člověk to musí brát z rezervou, ale tady jde spíše o informovanost a vliv na ostatní. ZdeněkF vychází právě jen z informací, které nezasazuje do kontextů a vybral si pouze jen to co nahrává jeho argumentaci . Přesně takto jsou zmanipulovaní ti co nehledají pravdu, ale pouze jim stačí odkaz na takové papaláše o kterých píšete.Barbucha píše: ... ale. ale, pánové, já se vám divím.... to jste si ještě nezvykli, že akademická komunita je v naprosté většině složena z patolízálků,...
Osobně jsem si vyzkoušel test studené fúze v mikrovlnné troubě, kde z magneticky inertního materiálu, což byl v tomto případě grafit ( tuha z pentilky Koh-i-noor ) a uhelný prach nadrcený z brikety, vznikl feromagnetický prach .( předem otestováno silným magnetem....nulová reakce ) Po vyjmutí prachu z prolákliny, kde zářil konec tuhy jsem zjistil, že reaguje na magnet Magnet pod papírem prach na papíře přitahoval a opisoval tahy magnetu. ( reakce uhlíku na teplo je diamagnetická, magnety by prach na papíře odpuzoval ) Tato reakce není akademiky přijata a bylo mi fyziky Pekárkem a Jelínkem ze Sisyfa řečeno, že je to nemožné. Vymysleli si, že se uvolnilo železo ze stěny mikrovlnky a putovalo po dně cca 10 cm do místa kde zářil konec grafitové tuhy a skoro to protavilo stěnu zkumavky s pracovní teplotou skla Simax 1260'C. Posléze řekli, že jsem si neumyl zkumavku, když i to jsem jim vyvrátil přišli s diamagnetičností uhlíku. To jsem jim vysvětlil, že magnet prach přitahuje stále i rok po testu ( diamagnetická reakce je dočasná ). Nedalo jim to a nakonec přišli s jakousi zahraniční studií , kde jsou některé tuhy syceny železem . Je pravda, že maďarský vědec György Egely toto prezentoval na tiskovce v Praze a otestoval předem jen uhelný prach nikoliv grafitovou tuhu, jenže já jsem použil tuhu, kterou jsem předem otestoval magnetem s nulovou reakcí . Firma Koh-i-noor nesytila grafit železem a ani ložisko grafitu na Netolicku obsah železa neuvádí . ( použil jsem tuhu z dob ČSSR ) Starší fyzik mi zakázal slovně tuto zkušenost a skutečnost šířit . Vyměnili jsem si několik mailů , ale jejich přístup byl takový, že test nakonec provedou , ale jen se zážehem grafitu . Toto jsou podmínky , které neumožní vzniku potřebné reakce transmutace uhlíku na železo . Opakoval jsem sám test několikrát než se to povedlo a nechal záři a mikrovlny působit 4 minuty . Vysypaný prach ze zkumavky, volně ležící kolem tuhy feromagnetický nebyl, jen ten co ulpěl v protavené proláklině společně s okrajem tuhy ve stěně zkumavky .
Pánové tuto skutečnost ověřit nechtějí, museli by toto oficiálně přiznat a protože to plně odporuje jejich vzdělání , raději to vytěsní a zapřou. Předpoklad, že si to v SZÚ jen tak vyzkoušeli je hodně pravděpodobný , ale protože ví že pouhý zážeh grafitu nevytvoří kýžený výsledek, jsou tento test jimi navržený ochotni v jejich tzv. kontrolovaných podmínkách uskutečnit. ( asi se bojí o ústavní mikrovlnku :-) )
PS : má mikrovlnka neutrpěla jediný šrám i když tam proběhly teploty nad 1260 'C. Po otevření dvířek po 4 minutách záření ( jako když svařujete elektrikou ) nevyšel kouř, jen takový zápach pálení . Zkumavka ( Válec ) je zde : http://postimg.org/gallery/2owv2ayos/ ..... je potřeba spíše otevřený válec z obou jeho konců , kvůli přístupu vzduchu . ( při zapnutí mikrovlnky zažehly oba konce tuhy , ale ten u dna zkumavky záhy zhasl a zářil jen ten u otevřeného okraje. )
Tato reakce podle pana Egelyho uvolní z materiálu ( grafit a uhlí ) daleko více než je hodnota energie kterou získáváme konvenčním pálením ( zapálení hořákem ) těchto složek . Pan Egely už vytvořil generátor , kde měří vstupní a výstupní hodnoty energie . Dalo by se za minimální náklady topit a vyrábět elektřina . viz :
Stačí přemýšlet, konat a pozorovat pak budeme všichni moudřejší :-)