp se dá použít jako MMS2
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
MMS
mam dotaz: MMS, resp. chlordioxid, se vypari do dvou hodin, nesmi se brat C behem vypiti i te doby, to ja jasne, ale je mozne si vzit neco s Ceckem po tech dvou nebo vice hodinach, kdyz vim ze nebudu za par hodin opet brat MMS, potrebuju dostat do sebe uz pomeranc, kivi, mandarinky aod., mam abstak, snad to az tak nevadi, co rikate? resp. za jak dlouho se "vypari" z tela prirodni Cecka(ovoce), snad nemluvim nesmysly, kdyz tak mne opravte :-P
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Origo vs chemička
Přidávám obrázky z "vědeckého výzkumu"la píše:Tak tu je u mě Palo a připravil mě o trochu originálního MMS v rámci vědeckého výzkumu...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: MMS
Takže "znova na trať".JardaXXX píše:... potrebuju dostat do sebe uz pomeranc, kivi, mandarinky aod., mam abstak, snad to az tak nevadi, co rikate? resp. za jak dlouho se "vypari" z tela prirodni Cecka(ovoce), snad nemluvim nesmysly, kdyz tak mne opravte :-P
Přírodní vitaminy MMS nevadí nikdy! Čili se můžou dlabat i současně s MMS.
Takže dál už mluvíme jenom o syntetickém vitaminu C, ať už se bere práškový, v tabletách a nebo přidaný do čehokoli. Ten MMS odbourává přednostně. Až potom, co mu zbydou síly, tedy když, tak se teprve dá do škodlivin a breberek. Tento vitamin C tedy užívat až po minimálně dvou hodinách po MMS.
V případě, že to s dávkou MMS přeženeš, můžeš její účinek oslabit tím, že si vezmeš vitamin C třeba rovnou.
Vitamin C s prodlouženým uvolňováním nemá smysl brát, jenom to zdržuje a je to zbytečně drahé. Pro užívání vyšších dávek s dobrým vstřebáním je lepší normální práškový vitamin C smíchat s čerstvě rozmixovanými rajčaty.
Doufám, že jsem to napsal tak jasně, že by to mohla pochopit i ústřice.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Co zvládne a nezvládne MMS
Pro zajímavost přidávám seznam breberek z diagnostiky Salvia (paní Bláhová) - jde o člověka relativně spokojeného se svým zdravím, ale zároveň VELMI PSYCHICKY ZDATNÝM (tedy nepřipouštějícím si nějakou tu nemoc)! Tento "jedinec" je při běžné kontrole u doktora považován za zdravého.
Pro info: Zvýrazněné či ztmavené breberky MMS při běžném užívání nezvládá.
Samozřejmě záleží na "dospělosti" parazita. Některé výsledky mohou být zavádějící.
Paní Bláhová tvrdí, že MMS sice zlikviduje hodně potvor, co doktoři "běžně" likvidují, avšak průšvih je v tom, že MMS breberky "většího" kalibru rozvětrá až tak, že se dostova "rozfofrujou" po celém těle. Např. totiž naruší cystu, ve které jsou paraziti (viz např. echinokok) a pak se parazité rozproudí po celém těle, což jednu z uživatelek pěkně rozhodilo ve vlákně "Paraziti..." - při testu na Oberonu - takže - Oberon podle této teorie - opravdu nechyboval.
Je docela možné, že pokud někdo používá zapper na parazity, může to fungovat podobně - jen upozorňuji na tuto možnost.
Jaké z toho plyne ponaučení?
Jestli chcete být opravdu zdrávi, před užíváním MMS se zbavte parazitů. Počítejte s nezájmem doktorů a tedy způsobem "urob si sám". MMS totiž jak to vypadá funguje pouze jako finální čistič "zhnilých zbytků" a malých "symbolických" "škůdců".
Samozřejmě MMS pomůže pomoci, avšak v kombinaci s parazity může natropit celkem neplechu. A je jen otázka, co se "bude dít dál".
Pro info: Zvýrazněné či ztmavené breberky MMS při běžném užívání nezvládá.
Samozřejmě záleží na "dospělosti" parazita. Některé výsledky mohou být zavádějící.
Paní Bláhová tvrdí, že MMS sice zlikviduje hodně potvor, co doktoři "běžně" likvidují, avšak průšvih je v tom, že MMS breberky "většího" kalibru rozvětrá až tak, že se dostova "rozfofrujou" po celém těle. Např. totiž naruší cystu, ve které jsou paraziti (viz např. echinokok) a pak se parazité rozproudí po celém těle, což jednu z uživatelek pěkně rozhodilo ve vlákně "Paraziti..." - při testu na Oberonu - takže - Oberon podle této teorie - opravdu nechyboval.
Je docela možné, že pokud někdo používá zapper na parazity, může to fungovat podobně - jen upozorňuji na tuto možnost.
Jaké z toho plyne ponaučení?
Jestli chcete být opravdu zdrávi, před užíváním MMS se zbavte parazitů. Počítejte s nezájmem doktorů a tedy způsobem "urob si sám". MMS totiž jak to vypadá funguje pouze jako finální čistič "zhnilých zbytků" a malých "symbolických" "škůdců".
Samozřejmě MMS pomůže pomoci, avšak v kombinaci s parazity může natropit celkem neplechu. A je jen otázka, co se "bude dít dál".
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co zvládne a nezvládne MMS
Domnívám se, že z toho seznamu máme většinou jen něco. A na co nemá MMS patrony, tak to zvládne česnek nebo nějaký jiný "šalvostr".Pro info: Zvýrazněné či ztmavené breberky MMS při běžném užívání nezvládá.
Humble vypisuje spoustu nemocí, které s tím zdařile odstranil a O TO NÁM HLAVNĚ JDE. O nemoci a vady.
Já mám za dvacet dní (doktor hrozil operací) prostatu funkční jako za mlada. Breberky, nebreberky, funguje to.
Každý asi máme schopnost těla jinak stavěnou. A tedy i způsob, jak tělu pomoct ty breberky a jejich důsledky zvládnout.
Kluci, do toho.