Moderátor: rival
Máš pocit, že je to drahý?? Podívej se jen pár let zpátky!!!! To co dnes stojí ve stovkách, tak tehdy stálo v tisícovkách!!!nonoje píše:Verim ze na tom nieje nic tazke a nechapem co na tom moze tolko stat
http://fyzweb.cuni.cz/odpovedna/indexpr ... agnetismushuhu1235 píše:To je aky clanok? nepoznam
Takych uz bolo. Aj tuna.nonoje píše:Inac ja to chcem pouzit na vyrobu prudu z rozdelu teplot ...
Prajem ti vela mnoho stastia (aj trpělivosti)nonoje píše:rozmyslaj!! najlespsie je to skonstruovat sam!!!![]()
![]()
![]()
Mmch: Jaký teplotní spád chceš používat??nonoje píše: Inac ja to chcem pouzit na vyrobu prudu z rozdelu teplot ...
cit:nonoje píše:to mas pravdu ze starnu ..len zalezi z akych materialov je to zlozene!! ..A aky teplotny spad? ..hmm neviem kolko stupnov ..mozno neakych 100 Stupnovv prvom rade ma zaujima aby mi to nieco vyrobilo ked to zostrojim ..potom mozem pouzit ine materialy a vylepsit to
Zkoušel sis už změřit kolik "teče" z průmyslově vyráběných článků???nonoje píše:..... v prvom rade ma zaujima aby mi to nieco vyrobilo ked to zostrojim ......
Myslím, že ti neporadí nic jinčího, co si najdeš sám v tom již odkazovaném ppt souboru.nonoje píše:.... uz som sa ich pital ake materialy je najlepsie pouzit a taak ..uvidim ake informacie nove sa dozviem ..Inac diik ze mi prajes.. je tu vela takych co vsetko daju hned do kosa a pritom sa nepokusia o nic .....Ty vidis problem vo vyrobe alebo v pozhanani materialu na tento ucel ?