Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Steorn - energie z magnetů
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
V časopisu Computer 17/06 se ke konci úvodního článku na straně 3 píše o problematice hořících bateriích do notebooků. Cituji: "Jednou provždy se rozhodla vyřešit problémy s napájením irská společnost Steorn. Téměř náhodou se jí podařilo pomocí magnetů vytvořit takové zařízení, které samo vytváří více energie, než se do něj přivádí. <b>Sice to odporuje základním zákonům fyziky, ale je to tak.</b> Steorn je přitom sympaticky sám na pochybách. Vůbec neví, jak je to možné, a prosí jakékoliv světové laboratoře, aby mu pomohly odhalit případné chyby. Zatím každý nezávislý vědec, který zařízení zkoumal, potvrdil, že funguje.
Nevíte o tom někdo něco bližšího ?
Nevíte o tom někdo něco bližšího ?
rival - živý člověk - suverén
- kutz
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Zdar rivale sem rád že zase "žiješ" )
v co kde na netu proběhl odkaz http://www.novinky.cz/zahranicni/irska- ... tvqok.html
kde je tisková zpráva o tomto pokud ti to uniklo. jinak pod článkem je zajimavá diskuze, a v příspěvku z 6.9 je i informace o podání českého pantentu založeného na podobném principu )
ps: nějak sme si v praze zapoměli vyměnit kontakty. napiš mi aspoň na ICQ. dík
v co kde na netu proběhl odkaz http://www.novinky.cz/zahranicni/irska- ... tvqok.html
kde je tisková zpráva o tomto pokud ti to uniklo. jinak pod článkem je zajimavá diskuze, a v příspěvku z 6.9 je i informace o podání českého pantentu založeného na podobném principu )
ps: nějak sme si v praze zapoměli vyměnit kontakty. napiš mi aspoň na ICQ. dík
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
WO2006035419
Mají i světový patent, moc chytrý z toho jsem nebyl, nebo spíš jsem na to neměl čas přeložit a koumat.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
překlad
Tak jsem včera četl ten patent, jsem to zkombinoval originál a translátorový překlad a pár slovíček jsem upravil v zdánlivě důležitých částech, jestli máte někdo chuť si s tím ještě pohrát, bylo by to hezké. Některé části nejsou zobrazeny na výkresech(jak to i podotýká v textu). Zatím jsem četl a při tom jsem dělal ty úpravy a to mi nestačilo k pochopení podstaty zisku energie navíc, není mi jasné ani styl pohybu v tomto lineárním zobrazení, jedině že ten krám by se věčně šukal z prava doleva. Kde se vyskytne těch 25000 otáček? a systém snímání (převod) energie?
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
Jak Steorn funguje...
Myslím (už po několikáté ), že tohle by se fakt točit mělo. Možná to patří do magn. motorů, ale našel jsem to jako steorn, tak je to tady.
Čo viete o firme steorn?
Dne 12.1. 2010 mali odprezentovať voľnu energiu. Má niekto bližšie informácie?
Re: Čo viete o firme steorn?
Uz zasa? Nejake info je tu http://tvina.sk/index.php?zobraz=videoarchiv&hraj=1352jaja píše:Dne 12.1. 2010 mali odprezentovať voľnu energiu
- spaceball
- Zasloužilý člen
Minulý pokus zhatilo světlo - fotony. Další pokus v přímém přenosu bude pro jistotu snímán za úplné tmy, aby nemohlamp píše: Uz zasa?
býti ovlivněn. Nejlépe by bylo jej provést v krabici v duchu Schrödingerovy kočky - motor by se nacházel v
kvantové superpozici do té doby, než nahlédneme pod víko krabice, čímž způsobíme kolaps vlnové funkce. Není dobré
koukat pod víko, mohlo by nás něco prehistorického pokousat v případě úspěchu V případě neúspěchu můžeme
kdykoliv toto informaci o nefunkčnosti zařízení smáznout kvantovou gumou - jednoduše, přiložíme víko nazpět a
zařízení přejde do stavu superpozice....točí a netočí se zároveň... obé bude pravdou....
Spaceball
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Steorn Free Energy Generatoramp píše:Uz zasa? Nejake info je tu http://tvina.sk/index.php?zobraz=videoarchiv&hraj=1352jaja píše:Dne 12.1. 2010 mali odprezentovať voľnu energiu
Steorn 15.12. v Dublinu spustil veřejnou demonstraci magnetického motoru súčinností > 1. Motor poběží v přímém přenosu do 31.1.2010. http://www.steorn.com
...jsem si to pečlivě prohlédl.... .....napište, jaký z toho máte dojem....ale prosím seriozně...zatím nechci nikoho ovlivňovat svým názorem...
pozn. zastavte si video u krátkého probliku na zdroj energie...je zde nápis firma "ansmann"...m11
... věřím, že se " TO " povede ......
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
čerpadlo energie
Jsou to do té míry kydy, že se za tím může skrývat cokoli. Pokud budu mít generátor s COP +1, udělám pořádnou bednu a začne se mi vyplácet hned, jak to spustím. Plastikové točítko, u kterého nikdo nepozná jestli se točí samovolně, je pro srandu. Ať na to zapojí dynamometr s měřákem a budem si kvit. Ta prezentace určitě stála víc (chlebíčky atd.) než pár větších magnetů. A ten online pohled neběží....
Dneska jsem zlej.
Dneska jsem zlej.
Jim68
Be happy!
Be happy!
Zdravím,
vrátím se zase na začátek. Věděl by někdo zkušenější jak to funguje (jak jsou uloženy magnety, jak cívky, jak se to napájí a kde se snímá energie)? Mělo by to být v té prezentaci, ale jsem z toho jelen a neumím anglicky.
http://pesn.com/2010/01/30/9501608_Steorn_overunity_demonstration_completed/
vrátím se zase na začátek. Věděl by někdo zkušenější jak to funguje (jak jsou uloženy magnety, jak cívky, jak se to napájí a kde se snímá energie)? Mělo by to být v té prezentaci, ale jsem z toho jelen a neumím anglicky.
http://pesn.com/2010/01/30/9501608_Steorn_overunity_demonstration_completed/
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
STEORN dle JNL ...
... http://jnaudin.free.fr/html/qedynmnu.htm ... "nemagnetářům" doporučuji (pro lepší pochopení) nejdříve si prohlédnout ORBO Principle ... A. ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Steorn - energie z magnetů
Vlákno vyčištěno 17.3.2012 SDK
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.