Dobrý den,
prosím o rady a nápady jak se zbavit endometriózy jinak než opakovanými operacemi a hormony.
Není to pánské téma a tak se zde neprobíralo. Dovolila jsem si založit nové vlákno - téma endometrióza jsem nenašla.
Děkuji všem za ochotu se nad tím zamyslet.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Endometrioza - jak vyléčit?
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Re: Endometrioza - jak vyléčit?
Začal bych praktikovat výplachy gyndy s MMS1 nebo CDH i CDS.
Jsou to cizí útvarečky, takže je obrovská šance na jejich zničení. Výplachy se kromě jiného postarají o bezpečí vejcovodů, vaječníku, dělohy i pochvy.
V každém případě jde o oslabenou imunitu.
Batles
Jsou to cizí útvarečky, takže je obrovská šance na jejich zničení. Výplachy se kromě jiného postarají o bezpečí vejcovodů, vaječníku, dělohy i pochvy.
V každém případě jde o oslabenou imunitu.
Batles
A už to některá zkoušela - a pomohlo to? A jsou myšleny koupele nebo jak to tam dostat?
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
No já to nezkoušelhrozinka píše:A už to některá zkoušela - a pomohlo to? A jsou myšleny koupele nebo jak to tam dostat?
Zařízení na výplachy gyndy koupíte běžně v lékárně. Kupte si ale harmonikový tvar, ten je mnohem pohodlnější než balónkový.
Silikonovou trubičku vsunete tam, kam je potřeba.....
Hromada žen si tyto výplachy dělá, mají vysokou účinnost.
-
- Stálý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Výplach je zajímavý, pro někoho možná i řešením..... jistě však neovlivní řešení v nevyplachovatelné oblasti "spodku"..... EM je zákeřná sviňa, jako rak..... Smutné je to zejména u mladšího ročníku - progrese EM-cyst z vaječníků do břišní dutiny. Mudrové plánují pouze hormony /řezat..... Jiný případ s progresí na střevní stěnu - předpokládá se řešení odstraněním a vývodem - u mladé ženy v 30-letech !!!!
Prosím o případné rady ověřené zkušeností. Díky.
Prosím o případné rady ověřené zkušeností. Díky.
jojoba
Já osobně jsem touto nemocí netrpěla, ale dám se článek kdyby vás to zajímalo.. - tady. je to tam nějak popsáno tak to třeba bude přínosné pro další lidi co by hledali tohle téma. Snad to nevadí. Díky
-
- Stálý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Moc uklidňující tedy není ...... ve vážnějších připadech odstraní reprodukční orgány.... uspíší nástup menopauzy...... ....doporučují dřívější otěhotnění..... ?teresme píše:Já osobně jsem touto nemocí netrpěla, ale dám se článek kdyby vás to zajímalo.. - tady. je to tam nějak popsáno tak to třeba bude přínosné pro další lidi co by hledali tohle téma. Snad to nevadí. Díky
Modelový případ - mladá žena po promoci se vdá, s mimčem to 1-2 roky neklape... vyštření - první drobnější zákrok, při zákroku zjistí potřebu těžšího zákroku - a už se hrabou v dutině břišní.... neví proč, kde se to bere,.... co s životem ve třicíti bez děcka a vaječníků ? Bagatelizace EM není na místě. Tedy jako přehnaný optimismus stran doktorů.
Téměř to člověka nutí k zamyšlekí o HAK, popř. nadbytku různých povinných očkování......
jojoba
-
- Starší člen
- Dal: 400 poděkování
- Dostal: 424 poděkování
Má oblíbená léčba téměř čehokoliv je suchý půst, při kterém se nic se nejí a nepije. Pár informací na toto téma je například zde http://www.vitazdroje.eu/post/suchy-pos ... skusenosti.
V knize dr. Filonova o léčbě suchým půstem je i kapitola o zdravotních problémech, při kterých je suchý půst nejúčinnější. A tam je uváděna i Endomerioza.
V případě zájmu o detaily jak provádět suchý půst, nebo v případě zájmu o knihu dr. Filonova, v ruštině, dejte vědět.
V knize dr. Filonova o léčbě suchým půstem je i kapitola o zdravotních problémech, při kterých je suchý půst nejúčinnější. A tam je uváděna i Endomerioza.
V případě zájmu o detaily jak provádět suchý půst, nebo v případě zájmu o knihu dr. Filonova, v ruštině, dejte vědět.